Gamba Posted February 23, 2008 Author Posted February 23, 2008 [quote name='kaLOlina']sa psy ktore MUSZA u nas zostac...KTORYM jedyne co jest potrzebne to nasza MILOSC... zastanow sie..czy mozesz dac Lalce DS?? [/quote] Tak, masz rację!Są psy które musza zostać,sa psy które tak bardzo aczyna się kochać,że muszą,no muszą...Lala jest własnie takim psem! Tu nawet nie trzeba się zastanawiać,tutaj się wszystko wie.I tak już te parę tygodni chodzi za mna to wszystko!A może jednak? Jak ją oddasz ?Przecież to jest Lala...moja ukochana Lala.Przecież nie ma takich spraw i problemów których nie da się przeskoczyć,nie ? Lala nie jest już bezdomna,nie szuka domu,nie szuka miłosci u obcych osób.Ma dom, ma mnie,ma Kalifa...ma swoje stado.Teraz o 2 w nocy mogę już napisać, że Lala znalazła swój początek,zaczyna nowe życie,a łózko na którym tak bardzo kocha leżeć należeć jej sie będzie już zawsze! To nie są chwilowe emocje,to decyzja przemyślana bardzo dokładnie! Może kiedyś inna bida bezie potrzebować mojego wsparcia,może DT...ale czy Lala nie jest w potrzebie?Dla mnie jest...jest jej potrzebny dom...taki już ma...no bo kto pokocha Lalę bardziej ode mnie ?Ja już mogę obdrapywać ten kaganiec :diabloti:. Lala nie szuka już juz nic (no chyba, że śmieci ).Lala już zawsze bedzie szczęśliwa,zawsze kochana...przecież obiecałem...Lala to Lala...teraz już nie jest niczyja,teraz jest moja,a ja ? A ja chyba teraz jestem jej ...? Quote
epe Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 Gamba! Nie mogę się oprzeć wzruszeniu! Nie znam faceta w którym jest tyle pokładów czułości,ciepła,miłości! Napisać,że jesteś wspaniały,to mało-słowa nie określą tego jakim jesteś człowiekiem! Gamba:angel::klacz::Rose::Rose:!!!! Lala ma najlepszy domek na świecie:multi::multi::multi: Quote
hop! Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 [COLOR=Red][B][SIZE=4]C[/SIZE][SIZE=4]UDO[/SIZE][SIZE=4]W[/SIZE][SIZE=4]NIE!!! [/SIZE][/B][/COLOR] Bardzo się cieszę! :lol: Quote
tamb Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 Ja też. Najlepsze, co mogło się stać.:loveu::multi: Quote
quasimodo Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 A my to zawsze wiedzieliśmy, że bardzo kochasz tę sunię i nie będziesz potrafił się z nia rozstać!!! Bardzo się cieszymy!!! Miała psina wielkie szczęście... Quote
Gamba Posted February 23, 2008 Author Posted February 23, 2008 :oops::oops::oops: My włąsnie wrócilismy ze spacerku na którym Lalka oparła się zjedzeniu chlebka dla ptaszków!Normalnie nie mogłem sie jej nadziwić :crazyeye::crazyeye:.Kupy zadnej nie znalazła więc nie wiem jaka byłaby jej reakcja na takie znalezisko :cool1:. Oczywiście teraz lezy na swoim tronie, a jej wierny mąż-pantofelek tuż u jej stóp :evil_lol: ([SIZE=1]matko,co się dzieje z moim psem :icon_roc:)![/SIZE] Jakieś takie uchachane dzisiaj chodzą ale to się zmieni...dzis mamy dzień kapieli :diabloti: Quote
epe Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 Jak to co się dzieje z Twoim psem? On ją kocha i lezy u jej stóp! Ciesz się,że jej nie śpiewa serenad,bo sąsiedzi dostaliby szału:evil_lol:! To dziś będziesz miał ciekawy wieczór-wyprać 2 spore psy!! Jest co robić:lol: Quote
Gamba Posted February 23, 2008 Author Posted February 23, 2008 [quote name='epe']Jak to co się dzieje z Twoim psem? On ją kocha i lezy u jej stóp! Ciesz się,że jej nie śpiewa serenad,bo sąsiedzi dostaliby szału:evil_lol:! To dziś będziesz miał ciekawy wieczór-wyprać 2 spore psy!! Jest co robić:lol:[/quote] Pewnie zaraz ja dziabnie w ucho i ucieknie :cool1: Ona nie moze tak bezczynnie leżeć i patrzeć się jak ona śpi :shake:.Musi ją podręczyć troszkę, coby sobie baba nie myślała, że prześpi cały dzień :diabloti: Kalif do wanny sam wchodzi,a Lala pewnie bedzie udawać, że nie wie o co chodzi :evil_lol:.Ja jej juz pokażę...no przecież musi byc czyściutka,bo spi ze mną :eviltong: Quote
epe Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 Jaki sprawny Pan Kapielowy!:evil_lol:! Chętnie podrzuciłabym Ci mojego potwora! On taki futrzasty! Chciałabym mieć tyle kasy co on włosów! Quote
Gamba Posted February 23, 2008 Author Posted February 23, 2008 [quote name='epe']Jaki sprawny Pan Kapielowy!:evil_lol:! Chętnie podrzuciłabym Ci mojego potwora! On taki futrzasty! Chciałabym mieć tyle kasy co on włosów![/quote] Pewnie, że sprawny :cool3: Ale tych na psie czy na dywanie ? :diabloti: Quote
epe Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 Wiesz co? Bardziej na psie! Moja zmarła ONka nie długowłosa o wiele bardziej "obłaziła".Może to kwestia koloru,bo z niej wyłaziła biała "wata",a Krystian czarny i długowłosy. A może po prostu trzeba szkła zmienić,bo już za słabe?:evil_lol: Quote
Gamba Posted February 23, 2008 Author Posted February 23, 2008 Jak na psie to mi sie juz liczy podwójnie :multi:!Czyli w poniedziałek nie idę do pracy :cool1: już jestem taki bogaty :lol:! Kalif sypie się strasznie :shake:,Lala praktycznie wcale .Wszystko mam w kłakach,są wszędzie,dosłownie wszedzie :roll:.Moi znajomi przywykli już do tego, że pożywiając się u mnie znajdują w posiłkach kłaki :diabloti:.Mnie to tam nie przeszkadza wcale! A Lala już śpi :loveu: na podusi i kołderce :loveu: Quote
hop! Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 Gamba, zamiast marzyć o bogactwie, zmień lepiej tytuł wątku. ;) Quote
Gamba Posted February 23, 2008 Author Posted February 23, 2008 [quote name='hop!']Gamba, zamiast marzyć o bogactwie, zmień lepiej tytuł wątku. ;)[/quote] Zmienione ;) O bogactwie i tak bedziemy marzyć :eviltong: Quote
epe Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 Słusznie Gamba! Ja tez tak robię,choć jeszcze sie nie spełniło! No i znowu nie postawiłam Lotto! Za duza kolejka była. Dobranoc Wam śliczna rodzinko,niektórzy umyci,a niektórzy "uprani" Miłych snów!! Quote
Gamba Posted February 24, 2008 Author Posted February 24, 2008 Z racji tego,że piękną pogodę dziś mamy odbębniliśmy z psiarnią długi spacerek.Dowiedziałem się na nim, że moja Lalusia to... chart :loveu:.Miła starsza Pani oswieciła mnie co za rasy sypia ze mna co wieczór:loveu:. Tak wieć Lala z pieknego kundla została piękną charcicą. (nie wiem tylko z której strony :diabloti: ). Quote
epe Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 Może biega jak chart?:evil_lol:! Jak zwał,tak zwał,ważne,że juz Twoja na zawsze!!!:multi::multi: Quote
zasadzkas Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 Gratuluję decyzji. Długiego wspólnego życia ;) Quote
Koperek Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 O kurczaki!:crazyeye:Widzę, że po kolei wszyscy dogomaniacy się "dopsiają", bo im mało... :eviltong: :lol: [B][SIZE=5][COLOR=red]ALE SUPER!!![/COLOR][/SIZE][/B]:multi: Gamba- to kiedy ten spacer, hmmm??:mad: ;) Quote
Gamba Posted February 24, 2008 Author Posted February 24, 2008 [quote name='epe']Może biega jak chart?:evil_lol:! Jak zwał,tak zwał,ważne,że juz Twoja na zawsze!!!:multi::multi:[/quote] Lalka robi wielkie susy-to fakt.Ale generalnie nie biega dużo, bo dośc szybko sie męczy!A Pani spotkała ją jak była na smyczy.Chyba, że ów Pani nas szpieguje i wie jak Lalek biega :cool1: Swoja drogą Lala jak biega wyglada tragicznie :cool1:.Wielkie "piersi" w ilości sztuk 8 (policzyłem:oops: ) żyja u Lali własnym życiem :diabloti:. Wychodzi na to ,że Lala ma cycki ( sorki :oops: ) jak murzynka na prerii :diabloti:. [QUOTE]Gratuluję! Hura! [/QUOTE] [QUOTE]Gratuluję decyzji. Długiego wspólnego życia ;-) [/QUOTE] :oops::oops: Mam nadzieje, że bardzo długiego :loveu: [QUOTE]O kurczaki!:crazyeye:Widzę, że po kolei wszyscy dogomaniacy się "dopsiają", bo im mało... :eviltong: :lol: [B][SIZE=5][COLOR=red]ALE SUPER!!![/COLOR][/SIZE][/B]:multi: Gamba- to kiedy ten spacer, hmmm??:mad: [/QUOTE] Musimy wybrać się koniecznie tylko nie zawsze jest czas :shake: Jutro zmykam do pracy :mad: Quote
Koperek Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 Bez pracy to i [B][SIZE=3][COLOR=magenta]Lalki[/COLOR][/SIZE][/B] nie mógłbyś u siebie zatrzymać, także bez takiego ":mad:" proszę!;) Quote
Gamba Posted February 25, 2008 Author Posted February 25, 2008 [quote name='Koperek']Bez pracy to i [B][SIZE=3][COLOR=magenta]Lalki[/COLOR][/SIZE][/B] nie mógłbyś u siebie zatrzymać, także bez takiego ":mad:" proszę!;)[/quote] No dokładnie!Tym bardziej, że utrzymujemy się sami;) Więc Lala i jej pantofelek zostają jutro sami cały dzień :diabloti: Quote
Koperek Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 A ciekawe, jak Ty jutro do pracy wstaniesz.... skoro jeszcze w klawiaturkę stukasz?!:razz: ...chyba, że idziesz, na którą chcesz :) Quote
Recommended Posts