supergoga Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 (edited) [FONT=Calibri]Lora z siostrą Temprą zostały odebrane właścicielowi (nie będę się wypowiadać) , w stanie tragicznym. Maksymalnie zarobaczone, oczka zaropiałe, wynędzniałe i przerażone. Tuliły się do siebie, szukając pocieszenia. Natychmiastowa wizyta u weta. Zostały już odrobaczone - od czego długie i żywe efekty opuszczały je w ilościach wielkich. Umieszczone w hoteliku dla psów, pod dobrą opieką - powoli dochodzą do formy. Szukamy już także domów dla suczek, chociaż do odbioru będą pod koniec lutego. Są maleńkie, urodziły się koło 30.12.2011. czyli mają około 5 tygodni.[/FONT] [FONT=Calibri]Ich mama zajął się TOZ - zostanie wysterylizowana i okaże się co dalej. Do nas trafiły maluszki.[/FONT] Tempra Lora obie sunie Edited March 1, 2012 by supergoga Quote
supergoga Posted February 4, 2012 Author Posted February 4, 2012 Lora jest wstępnie zarezerwowana przez Pania, ktora adoptowala od nas koteczkę i ktorej po 16 latach odszedł psiak. Będzie mam nadzieje, miala dobry dom, ale dopiero jak doprowadzimy ja do formy. Quote
snuszak Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 to aby Tempra też szybko znalazła domek! Quote
supergoga Posted February 7, 2012 Author Posted February 7, 2012 Dzisiaj maluszki były z Teleskopie. Mój pokoj robił za studio TV, A Aga i Iza u której sa maluszki - za reporterki. Może Tempra się spodoba. Quote
Pyrdka Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 Zapisuję. Śliczne maleństwa. Niech szybciutko dobrzeją. Quote
Boogie Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 Jakie duże one są bo pytaja na fejsie? Chodzi o wagę i co z nich wyrośnie Quote
supergoga Posted February 16, 2012 Author Posted February 16, 2012 LOra zarezerwowana. A w sprawie Tempry miałam wczoraj telefon - Pani ma podjechać poznać sunię. Male a dzisiaj są mniejsze niż beagiel w ich wieku. Więc nie będą większę od beagla a nawet pewnie mniejsze. Quote
zuzia_kuzik Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 Zapraszam na bazarek dla maluszek- przepiekne kubeczki http://www.dogomania.pl/threads/223254-Kubeczki-z-zabeczki-dla-Animalii-do-24-lutego-do-gdzo-19.00?p=18656466 Quote
supergoga Posted March 1, 2012 Author Posted March 1, 2012 Dzisiaj LOra pojechała do domu. Na uwagę Izy o legowisko Pani stwierdzila, że nie kupiła suni legowiska bo...mała będzie spała w łóżku. Mysle, że będzie kochana. Teraz Tempra musi opuścić hotelik, chyba już czas. Zaszczepiona, z książeczką - ślicznotka czeka. Quote
Recommended Posts