Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

[FONT=Calibri]Lora z siostrą Temprą zostały odebrane właścicielowi (nie będę się wypowiadać) , w stanie tragicznym. Maksymalnie zarobaczone, oczka zaropiałe, wynędzniałe i przerażone. Tuliły się do siebie, szukając pocieszenia. Natychmiastowa wizyta u weta. Zostały już odrobaczone - od czego długie i żywe efekty opuszczały je w ilościach wielkich. Umieszczone w hoteliku dla psów, pod dobrą opieką - powoli dochodzą do formy. Szukamy już także domów dla suczek, chociaż do odbioru będą pod koniec lutego. Są maleńkie, urodziły się koło 30.12.2011. czyli mają około 5 tygodni.[/FONT]
[FONT=Calibri]Ich mama zajął się TOZ - zostanie wysterylizowana i okaże się co dalej. Do nas trafiły maluszki.[/FONT]
Tempra

Lora

obie sunie

Edited by supergoga
Posted

Lora jest wstępnie zarezerwowana przez Pania, ktora adoptowala od nas koteczkę i ktorej po 16 latach odszedł psiak. Będzie mam nadzieje, miala dobry dom, ale dopiero jak doprowadzimy ja do formy.

• 2 weeks later...
Posted

LOra zarezerwowana. A w sprawie Tempry miałam wczoraj telefon - Pani ma podjechać poznać sunię.
Male a dzisiaj są mniejsze niż beagiel w ich wieku. Więc nie będą większę od beagla a nawet pewnie mniejsze.

• 2 weeks later...
Posted

Dzisiaj LOra pojechała do domu. Na uwagę Izy o legowisko Pani stwierdzila, że nie kupiła suni legowiska bo...mała będzie spała w łóżku. Mysle, że będzie kochana.
Teraz Tempra musi opuścić hotelik, chyba już czas.
Zaszczepiona, z książeczką - ślicznotka czeka.