Rudzia-Bianca Posted February 10, 2012 Posted February 10, 2012 wera_ra napisał(a):czarnulek jest nigrzeczny:P hehe zartuje :) ale lubi otwierac drzwi podskakując.. a skacze baaaaardzo wysoko:) dumnie chodzi na smyczy:) obszczekuje wszystko co uslyszy na klatce;p jak ktoś np. idzie rano po klatce to mamy pobudkę;) obecnie śpi:) zauważyłam u niego "syndrom" : "muszą być wszyscy w domu, w tedy będę spokojny" co mnie troche martwi ...wyczekuje... ale super piesek:) przyszłam do domku, Bleki był na spacerze, wrócił zobaczył mnie od razuuu na mnie skoczył:) musiałam odłożyć talerz i go wziać bo by mi spodnie zalizał na śmierć ;p takze strasznie sie cieszył :) aha i w ogole został zaadoptowany.. przeze mnie :) :P Ale cudne wieści a ja dopiero teraz widzę :) Super gratuluję Wam bardzo :) To teraz trzeba przenieść wątek na szczęśliwie zakończone i czekamy na wieści od Was :) Quote
Rudzia-Bianca Posted February 10, 2012 Posted February 10, 2012 Zapraszam na bazarek chrzcielny ;-) NIETYPOWE CHRZCINY ZAPRASZAMY NA IMPREZĘ :smile: Quote
wera_ra Posted February 10, 2012 Author Posted February 10, 2012 ;) dziekować dziękować:) dzisiaj Bleki został pięknie wyczesany:) wydaje mi się że sporo urósł !! a w szczególności jego sierść:P niech juz będzie ciepło to wybierzemy się do fryzjera:) oczywiscie fotki pokaże;p;p <piszę tutaj bo nie wiem gdzie jets jakis wątek szczęsliwych zakończeń> Quote
Roszpunka Posted February 10, 2012 Posted February 10, 2012 wera_ra napisał(a):;) dziekować dziękować:) dzisiaj Bleki został pięknie wyczesany:) wydaje mi się że sporo urósł !! a w szczególności jego sierść:P niech juz będzie ciepło to wybierzemy się do fryzjera:) oczywiscie fotki pokaże;p;p <piszę tutaj bo nie wiem gdzie jets jakis wątek szczęsliwych zakończeń> Ten wątek ma szczęśliwe zakończenie ;) Zmień tytuł pierwszego postu (wchodzisz w opcję edycji postu, potem w zaawansowaną edycję i zmieniasz tytuł) i moderator przeniesie wątek do właściwego działu. Gratuluję decyzji :) Quote
Bushido Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 Nie chcesz do towarzystwa jego siostry? Popatrz dwie krople wody. Quote
wera_ra Posted February 11, 2012 Author Posted February 11, 2012 niestety nie dam rady opiekować się 2 pieskami ;) juz decyzja o przygarnięcie Blekiego na stałe nie była łatwa...chyba byłby bardzo smutny gdyby musiał się mną dzielić jeszcze z innym psem;p no ale tak na serio, nie mam warunkow na 2 psy;/ oby szybko znalazła dom !! Quote
Bushido Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 Nasza Leila na tygodniu jedzie do nowego domu ;) Długo czekać nie musiała a jest super, otworzyła się, szaleje i chce się przytulać. A jak tam Blacky? :D Quote
wera_ra Posted February 19, 2012 Author Posted February 19, 2012 blacky rośnie jak na drożdżach:) straszna przytulanka z niego:):):) martwi mnie nadal że boi się psów i okazuje to ogromną agresją, ale pracuje nad tym, bedziemy wychodzić na spacerki z pieskiem mojego chłopaka:) jego pies jest bardzo pozytywnie nastawiony do Blackyego:) w pomieszczeniu Blacky warczy i szczeka, a na dworze idą koło siebie i siusiają w tych samych miejsach jak najlepsi kumple:):) Quote
Recommended Posts