Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

wera_ra napisał(a):
czarnulek jest nigrzeczny:P

hehe zartuje :)
ale lubi otwierac drzwi podskakując.. a skacze baaaaardzo wysoko:) dumnie chodzi na smyczy:) obszczekuje wszystko co uslyszy na klatce;p jak ktoś np. idzie rano po klatce to mamy pobudkę;)

obecnie śpi:)

zauważyłam u niego "syndrom" : "muszą być wszyscy w domu, w tedy będę spokojny" co mnie troche martwi ...wyczekuje...

ale super piesek:) przyszłam do domku, Bleki był na spacerze, wrócił zobaczył mnie od razuuu na mnie skoczył:) musiałam odłożyć talerz i go wziać bo by mi spodnie zalizał na śmierć ;p takze strasznie sie cieszył :)

aha i w ogole został zaadoptowany.. przeze mnie :) :P

Ale cudne wieści a ja dopiero teraz widzę :) Super gratuluję Wam bardzo :)
To teraz trzeba przenieść wątek na szczęśliwie zakończone i czekamy na wieści od Was :)

• Replies 57
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

;) dziekować dziękować:)

dzisiaj Bleki został pięknie wyczesany:) wydaje mi się że sporo urósł !! a w szczególności jego sierść:P
niech juz będzie ciepło to wybierzemy się do fryzjera:) oczywiscie fotki pokaże;p;p

<piszę tutaj bo nie wiem gdzie jets jakis wątek szczęsliwych zakończeń>

Posted

wera_ra napisał(a):
;) dziekować dziękować:)

dzisiaj Bleki został pięknie wyczesany:) wydaje mi się że sporo urósł !! a w szczególności jego sierść:P
niech juz będzie ciepło to wybierzemy się do fryzjera:) oczywiscie fotki pokaże;p;p

<piszę tutaj bo nie wiem gdzie jets jakis wątek szczęsliwych zakończeń>

Ten wątek ma szczęśliwe zakończenie ;)
Zmień tytuł pierwszego postu (wchodzisz w opcję edycji postu, potem w zaawansowaną edycję i zmieniasz tytuł) i moderator przeniesie wątek do właściwego działu.
Gratuluję decyzji :)

Posted

niestety nie dam rady opiekować się 2 pieskami ;)

juz decyzja o przygarnięcie Blekiego na stałe nie była łatwa...chyba byłby bardzo smutny gdyby musiał się mną dzielić jeszcze z innym psem;p
no ale tak na serio, nie mam warunkow na 2 psy;/

oby szybko znalazła dom !!

Posted

blacky rośnie jak na drożdżach:) straszna przytulanka z niego:):):)

martwi mnie nadal że boi się psów i okazuje to ogromną agresją, ale pracuje nad tym, bedziemy wychodzić na spacerki z pieskiem mojego chłopaka:)
jego pies jest bardzo pozytywnie nastawiony do Blackyego:) w pomieszczeniu Blacky warczy i szczeka, a na dworze idą koło siebie i siusiają w tych samych miejsach jak najlepsi kumple:):)