nescca Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 Przybiegła w nocy do hoteliku u Lilki. Drapał w szybę w kuchennym oknie. Głodna ,wyziębiona i spragniona człowieka. Wypiła wiadro wody ,zjadła i zasnęła . Widać ,że sunia jest młodziakiem. Do człowieka podchodzi na ugietych nóżkach..... mamy nadzieję ,że to nie z powodu złych przeżyć. Szukamy dla dziewuszki najwspanialszego domku pod słońcem. Więcej o Jej charakterze będziemy wiedzieć za kilka dni. Póki co wydaje sie nad wyraz łagodnym i przyjaznym psiakiem. Ja nie potrafię załączać zdjęć.....ale Zuzlikowa za chwilkę je doda. Quote
zuzlikowa Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 (edited) Jestem u NIUNI... bo czemuż nie ma mieć tak na imię słodka , młoda i przymilna sunia bernardyna? Wstawię zdjęcia jak uaktualnię wątek radosnego duszka- zagłodzonego bernardyna Kacperka... Serdecznie zapraszam do Niuni- dziewczynka bardzo potrzebuje ogłoszeń! Uaktualniłam i wstawiam zdjecia Niuni... Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Edited February 3, 2012 by zuzlikowa Quote
zuzlikowa Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us ...podrzucimy cię milutka jeszcze wczesnym rankiem i ...lecimy spać :evil_lol: Quote
Aimez_moi Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 O Boziu......ale Niunia....:):) cudny pysio.....:) Quote
zuzlikowa Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 Zapraszamy do pieknej dzieciny beniastej... najbardziej niuniasta niuńka jaka być może...po prostu NIUNIA! Sunia szuka swojego bezpiecznego, opiekuńczego i ciepłego domku! Prosimy o pomoc w ogłaszaniu dziewczynki... przebywa ona w hoteliku dla psów w Kluczborku. Namiary będą na nescę. Quote
nescca Posted February 3, 2012 Author Posted February 3, 2012 Komu Niunię komu? Bo za chwilke jak ustawi sie kolejka to..... możecie sie nie dopchać :) Quote
kaszanka Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 jak u małej dstosunek do innych zwierząt? coś wiadomo? Quote
nescca Posted February 3, 2012 Author Posted February 3, 2012 jutro wiecej o Niuni..... raczej kocha wszystkich... Quote
zuzlikowa Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 ulvhedinn napisał(a):Mamy we Wrocławiu pod opieką TOZ trójkę ślicznych maluchów w typie bernardyna. Dwie panienki, jeden chłopak :smile: Jakies 7 tygodni, porzucone w pudle... Szukamy DT lub DS. Zdjęcie tych maluszków... dwójki, ale trzeci jest niejako dokładnie taki sam... Uploaded with ImageShack.us Quote
zuzlikowa Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 BUDRYSEK napisał(a):o rany :( kolejna bidulka :( Za dużo ich... stanowczo za dużo! Pokażemy sie jeszcze milutki dzieciaku... do góry! Quote
kaszanka Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 Co tam u dziewczynki - bo zaglądam od rana ale żadnych wieści :( Quote
zuzlikowa Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 kaszanka napisał(a):Co tam u dziewczynki - bo zaglądam od rana ale żadnych wieści :-( Także się zastanawiam... wrzuciłam wczoraj informację o Niuni na FB- na grupę bernardyny w potrzebie oraz stronę bernardyny-adopcje... może pomoże to znaleźć jej domek. https://www.facebook.com/home.php?sk=group_192021564159117 https://www.facebook.com/pages/Bernardyny-adopcje-Saint-Bernards-adoptions/122870101115744?v=wall#!/pages/Bernardyny-adopcje-Saint-Bernards-adoptions/122870101115744?v=wall A co u słodkiej dziewczyny? Czy już konkretniej można napisać coś o jej zachowaniu, wieku, charakterze? Quote
kaszanka Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 heeeeeelooooooooooo dziewczyny - tu inni czekają na info - prosze odezwijcie się :( Quote
hotel_lilki Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 Nie miałam pomysłu na imię, a tu proszę NIUNIA...pięknie. Podbiła serca... szalona, zabawowa, niesforna, młoda sunia. Zaczepia do zabawy nie można przejść obok bez głasków, bo i tak sama się podłoży pod nogi. Odrobaczona, odpchlona, za uszami dredy czeciowo wyciete. Pilnuje gospodarzy, bo lubi lezec pod drzwiami, jest nie zadowolona jak na noc idzie do komorki. Quote
kaszanka Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 Pod czyją opieką jest Niunia? Fundacji, Tozu czy jest u kogoś na dt? Quote
kaszanka Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 jak mała ma już ds - to napiszcie chociaż. Quote
zuzlikowa Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 hotel_lilki napisał(a):Nie miałam pomysłu na imię, a tu proszę NIUNIA...pięknie. Podbiła serca... szalona, zabawowa, niesforna, młoda sunia. Zaczepia do zabawy nie można przejść obok bez głasków, bo i tak sama się podłoży pod nogi. Odrobaczona, odpchlona, za uszami dredy czeciowo wyciete. Pilnuje gospodarzy, bo lubi lezec pod drzwiami, jest nie zadowolona jak na noc idzie do komorki. Postaram się nieco później uzupełnić informacje o dziewczynce na FB... a może jeszcze coś nowego będzie wiadomo :) Quote
hotel_lilki Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 kaszanka napisał(a):Pod czyją opieką jest Niunia? Fundacji, Tozu czy jest u kogoś na dt? Niunia jest pod opieką Tozu u mnie w hoteliku. Quote
gryf80 Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 szczeniaki,te beniowe maja wątek osobny? Quote
nescca Posted February 7, 2012 Author Posted February 7, 2012 hotel_lilki napisał(a):Niunia jest pod opieką Tozu u mnie w hoteliku. LILKA.....to wstyd ,że nawet nie wiesz ,że jesteśmu nie toz a otoz animals. Ale cóż....masz tyle na głowie ,że nie będe Cię za to biła:) W czwartek sprawdzamy domek koło włocławka. Trzymajcie kciuki..... wydaje się być konkretny. Potrzebny będzie transport w tamtym kierunku.... Quote
zuzlikowa Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 [quote name='gryf80']szczeniaki,te beniowe maja wątek osobny? Nie sądzę... Tu można się o nich dowiedzieć... W sprawie DT: Demi 726905566 (po 17-tej) Paweł 883922126 (po 17-tej) Marta 726714598 (cały dzień) W sprawie DS: [email protected] Quote
nescca Posted February 10, 2012 Author Posted February 10, 2012 Domek dla Niuni sprawdzony :) Mała jedzie do Inowrocławia. Quote
Recommended Posts