aisaK Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 Nie wiem o ludziach, o których pisała Ambra. Ci co ja z nimi rozmawiałam wzięli adoptowali Dobi a Państwo z Rzeszowa tez mają już jakiegos młodego dobermana. Muszę miec lepsze zdjęcia aby ja wkleić na stronę www.nadzieja-dobermana.up.pl Quote
dzodzo Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 to sorki, coś mi sie pochrzaniło ze to TY:crazyeye: w kazdym razie szukali dobki czarnej podpalanej bo taka mieli, byli z Tychów i pisali do Ambry!!! Quote
pixie Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 a moze Ambre spytac bezposrednio moze to jeszcze aktualne? Quote
aisaK Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Osoba mająca o dobermance jak najwięcej informacji, niech napisze do osób (meile dostałam od Ambry-dziekuję, cioteczko!) ludzie z torunia - chyba - [email protected] dziewczyna 17letnia z dąbrowy gorn. mieszka z mama w 40m mieszkaniu miala dobermana - ale jakos mnie nie przekonała - [email protected] napisal tylko 1nego maila - [email protected] przemyslaw bartoszek Spróbujcie..powodzenia. Quote
pixie Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 ??????????????????????????? asiuniap..wyjechala na tydzien czy ktos jeszcze wiecej ma info na temat psa imoglby napisac pod wskazane maile? Quote
pixie Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 mam wiadomosc od asiuni, cytuje: jest tymczas, szukamy stalego domku Dobka jest grzeczna, nie brudzi, nie niszczy...nie wiadomo tylko jeszcze jak do psow i kotow czy dobcio-dogo-mamy to przeczytaja? juz dzis nie dam rady tego tam wkleic, gdyby ktos mogl do watku dobciow podac te info... Quote
aisaK Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Dobrze, że chociaż ma tymczas, teraz domku szukamy, bo dziewczyny chyba nie dadza jej do Niemiec ;) Czy można prosic o ładne fotki? Quote
pixie Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 ojojoj nie bylam kilka dni i dobcia choc dobfze jej w DT nadal w wielkiej potrzebie prosze nie zapominajcie o niej! Quote
aisaK Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Czy można DT prosic o lepsze zdjęcia, można byłoby ją wstawić na naszą stronę dobermanów oraz na allegro. Quote
pixie Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 dobciu ...domku szukamy i na zdjecia czekamy przekaze prosbe przy najblizszej okazji asiunip Quote
aisaK Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 Czekamy na zdjęcia i relację od dobeczki kochanej...z opiesem jej charakteru. Quote
asiuniap Posted February 8, 2007 Author Posted February 8, 2007 Jutro będę dzwonić do wolontariuszki u której jest sunia. Mam nadzieje, że ma aparat. Quote
asiuniap Posted February 9, 2007 Author Posted February 9, 2007 Kontaktowałam sie z dziewczyną.Sunia musi mieć zrobione usg. Ma krwawy wyciek z pochwy. Powinny być jutro zdjęcia, tak mi obiecała. Quote
Recommended Posts