Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Merenwen']Też będziemy w Wągrowcu o 17:00, zawsze można iść na wycieczkę krajoznawczą ;).
Rozwaliłam rzeczy na łóżku i nie chce mi się ruszyć zadka do pakowania, a o 5:45 pobudka...[/QUOTE]
Wycieczki zawsze spoko, choćby z bagażem cięższym od siebie :loveu:
Nie martw się to 5.45, ja mam wstać za godzinę z psem na spacer :diabloti:

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Motyleqq to nie jest takie proste. Na obóz dowozi mnie rodzina która wyrzuca mnie w ośrodku i jedziema do pokonania ok 250 -300km. I dla nich jest ważne czy będę na 17 czy 18.

Posted

dowiedziałam się, że sporo osób jedzie tym pociągiem, co my. więc wszyscy ci, którzy dojeżdżają dziś o 18.30 niech się nie boją na dworcu w Poznaniu bądź w Wągrowcu podchodzić do ludzi z bagażem i psami :lol: nas będzie można rozpoznać po różowych szelkach juliusach :)

Posted

[quote name='motyleqq']dowiedziałam się, że sporo osób jedzie tym pociągiem, co my. więc wszyscy ci, którzy dojeżdżają dziś o 18.30 niech się nie boją na dworcu w Poznaniu bądź w Wągrowcu podchodzić do ludzi z bagażem i psami :lol: nas będzie można rozpoznać po różowych szelkach juliusach :)[/QUOTE]
Wy też macie dziś przesiadkę w Poznaniu? ja będę z moją kluchą po 15 na dworcu ponać Kati i Sopla, więc możecie dołączyć :razz:

Posted

[quote name='Natalia&Cody']Wy też macie dziś przesiadkę w Poznaniu? ja będę z moją kluchą po 15 na dworcu ponać Kati i Sopla, więc możecie dołączyć :razz:[/QUOTE]

tzn z tego co wiem, one wyjeżdzają godzinę wcześniej. pewnie zobaczymy się tylko przelotem, tuż przed ruszeniem pociągu :)

Posted

[quote name='motyleqq']tzn z tego co wiem, one wyjeżdzają godzinę wcześniej. pewnie zobaczymy się tylko przelotem, tuż przed ruszeniem pociągu :)[/QUOTE]

W Poznaniu jesteśmy od ok. 15.30 a do Wągrowca wyjeżdżamy trochę po 17 :)

Posted

[quote name='Kaja10014']W Poznaniu jesteśmy od ok. 15.30 a do Wągrowca wyjeżdżamy trochę po 17 :)[/QUOTE]

no właśnie. z Poznania macie ten sam pociąg, ale będziecie tam wcześniej niż my. pewnie się spotkamy więc w Poznaniu :)

Posted

[quote name='motyleqq']no właśnie. z Poznania macie ten sam pociąg, ale będziecie tam wcześniej niż my. pewnie się spotkamy więc w Poznaniu :)[/QUOTE]
a Wy o której będziecie w Poznaniu? :D :D

Posted

[quote name='Natalia&Cody']a Wy o której będziecie w Poznaniu? :D :D[/QUOTE]

my o 17.07 :lol: i już wychodzimy, żeby po drodze zmęczyć psa :evil_lol: na pewno nas rozpoznacie, a my Was:)

Posted

[quote name='Estowa']Oddam swoje miejsce na turnusie V... Chętni proszę na PW.[/QUOTE]

Nadal i to tak na cito. Popytajcie wśród znajomych :) a może ktoś z poprzednich turnusów miałby tez chęć jeszcze raz?

Posted

A ja chciałam Wam tylko zakomunikować, że jestem głęboko zbulwersowana faktem nie posiadania grupowego zdjęcia z Wami. Ciołki. :lol:
To teraz przyznawać się, kto ma zakwasy na łapkach? :cool1: