Temida Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 (edited) Historia życia Itana nie jest nam do końca znana. Wiemy tylko, że został porzucony i błąkał się po ulicach, wiemy, że potrącił go samochód i utykał na łapkę i wtedy właśnie został przyprowadzony do naszej siedziby. Itan jest ślicznym psim panem o dojrzałym wieku, ok. 8-9 lat, z wyglądu, barwy przypomina owczarka niemienckiego. Ponieważ los go nie oszczędzał nowy człowiek w jego otoczeniu musi zapracować na jego zaufanie, ale jak już je zyska to ma w Itanie wiernego przyjaciela. Itan obecnie przebywa w Łodzi w hotelu dla zwierząt gdzie czeka na człowieka, który ofiaruje mu swój dom, czas i miłość. Będziemy bardzo wdzięczni za każdą formę pomocy czy to finansowej na pobyt w hotelu i ewentualne leczenie, za ogłoszenia i za wsparcie, za ofiarowanie DT. Łódzkie Towarzystwo Opieki nad Zwierzętami ul. Piotrkowska 117 90-430 Łódź KONTO: 18 1090 2705 0000 0001 1606 1967 www.ltonz.home.pl [email protected] Wpłaty: Edyta M. 17zł. Marysia Z. 35zł. Razem: 52zł. Edited February 3, 2012 by Temida Quote
Agula99 Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 Itan, no super piesek jesteś, to widać gołym okiem, trzeba się za ciebie zabierać, ogłaszać, podrzucać, zaglądać, żeby cię cały świat zobaczył!!! Sliczny psiak!!! :) Quote
Marycha35 Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 Przypomina mi jednego Faworka (moja miłość od pierwszego looku w schronie, był ślepy!!!), co już ogonek grzeje w kochającym domku:) Temu też pomożemy!!!!! Quote
Marycha35 Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 (edited) Temidko 25zł od współpsycholi ślę:), tzn. od znajomków z uczelni:) Edit: poszło na konto ŁTOnZ:) Edited January 30, 2012 by Marycha35 Quote
Temida Posted January 30, 2012 Author Posted January 30, 2012 Ucałuj ICH wszystkich, a kiedy do mnie zajrzysz :) Oczywiście zabierz znajomków i zapraszam do naszych kotów. Quote
Marycha35 Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 Dzięki Temiś, to kochane gałgany są, pomagają mi jak mogą. Od nowego semestru robimy zbiórkę jedzonka dla zwierzów dla ŁTOnZu to ich zabiorę jak przyniesiemy do Was dary;) Wyściskaj Itanka, serce mi rozwalił... Quote
Temida Posted January 30, 2012 Author Posted January 30, 2012 Super jesteście :) Zapraszamy z całego serca! Quote
Marycha35 Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 Dobrze, że Wy jesteście:) Teraz takie cholerne mrozy, psiaczków pewnie dużo potrzebujących...Koce też zbierzemy! Quote
Agula99 Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 Itan, ty masz takie imię jak Tomek Cruise w misi niemożliwej, a wiesz, że dla niego nic nie jest niemożliwe, dla ciebie też nie!!! Ruszaj ze swoją misją!!!! :) Quote
Iljova Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 [quote name='Marycha35']Przypomina mi jednego Faworka (moja miłość od pierwszego looku w schronie, był ślepy!!!), co już ogonek grzeje w kochającym domku:) Temu też pomożemy!!!!![/QUOTE] A to dlatego tu trafiłaś instynktownie ;-) Śliczny... Spokojnej nocy ... Quote
Marycha35 Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 Temidka mnie zaprosiła, ale psiak jak nasz Fawko, prawda?:) Dobrze, że tu jesteś:) Oby i on takie miał szczęście jak Fawinka! Quote
Temida Posted January 31, 2012 Author Posted January 31, 2012 Zamroziłam się :). Wracamy właśnie z interwencji z lasu. To maleństwo spało na mrozie w lesie, na małej podściółce ze słomy. Teraz jest tak zmęczony, zjadł i śpi u mnie w domu. Byli z nami na interwencji super policjanci :) Nawet oddali swoje kanapki, aby pomóc go łapać. Quote
Hotel KADIF Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 Przepraszam, ale to strasznie ważne!!! Kochani!!! Bardzo proszę zagłosujcie na Klembów! To naprawdę ostatnie chwile głosowania (dzisiaj do 24:00) a Schron w Klembowie idzie prawie łeb w łeb z kotami AGN!! Każdy głos jest ważny a 350 psów czeka na karmę!!! Proszę Was bardzo! Oto instrukcja, prosta jak budowa cepa: :modla::modla::modla: Quote
Marycha35 Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 Z tego co wiem wygraliśmy jednak:) Wspólnymi siłami i pycha:):):) A Itan nasz kochany jak tam znosi mrozisko przebrzydłe??? Quote
Temida Posted February 2, 2012 Author Posted February 2, 2012 Znosi Marysiu kochana. Itanek jest wspaniałym pieskiem. A co do KrakVetu to SUPER. Quote
Recommended Posts