Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

Kochani,

W Korabiewicach przebywa suczka z wydłubanym okiem.
Nie chcę pisać na forum dlaczego suczka nie ma oka,zostałam poproszona aby nie rozpowszechniać tego dla dobra innych psiaków z tego schroniska...
Ciężko stwierdzić czy Ineczka(bo takie "robocze"imię dostała) cierpi czy ją boli...
Na pewno jest w złej kondycji psychicznej.
Cytuję opis osoby, która umieściła zdjęcia suni na FB :

"Inka jest kudłaczkiem średniego wzrostu głowa, sięga ponad kolano.
Jest bardzo zaniedbana, co w schroniskowych warunkach jest szczególnie uciążliwe dla kudłatego pieska. Nie ma jednego oczka. Ale jest stosunkowo młoda, ma ok. 3 lat.
Przed nią może być jeszcze wiele pięknych lat, jeśli ktoś ją zauważy i da jej dom.
Sunia jest trochę lękliwa, ale raczej wydaje się spokojna i zrównoważona. Jest też chyba trochę zrezygnowana . Odwiedzającej osobie dała się pogłaskać w boksie ale zaraz pokornie smutna weszła do budy, chyba musiała dostać w życiu nie jednego kopa"

Bardzo chcę wyciągnąć sunię stamtąd.Serce pęka jak widzi się tak młodego psiaka, tak bardzo zrezygnowanym , jakby czuł, że nic więcej dobrego w życiu go nie spotka...
Pragnę jej pomóc z całego serca, dlatego chcę sunię ulokować w hoteliku,o dt nawet nie marzę...Orientacyjny koszt miesięcznego pobytu psiaka wielkości Inki to ok 300 zł ... ;( Wiem jak ciężko jest znaleźć deklaracje , z każdego kąta wygląda jakaś bida dlatego proszę o pomysł,o podpowiedź, o wskazówkę co robić żeby ją stamtąd wyciągnąć,ona po cichutku umiera...

BŁAGAM O POMOC DLA NIEJ :
https://picasaweb.google.com/115057277319008431656/KorabiewiceBetony?authuser=0&authkey=Gv1sRgCN2RoKLbg7-fkgE&feat=directlink#5701151924541115282

Edited by lula85
Posted

ja też jestem tu nowa i też szukam pomocy dla psa, z tego co czytam wątki to można robić bazarki, poprosić osoby, które są tu obeznane o rozesłanie wątku, ale dokładnie nie powiem Ci jak to zrobić, bo sama nie wiem:(

Posted

Probowalam jeden z nich skasowac, niestety nie wiem jak to sie robi... :(
Przechodzimy w takim razie na tamten watek.
Prosze o pomoc w skasowaniu tego watku.Dziekuje

Posted

Trzeba zgłosić do moda, napisać pw że ten wątek (podać link) trzeba skasować bo jest już inny na temat tego pieska.
Napisz do:
Pianka.
:)