Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Szkoda tego psa ,nie wyglada na szczęsliwego ani zupelnie zdrowego-mam na mysli glownie jego oczy,bo jakoś na zdrowe nie wygladają.Reszta ,niewiadomo.
Czy w schronie nie zwrócono uwagi na czy tego psa,bo na fot.wyglada,że to może slepnacy mocno juz pies? A może nawet już slepy i gluchawy ?
Tym bardziej nie powinni ci ludzie umożliwiać mu poniewierania się po ulicach i okolicach.Chyba,że liczą ,iż wpadnie pod auto i pozbęda się starego,niedołęznego psa by wziąć sobie mlodego i zdrowego.
Nie wiadomo jaki los czeka psa ,gdyby dostali mandat.Może wisieć na lancuchu resztę swego życia,albo pozbędą się go skutecznie.A wystarczy by mieli ogrodzenie posesji należyte.Czasem trochę siatki uzupelnic albo desek w plocie.

• Replies 55
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

ihabe napisał(a):
serce mi pękło :-( nie moge sie juz na niczym skupić w pracy, mysle o tym poczciwym staruszku. Kochani , niedawno odszedł Burajek , który był w hoteliku u Pani Asi pod \mielcem, wspaniałym miejscu, może udałoby sie deklaracje przejąć i posłac tam pieska? Opieka tam jest wysmienita.

http://www.dogomania.pl/threads/173941-BURAJ-Staruszek-%C5%9Blepaczek-jest-w-hoteliku-ale-brakuje-deklaracji-prosimy!!!!

Jestem za.