Olga7 Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 Szkoda tego psa ,nie wyglada na szczęsliwego ani zupelnie zdrowego-mam na mysli glownie jego oczy,bo jakoś na zdrowe nie wygladają.Reszta ,niewiadomo. Czy w schronie nie zwrócono uwagi na czy tego psa,bo na fot.wyglada,że to może slepnacy mocno juz pies? A może nawet już slepy i gluchawy ? Tym bardziej nie powinni ci ludzie umożliwiać mu poniewierania się po ulicach i okolicach.Chyba,że liczą ,iż wpadnie pod auto i pozbęda się starego,niedołęznego psa by wziąć sobie mlodego i zdrowego. Nie wiadomo jaki los czeka psa ,gdyby dostali mandat.Może wisieć na lancuchu resztę swego życia,albo pozbędą się go skutecznie.A wystarczy by mieli ogrodzenie posesji należyte.Czasem trochę siatki uzupelnic albo desek w plocie. Quote
NikaEla Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 Pytałam znajomych w 'domkach' ale nie znają takiego psiaka. Musze się kiedyś przejść na 'drugie osiedla domków' w mojej okolicy Quote
agata51 Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 ihabe napisał(a):serce mi pękło :-( nie moge sie juz na niczym skupić w pracy, mysle o tym poczciwym staruszku. Kochani , niedawno odszedł Burajek , który był w hoteliku u Pani Asi pod \mielcem, wspaniałym miejscu, może udałoby sie deklaracje przejąć i posłac tam pieska? Opieka tam jest wysmienita. http://www.dogomania.pl/threads/173941-BURAJ-Staruszek-%C5%9Blepaczek-jest-w-hoteliku-ale-brakuje-deklaracji-prosimy!!!! Jestem za. Quote
ihabe Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 TZN CO TERAZ Z TYM PSIAKIEM? Jest bezpieczny u właściciela? Quote
NikaEla Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 ihabe napisał(a):TZN CO TERAZ Z TYM PSIAKIEM? Jest bezpieczny u właściciela? nie wiemy, właściciel go odebrał, a ja go więcej nie spotkałam Quote
Recommended Posts