Jump to content
Dogomania

Viva bardzo prosi o deklaracje. Straciła schronienie i nie ma za co żyć!!!!!

Recommended Posts

Posted

Kamila Proc napisał(a):
pies do wszystkiego. zeby tylko nie mowili: "ni pies ni wydra, cos na ksztalt swidra"

jak uciąć końcówkę, to jest reklama

pumcia02 napisał(a):
fajna ciapa :)

a to jest antyreklama:) A Ty myślisz, że takim zgryzem to nie może capnąć jak się zaweźmie:)

Viva po sterylce ma się dobrze. Była wczoraj na spacerku troszke dłuższym:) fajne dziewczę:)

• Replies 748
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A dzień dobry:) Dzisiaj też dziewczyna jest na spacer umówiona:) Generalnie lubi ludzi. Poszła z nią siostra koleżanki z całą rodziną:) To był zupełnie rodzinny spacer:) I każdy wrócił zadowolony:)

Posted

No, nie ma na co czekać;) Zresztą ona nieźle wyglądała:), nie wiedziałam, czy taka jej uroda, czy może już maluchy w drodze....i psy się zaczęły schodzić...więc nie było co czekać:)

Posted

już dzwoniłam:) p. Agnieszka jutro jest od 11 do ok 16-17:) Trzeba jej tylko dać znać o której mniej więcej przyjedziecie:) Lecznica jest całodobowa, więc bez różnicy.
Ja też podjadę do ośrodka, bo wożę te nieszczęsne szelki:) Będę przed 17:)

Posted

Vivucha wróciła dzisiaj do ośrodka. P. Agnieszka i Ania (opiekunki)zdziwione, bo dziewczyna rozbrykana i szczęśliwa. Pewnie dlatego, że wróciła na swoje miejsce, że nie została wyrzucona po raz kolejny:)
Ryjonek-dzięki za transport:) Jak atmostefa w samochodzie?

Posted

I dlatego że u mnie zawsze były psy w typie, to jakoś tak mi nie pasują w domu amstafy, pudle, pekińczyki i inne:) To pewnie genetycznie zakodowane;)

Posted

generalnie dobrze:)
Do jedzenia kotleciki:)
W dzień siedzi w kojcu, bo samochody wjeżdżają a ośrodek przy ruchliwej ulicy i tory kolejowe za ulicą. Wieczorami spacer i puszczanie po terenie.