ludwa Posted February 5, 2012 Author Posted February 5, 2012 Kamila Proc napisał(a):pies do wszystkiego. zeby tylko nie mowili: "ni pies ni wydra, cos na ksztalt swidra" jak uciąć końcówkę, to jest reklama pumcia02 napisał(a):fajna ciapa :) a to jest antyreklama:) A Ty myślisz, że takim zgryzem to nie może capnąć jak się zaweźmie:) Viva po sterylce ma się dobrze. Była wczoraj na spacerku troszke dłuższym:) fajne dziewczę:) Quote
zebrazebra Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 Ja podniosę tylko dziewczynkę. Uwielbiam takie buraski. Quote
ludwa Posted February 6, 2012 Author Posted February 6, 2012 A dzień dobry:) Dzisiaj też dziewczyna jest na spacer umówiona:) Generalnie lubi ludzi. Poszła z nią siostra koleżanki z całą rodziną:) To był zupełnie rodzinny spacer:) I każdy wrócił zadowolony:) Quote
ludwa Posted February 6, 2012 Author Posted February 6, 2012 gdyby się miała najeść tym co upoluje, to by tak dobrze nie wyglądała;) Quote
Mazowszanka13 Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 To ona już po sterylce ? Ale macie tempo ! Quote
ludwa Posted February 6, 2012 Author Posted February 6, 2012 No, nie ma na co czekać;) Zresztą ona nieźle wyglądała:), nie wiedziałam, czy taka jej uroda, czy może już maluchy w drodze....i psy się zaczęły schodzić...więc nie było co czekać:) Quote
ludwa Posted February 7, 2012 Author Posted February 7, 2012 No:) I jutro już wraca do ośrodka:) Quote
Ryjonek Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 hej wczoraj nie mogłam gadać:) jak godzinowo lecznica/ośrodek? Zadzwonisz do ośrodka, czy ja mam się jakoś umówić? Quote
ludwa Posted February 7, 2012 Author Posted February 7, 2012 już dzwoniłam:) p. Agnieszka jutro jest od 11 do ok 16-17:) Trzeba jej tylko dać znać o której mniej więcej przyjedziecie:) Lecznica jest całodobowa, więc bez różnicy. Ja też podjadę do ośrodka, bo wożę te nieszczęsne szelki:) Będę przed 17:) Quote
ludwa Posted February 8, 2012 Author Posted February 8, 2012 Vivucha wróciła dzisiaj do ośrodka. P. Agnieszka i Ania (opiekunki)zdziwione, bo dziewczyna rozbrykana i szczęśliwa. Pewnie dlatego, że wróciła na swoje miejsce, że nie została wyrzucona po raz kolejny:) Ryjonek-dzięki za transport:) Jak atmostefa w samochodzie? Quote
ludwa Posted February 9, 2012 Author Posted February 9, 2012 Że przeżył to widziałam:) Chyba nawet z zamkniętymi oknami wracałaś;) Quote
sambo_os1 Posted February 10, 2012 Posted February 10, 2012 Zaglądam do sunieczki,piękna jest,ja oczywiście kocham buraski :loveu: Quote
ludwa Posted February 10, 2012 Author Posted February 10, 2012 mam buraskę w domu. Ja tam tekie w typie onka/ wilka uwiielbiam:)))) Quote
Mazowszanka13 Posted February 10, 2012 Posted February 10, 2012 Bo takie wilczaste są najbardziej psie ! Quote
ludwa Posted February 10, 2012 Author Posted February 10, 2012 I dlatego że u mnie zawsze były psy w typie, to jakoś tak mi nie pasują w domu amstafy, pudle, pekińczyki i inne:) To pewnie genetycznie zakodowane;) Quote
sambo_os1 Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 Ja też mam buraskę w domu...;-) A co słychać u naszej suni Vivy? Quote
ludwa Posted February 11, 2012 Author Posted February 11, 2012 generalnie dobrze:) Do jedzenia kotleciki:) W dzień siedzi w kojcu, bo samochody wjeżdżają a ośrodek przy ruchliwej ulicy i tory kolejowe za ulicą. Wieczorami spacer i puszczanie po terenie. Quote
ludwa Posted February 11, 2012 Author Posted February 11, 2012 Zapraszam po biżuterię znowu:smile: http://www.dogomania.pl/threads/2229...4DogS-do-19.02. Zapraszam Quote
Recommended Posts