Jump to content
Dogomania

Viva bardzo prosi o deklaracje. Straciła schronienie i nie ma za co żyć!!!!!

Recommended Posts

• Replies 748
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Sunia jest trochę bojaźliwa, ale dość szybko się do mnie przekonała:)
Na smyczy chodzi ładnie ( aczkolwiek przeszłyśmy tylko kilkadziesiąt metrów, więc może jest to stwierdzenie na wyrost )
Wbrew zdjęciom wcale nie jest duża - tak troszkę nad kolano, ja byłam po zdjęciach nastawiona na znacznie większego zwierza. Jest bardzo puchata - ma fantastyczne zimowe futro, co wizualnie też dodaje jej wagi. Waży nieco ponad 23 kilo.
Jak już poczuje się w towarzystwie bezpiecznie - łasi się i przytula. Będzie doskonałym towarzyszem długich spacerów, jednocześnie zdecydowanie szuka swojego człowieka - potrzebny jej ktoś, kto będzie przytulał, głaskał i do niej rozmawiał.
Jej ale się rozpisałam i to wszystko na podstawie dwugodzinnej znajomości:)
Potem może się okazać, że przy bliższym poznaniu jest diabłem wcielonym i będzie na mnie, że oszukałam...

Posted (edited)

Ryjonek, ogromne dzięki za transport:))))))) Dzisiaj będzie sterylka:)
Dziękuję też Cioteczce Morska za wsparcie finansowe- 150 złotych:)

A sunia wydawała mi się cięższa, bo ona nie jest wysoka ale dość szeroka:)

Edited by ludwa
Posted

Ludwa, ja myślę, że trzeba pomysleć o zmianie tytułu wątku. Zupełnie nijaka nikogo nie zachęci raczej.... Ja poszukam jakiegoś bazarku ogłoszeniowego. Ona bardzo młoda jest - myślę, że ma szansę na adopcję. A jak tam Bolero i Twist? Ciągle nic nowego? Może im nowe zdjęcia zrobić?
Trochę marketingu całej trójce nie zaszkodzi:)

Posted

Ryjonek napisał(a):
Ludwa, ja myślę, że trzeba pomysleć o zmianie tytułu wątku. Zupełnie nijaka nikogo nie zachęci raczej.... Ja poszukam jakiegoś bazarku ogłoszeniowego. Ona bardzo młoda jest - myślę, że ma szansę na adopcję. A jak tam Bolero i Twist? Ciągle nic nowego? Może im nowe zdjęcia zrobić?
Trochę marketingu całej trójce nie zaszkodzi:)

a masz pomysł na tytuł? W telefonie cisza, chociaż niedawno poszły nowe pakiety. Ale nikt nie chce burków:(

Mazowszanka napisał(a):
Przykro mi ale to nie ja wpłaciłam 150 zł.
Wpłacałam coś na bazarki ale znacznie mniej :-(

No oczywiście pokićkałam niki:) To Morska wpłaciła:). Już poprawiam:)

Posted

Kamila Proc napisał(a):
mysle, ze wszyscy rzuca sie, aby miec psa-rekina

To rzucanie się to niech lepiej przemyślą, bo jak capnie rekinim zgryzem....;)

Posted

Hmmmm, ciekawe pytanie:) Wg mnie jeśli chodzi o polowanie, to mogłaby w biegu mieć pewne problemy z konkretnym chwyceniem ofiary przednimi zębami;) a jeśli chodzi o stróżowanie, to jakby pokazała proful i dobrze przy tym ryknęła.....mogłaby przestraszyć włamywacza:) a Wy co obstawiacie?