Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='DT Iwa']Iwonko może Brosi wykupie też ogłoszenia tylko poproszę o ładny tekst bo ja się blokłam już heheheheh:diabloti:[/QUOTE]
Odblokuj się już i nie zawieszaj .... bo Brośka musi mieć dom !!!!

• Replies 150
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Musze pomyśleć nad tekstem, Iwonko a wiadomo coś bo Brosia była pod uwagę brana i dwa inne psy wybrali pańswo już jakiegoś? :roll: Martuś muszę weny twórczej dostać i w tedy Brosie opisze:lol:

Posted

Poproszę o propozycje tekstu na ogłoszenie Brosi ja ostatnio jestem zabiegana i nie mysle racjonalnie wiec jak by która cosik ułożyła to podajcie tu ja kupie brosi pakiet ogłoszeniowy ;)

Posted

[quote name='DT Iwa']:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: ooooo Kur......a szkoda słów podziękował za taką niespodzianke :shake::shake::shake::-([/QUOTE]
Ale jest nadzieje w monitoringu :evil_lol::eviltong:! Może się ten ktoś objawi !!

Posted

A wystarczy zainwestować 5 zł chociażby raz na pół roku na tabletkę dla suki.
Na zdjęciach nie wygląda to może tak tragicznie, ale ugotujcie sobie pół paczki makaronu spaghetti i rozrzućcie po podłodze. Wielkość, grubość i ilość ta sama.

Posted

Maniuś :loveu:

Z innej beczki. Marek wczoraj miał interwencję w Pawłowicach. Trzy szczeniaczki bez matki w rowie. Już nie ślepe, ale jeszcze nie samodzielne, trzytygodniowe. Agatka odrobaczyła, przenocowały u mnie, dziś jedziemy do schroniska. Powalczymy o nie.

Posted

Maniuś słodki krótkołapek ... a szczeniorki :-(:-( 3 tygodniowe - powinno się udać ! Chociaż to różnie z jedzeniem u takich maluchów. Dobrze, że je ktoś wypatrzył i dał znać Markowi.

Posted

Cioteczki, trzy kluseczki. Dwie dziewczynki i chłopczyk. Chłopczyk ma na imię Baster, bo tak jak benuś na mnie warczy.:evil_lol: Dziewczynki jeszcze bezimienne.
Wcinają namoczonego RC starter, mieszkają w biurze na górze, tam przez noc jest włączona farelka.
Iwonko, dzięki za pomoc, ale damy radę. Jak będą zdrowe dadzą radę w schronie, gdyby coś odpukać było nie tak, będziemy myśleć.

Posted

Kluchy to one dopiero będą jak taki apetyt będzie im dopisywał. One nie jedzą tylko tankują ;) Ale to dobrze. :lol:
Baster jak jego imiennik jak niosę żarełko warczy na mnie. W ogóle już warczą, wyją, skomlą, szczekają i wydają różne inne dżwięki.:lol: Komedia!