Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 126
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mixerek grzeje się z innymi psiakami w boksie w budynku... Niech się znajdzie jakaś dobra dusza, na DT, żeby mu pomóc... On jest chory, a w schronisku nie da rady go leczyć z tej grzybicy, bo może mu futerko zamarznąć... :( Niech że się ktoś zlituje... To wspaniały pies...

Posted

Jest dobrze, bo musi być.
KasiaB przysłała na Mikserka 10 zł.
Czyli maluch zebrał już 110,60 zł. Dziękujemy!

Żeby już było cieplej, wiosno przychodź!

Posted

Może trzeba pojechać do P. Bartka i zrobić jakieś badanie tej skóry. Pobrać zeskrobiny czy coś innego - nie wiem :shake:. Mogę w sobotę z nim pojechać.

Posted

Takie prowadzenie wątku to na nic. Zawsze trzeba uaktualniać 1-szy post, choćby pisać kto ile na psiaka wpłacił. Dobre chęci to nie wszystko. Założenie wątku do czegoś zobowiązuje.

Posted

monika55 napisał(a):
Najgorzej że w schronisku nie ma warunków na leczenie.

Właśnie ...
Pozostaje tylko czekać na dobrą duszyczkę, która go wypatrzy ... i na ocieplenie, żeby można było go kąpać w tych specyfikach!
No może jeszcze sobie hopsnę :multi::multi::multi:.

Posted (edited)

Na wydarzeniu Mixerka na FB interesują się nim " Cztery łapy do adopcji". Może udałoby się z DT, ale trzeba zrobić te badania u weta i stwierdzić co to jest. Jak leczyć bez tego? Po za tym ludzie wysłali pieniądze na te badania ... Musimy zrobić coś konkretnego!
Kurcze - nie mogę sygnatury i banerka chowki wkleić - idę się wyluzować i spróbuję jeszcze raz!

Edited by szafra
  • 2 weeks later...
Posted

To mogą być zmiany hormonalne. Wetka powiedziała, że potrzebne jest badanie hormonów (tarczycy).
A to chyba koszt 200 zł?
Mixer na szczęście ma już troszkę uzbieranych pieniędzy. Chyba trzeba będzie zrobić to badanie.