Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 126
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ciotki - przyjdzie wpłata na Paypal od Moniki S z dopiskiem " Na Florka z Mysłowic".
Monika się pomyliła w tytule, ponieważ to ma być dla Mixera !!!!
Dziękujemy:loveu::loveu::loveu:.

Posted

To już wiem o co chodzi, bo wpłata doszła :lol:
Dziękujemy!
Mixerkowi przydałaby się kuracja, bo ma najprawdopodobniej grzybicę. Niestety w warunkach schroniskowych w te mrozy sie nie da, bo trzeba robić płukania skóry specjalnym roztworem. Musimy więc poczekać na ocieplenie.
Na razie przeniosłam jego i jamnikowatego od Uli do Brosi, bo małe szczeniaczki już wszystkie poszły do domków. Tam troszkę cieplej.

Posted

Teoretycznie powinien siedzieć sam, ale w sytuacji gdzie kojec w budynku jest na wagę złota, siedzą w trójkę. Żeby go odosobnić musiałabym go umieścicić w nowych kojcach na dworze, a to równałoby się z wyrokiem śmierci dla niego. On i w budynku trzęsie się ciągle z zimna.

Posted

Dziękujemy bardzo :loveu::loveu:.
Pani Edycie J. z FB też wysłałam konto skarpetki. Może coś dorzuci :p.

Może Mixerka skórę trzeba jakoś zdiagnozować ??? Jakieś badania się robi.

Chyba bazarek zrobimy dla Puszka na hotelik i Mixera, żeby można było coś podziałać z tą chorobą skóry.

Bones ma stałe deklaracje, to nie jest w takiej złej sytuacji ... może poczekać na następny bazarek :evil_lol:.

Co Wy na to ?

Posted

Można zrobić biopsje tych brodawczaków które ma Mikserek. Diduśka miała biopsję, ale ona była molosowata, one mają skłonności do brodawczaków. Biopsja wykazała że to nie zmiany rakowe. Jak to jest u Mixerka na razie nie wiemy.
Grzybicę ma raczej na pewno, innego psa którego mieliśmy kąpałam w specjalnym roztworze i to pomagało. Teraz przy tej temperaturze to niemożliwe. Zapytam Bartka czy jest inny sposób.

Posted

Mixerek wczoraj nie chciał chodzić - cały czas na rękach Uli i wtulał się :-(. Powarkiwał i szczerzył zębalki na tego biednego psiaka pogryzionego, jak tylko się za bardzo zbliżył do Uli :crazyeye:.