Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='kalyna']My też zdrówka życzymy i czekamy na nowe fotki :loveu:[/QUOTE]

hej dzięki wielkie;)

[quote name='ania90'][/COLOR][COLOR=#3E3E3E][INDENT]zdrowka zyczymy :smile:[/INDENT]
[/COLOR][/QUOTE]

dzieki;)

[quote name='phase']
[/COLOR][COLOR=#3E3E3E]Dużo, dużo zdróweczka życzę! A żeby wszystko wyszło na prostą. [/COLOR]:calus:[/QUOTE]

dzięki wielkie:loveu:

Posted

[quote name='justysiek']cześć Iza:)

i dla ciebie i Ptysiowego też całusy![/QUOTE]
Justyś chyba nie przyjadę bo teraz to wcale już z Nią nie rozmawiam :placz:
Pokłóciłam się wczoraj o Kolkę... :-(

Posted

[quote name='Ptysiak']Justyś chyba nie przyjadę bo teraz to wcale już z Nią nie rozmawiam :placz:
Pokłóciłam się wczoraj o Kolkę... :-([/QUOTE]

uuuuuuu, szkoda...
a czemu o Kolkę?

Posted

Kolka teraz zmienia futerko na zimę, strasznie się sypie. Ciągle mówię żeby ją wyczesała...
Wczoraj w końcu sama to zrobiłam. Potem miała pretensje, że Ona ja czesze dziennie a ja się czepiam :shake: No kurde... Tata zadowolony, podziękował a Ona.... :mad: Jeszcze jej uszy wyczyściłam itd, nie dba o nią w ogóle ostatnio :shake:

Posted

[quote name='Ptysiak']Kolka teraz zmienia futerko na zimę, strasznie się sypie. Ciągle mówię żeby ją wyczesała...
Wczoraj w końcu sama to zrobiłam. Potem miała pretensje, że Ona ja czesze dziennie a ja się czepiam :shake: No kurde... Tata zadowolony, podziękował a Ona.... :mad: Jeszcze jej uszy wyczyściłam itd, nie dba o nią w ogóle ostatnio :shake:[/QUOTE]

ech... ja z moją mama nie mam takich spięć, ale wiem, że jak bym chciała teściowej powiedzieć prawdę na temat jej psów to musiałabym sie kłócić!:(
szkoda, że Cię nie będzie.

Posted

[quote name='justysiek']ech... ja z moją mama nie mam takich spięć, ale wiem, że jak bym chciała teściowej powiedzieć prawdę na temat jej psów to musiałabym sie kłócić!:(
szkoda, że Cię nie będzie.[/QUOTE]
Mieszkam obok mamy więc na co dzień widzę Kolkę. Żal mi jej i nie potrafię milczeć. Mam taką wadę, że mówię co myślę :evil_lol:
Jeszcze zobaczę ale na pewno nie będę się prosiła itd...

Posted

[quote name='Ptysiak']Mieszkam obok mamy więc na co dzień widzę Kolkę. Żal mi jej i nie potrafię milczeć. Mam taką wadę, że mówię co myślę :evil_lol:
Jeszcze zobaczę ale na pewno nie będę się prosiła itd...[/QUOTE]

ja też mówię co myślę, ale z takimi ludźmi jak oni to i tak guzik da...
a ja się denerwować nie mogę.
no to czekam!

Posted

Dzien dobry Justyna :)

[quote name='Ptysiak']Mieszkam obok mamy więc na co dzień widzę Kolkę. Żal mi jej i nie potrafię milczeć.[B] Mam taką wadę, że mówię co myślę[/B] :evil_lol:[/QUOTE]

Ja uważam, że to zaleta, a nie wada ;) Też tak mam :evil_lol:

Posted

[quote name='justysiek']ja też mówię co myślę, ale z takimi ludźmi jak oni to i tak guzik da...
a ja się denerwować nie mogę.
no to czekam![/QUOTE]
To lepiej przemilczeć i się nie denerwuj :)

[quote name='magdabroy']Ja uważam, że to zaleta, a nie wada ;-) Też tak mam :evil_lol:[/QUOTE]
Też uważam w sumie, że to zaleta :) Lubie takich ludzi ;)
Ale niektórych wkurza moja "zaleta" :evil_lol:

Posted

[quote name='Kaaasia']Cześć Justyś :smile:
Lepiej ci po tabletkach?

W niektórych sytuacjach lepiej przemilczej niż się wdawać w dyskusje, zwłaszcza jak do drugiej strony nic nie dociera ;)[/QUOTE]

cześć Kasiu:)

no nie wiem czy lepiej, na pewno trochę mniej boli, ale zjadałam dopiero 3 tabletki.
no dlatego się nie odzywam... bo u nich mentalność ludzi ze wsi zwycięża.

Posted

[quote name='dOgLoV']jak zdrowko ??[/QUOTE]

a dziś poodkurzałam, powycierałam podłogę i boli mnie kręgosłup, ale cóż, przecież od siedzenia też lepiej nie będzie... muszę coś robić,
myślałam, że te przeciwbólowe będą lepsze, ale są dość słabe
jutro idę na pogrzeb, mama znajomej zmarła po 4 msc choroby...

Posted

[quote name='justysiek']a dziś poodkurzałam, powycierałam podłogę i boli mnie kręgosłup, ale cóż, przecież od siedzenia też lepiej nie będzie... muszę coś robić,
myślałam, że te przeciwbólowe będą lepsze, ale są dość słabe
jutro idę na pogrzeb, mama znajomej zmarła po 4 msc choroby...[/QUOTE]

no niby nikt za Ciebie tego nie zrobi ale musisz sie troszke oszczedzac ;)

oj to widze ze ogolnie nieciekawie sie u Ciebie dzieje :/ wczoraj u nas tir wjechal w dziewczyne 15letnia , przejechal normalnie po niej ze zgniotl jej wszystkie wnetrznosci :roll: masakra :roll:

Posted

[quote name='dOgLoV']no niby nikt za Ciebie tego nie zrobi ale musisz sie troszke oszczedzac ;)

oj to widze ze ogolnie nieciekawie sie u Ciebie dzieje :/ wczoraj u nas tir wjechal w dziewczyne 15letnia , przejechal normalnie po niej ze zgniotl jej wszystkie wnetrznosci :roll: masakra :roll:[/QUOTE]

no oszczędzam się na ile mogę.

tir... o masakra:( 15 lat, to jeszcze takie młode dziecko.

Posted

[quote name='justysiek']no oszczędzam się na ile mogę.

tir... o masakra:( 15 lat, to jeszcze takie młode dziecko.[/QUOTE]

no szok , niby przepuścił czy tam ominal starsza pania a jej nie zauwazył :shake: widocznie Bóg tak chciał .... szkoda dziewczyny ale tirowiec tez bedzie mial psyche zoraną do konca , bo to nawet było chyba na pasach ehhh