justysiek Posted August 23, 2012 Author Posted August 23, 2012 [quote name='Kaaasia']Gdzieś będą :eviltong:[/QUOTE] no gdzieś na pewno:diabloti: Quote
Kaaasia Posted August 23, 2012 Posted August 23, 2012 [quote name='justysiek']no gdzieś na pewno:diabloti:[/QUOTE] Trzeba będzie ich poszukać :evil_lol: Quote
justysiek Posted August 23, 2012 Author Posted August 23, 2012 [quote name='Kaaasia']Trzeba będzie ich poszukać :evil_lol:[/QUOTE] ja się odzwyczaiłam od szczeniaków, Nuka mi przypomniała jak to jest mieć szczeniaka:diabloti: Quote
Kaaasia Posted August 23, 2012 Posted August 23, 2012 Aż tak bardzo to nie musiałaś sobie przypominać :cool3: Quote
justysiek Posted August 23, 2012 Author Posted August 23, 2012 [quote name='Kaaasia']Aż tak bardzo to nie musiałaś sobie przypominać :cool3:[/QUOTE] no trochę musiałam, bo Cezar ma już ciut inne zachowania i wymagania niż taki 3 msc szczylek:cool3: Quote
Kaaasia Posted August 23, 2012 Posted August 23, 2012 Ale Cezar ma 8mcy więc przerwa nie długa ;) Przed Olim miałam psa 16lat- to była przerwa :evil_lol: Quote
justysiek Posted August 23, 2012 Author Posted August 23, 2012 [quote name='Kaaasia']Ale Cezar ma 8mcy więc przerwa nie długa ;) Przed Olim miałam psa 16lat- to była przerwa :evil_lol:[/QUOTE] już prawie 9 msc:evil_lol: Quote
Kaaasia Posted August 23, 2012 Posted August 23, 2012 [quote name='justysiek']już prawie 9 msc:evil_lol:[/QUOTE] No tak, to cała wieczność :eviltong: Quote
Ptysiak Posted August 23, 2012 Posted August 23, 2012 Hej :loveu: DOnka sunie :loveu: fajnie :) Jak skończysz ustawiać Cezara to do mnie zapraszam... mój ma ADHD na bank... :roll::evil_lol: Quote
justysiek Posted August 23, 2012 Author Posted August 23, 2012 [quote name='Kaaasia']No tak, to cała wieczność :eviltong:[/QUOTE] no baaaaaaaa:eviltong: Quote
justysiek Posted August 23, 2012 Author Posted August 23, 2012 [quote name='Ptysiak']Hej :loveu: DOnka sunie :loveu: fajnie :) Jak skończysz ustawiać Cezara to do mnie zapraszam... mój ma ADHD na bank... :roll::evil_lol:[/QUOTE] moze mi trochę zejść z tym ustawianiem, ale Ty masz szkoleniowca pod ręką to i tak masz lżej niż:shake: Quote
Ptysiak Posted August 23, 2012 Posted August 23, 2012 [quote name='justysiek']moze mi trochę zejść z tym ustawianiem, ale Ty masz szkoleniowca pod ręką to i tak masz lżej niż:shake:[/QUOTE] Teraz nie mam... :( Pojechała na urlop :evil_lol: Quote
justysiek Posted August 23, 2012 Author Posted August 23, 2012 [quote name='Ptysiak']Teraz nie mam... :( Pojechała na urlop :evil_lol:[/QUOTE] ale wróci i Ci pomoże, musisz konsekwentnie z nim bo owczarki umieją to szybko wykorzystać. Quote
Ptysiak Posted August 23, 2012 Posted August 23, 2012 [quote name='justysiek']ale wróci i Ci pomoże, musisz konsekwentnie z nim bo owczarki umieją to szybko wykorzystać.[/QUOTE] oj racja... Quote
justysiek Posted August 23, 2012 Author Posted August 23, 2012 [quote name='Ptysiak']oj racja...[/QUOTE] Cezar ma prawie 9 msc i próbuje sobie ile może sobie pozwolić i przez to że Sebek mu popuszcza to ja muszę go ustawiać do pionu. Quote
Ptysiak Posted August 23, 2012 Posted August 23, 2012 [quote name='justysiek']Cezar ma prawie 9 msc i próbuje sobie ile może sobie pozwolić i przez to że Sebek mu popuszcza to ja muszę go ustawiać do pionu.[/QUOTE] No Cezarek to chyba ma teraz ten najgorszy okres, bunty itd... jak nastolatki ;) Quote
kalyna Posted August 23, 2012 Posted August 23, 2012 [quote name='justysiek']z hodowli, miałam propozycje juz, ale musze plany troche odlozyc bo nie ograne 2 szczeniakow, wystaw itp.[/QUOTE] no to widzę, że rozpędzasz się :) z tej hodowli, w której szkolicie Cezara? Quote
justysiek Posted August 23, 2012 Author Posted August 23, 2012 [quote name='Ptysiak']No Cezarek to chyba ma teraz ten najgorszy okres, bunty itd... jak nastolatki ;)[/QUOTE] no ma, zobaczysz jak to jest jak i Ptysiowy zacznie i ten okres troche potrwa:shake: Quote
justysiek Posted August 23, 2012 Author Posted August 23, 2012 [quote name='kalyna']no to widzę, że rozpędzasz się :) z tej hodowli, w której szkolicie Cezara?[/QUOTE] rozpędzam się? nie, rozpędzałabym się jak bym wzięła to suczkę:evil_lol: Quote
justysiek Posted August 24, 2012 Author Posted August 24, 2012 [quote name='dOgLoV']hello;) a wy gdzie sie podziewacie :mad:[/QUOTE] hej:loveu: szykuje sie na wesele i jutro do domku jedzie nasze malenstwo:loveu: czyli Nuka, ale bedzie bez niej pusto:oops: Cezar i ja bedziemy teskic. Quote
łamAga Posted August 24, 2012 Posted August 24, 2012 [quote name='justysiek']hej:loveu: szykuje sie na wesele i jutro do domku jedzie nasze malenstwo:loveu: czyli Nuka, ale bedzie bez niej pusto:oops: Cezar i ja bedziemy teskic.[/QUOTE] ahaaa bo to jutro wesele :evil_lol: ehh rozstania sa trudne :roll: Quote
justysiek Posted August 24, 2012 Author Posted August 24, 2012 [quote name='dOgLoV']ahaaa bo to jutro wesele :evil_lol: ehh rozstania sa trudne :roll:[/QUOTE] byle dotrala zdrowo do domku to bede szczesliwa!:loveu: postaram sie nie rozklejac. Quote
Ptysiak Posted August 24, 2012 Posted August 24, 2012 Hej :loveu: I tak się pewnie popłaczesz... ja na bank bym się rozkleiła :roll: Ale dobrze że mała ma domek :loveu: Quote
Recommended Posts