Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Kaaasia']Aż tak bardzo to nie musiałaś sobie przypominać :cool3:[/QUOTE]

no trochę musiałam, bo Cezar ma już ciut inne zachowania i wymagania niż taki 3 msc szczylek:cool3:

Posted

[quote name='Ptysiak']Hej :loveu:

DOnka sunie :loveu: fajnie :)

Jak skończysz ustawiać Cezara to do mnie zapraszam... mój ma ADHD na bank... :roll::evil_lol:[/QUOTE]

moze mi trochę zejść z tym ustawianiem, ale Ty masz szkoleniowca pod ręką to i tak masz lżej niż:shake:

Posted

[quote name='justysiek']moze mi trochę zejść z tym ustawianiem, ale Ty masz szkoleniowca pod ręką to i tak masz lżej niż:shake:[/QUOTE]
Teraz nie mam... :(
Pojechała na urlop :evil_lol:

Posted

[quote name='Ptysiak']Teraz nie mam... :(
Pojechała na urlop :evil_lol:[/QUOTE]

ale wróci i Ci pomoże, musisz konsekwentnie z nim bo owczarki umieją to szybko wykorzystać.

Posted

[quote name='Ptysiak']oj racja...[/QUOTE]

Cezar ma prawie 9 msc i próbuje sobie ile może sobie pozwolić i przez to że Sebek mu popuszcza to ja muszę go ustawiać do pionu.

Posted

[quote name='justysiek']Cezar ma prawie 9 msc i próbuje sobie ile może sobie pozwolić i przez to że Sebek mu popuszcza to ja muszę go ustawiać do pionu.[/QUOTE]
No Cezarek to chyba ma teraz ten najgorszy okres, bunty itd... jak nastolatki ;)

Posted

[quote name='justysiek']z hodowli, miałam propozycje juz, ale musze plany troche odlozyc bo nie ograne 2 szczeniakow, wystaw itp.[/QUOTE]

no to widzę, że rozpędzasz się :)
z tej hodowli, w której szkolicie Cezara?

Posted

[quote name='Ptysiak']No Cezarek to chyba ma teraz ten najgorszy okres, bunty itd... jak nastolatki ;)[/QUOTE]

no ma, zobaczysz jak to jest jak i Ptysiowy zacznie i ten okres troche potrwa:shake:

Posted

[quote name='kalyna']no to widzę, że rozpędzasz się :)
z tej hodowli, w której szkolicie Cezara?[/QUOTE]

rozpędzam się? nie, rozpędzałabym się jak bym wzięła to suczkę:evil_lol:

Posted

[quote name='dOgLoV']hello;)

a wy gdzie sie podziewacie :mad:[/QUOTE]

hej:loveu:

szykuje sie na wesele i jutro do domku jedzie nasze malenstwo:loveu: czyli Nuka, ale bedzie bez niej pusto:oops: Cezar i ja bedziemy teskic.

Posted

[quote name='justysiek']hej:loveu:

szykuje sie na wesele i jutro do domku jedzie nasze malenstwo:loveu: czyli Nuka, ale bedzie bez niej pusto:oops: Cezar i ja bedziemy teskic.[/QUOTE]

ahaaa bo to jutro wesele :evil_lol:

ehh rozstania sa trudne :roll:

Posted

[quote name='dOgLoV']ahaaa bo to jutro wesele :evil_lol:

ehh rozstania sa trudne :roll:[/QUOTE]

byle dotrala zdrowo do domku to bede szczesliwa!:loveu: postaram sie nie rozklejac.