justysiek Posted August 21, 2012 Author Posted August 21, 2012 [quote name='agaga21']na filmiku widać jaki cezar przeszczęśliwy z powodu psiego małego towarzystwa ;) przydał by mu się taki szczylek na stałe :)[/QUOTE] no przydał i na pewno będzie miał takie towarzystwo, ale jak się troche ogranie:eviltong: Quote
łamAga Posted August 21, 2012 Posted August 21, 2012 [quote name='justysiek']:mad: bardzo śmieszne...[/QUOTE] wiem :evil_lol: [quote name='justysiek']mi też się nie chce iść, ale nie ma odwrotu, jakoś przeżyję:evil_lol: [/QUOTE] ja w ogóle nie lubie tego typu imprez :evil_lol: mój kuzyn miał teraz ślub , juz drugi raz i tak smiesznie jego synek z pierwszego małżeństwa na facebooku ma folder " ślub mojego taty i cioci K........ " :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: fajnie to brzmi hehe Quote
justysiek Posted August 21, 2012 Author Posted August 21, 2012 [quote name='dOgLoV']wiem :evil_lol: ja w ogóle nie lubie tego typu imprez :evil_lol: mój kuzyn miał teraz ślub , juz drugi raz i tak smiesznie jego synek z pierwszego małżeństwa na facebooku ma folder " ślub mojego taty i cioci K........ " :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: fajnie to brzmi hehe[/QUOTE] o ja.......:crazyeye: nieżle:eviltong: ja ogólnie lubię, ale teraz jakoś nie wiem czemu nie mam ochoty. Quote
Ptysiak Posted August 21, 2012 Posted August 21, 2012 Aga dobre z tym FB i ciocią :evil_lol: Ja też nie lubię takich imprez. A teraz właśnie się dowiedziałam, że tam będzie więcej takich jak Mój Sebek... żony i dziewczyny Im strajkują :evil_lol: Quote
łamAga Posted August 21, 2012 Posted August 21, 2012 [quote name='Ptysiak']Aga dobre z tym FB i ciocią :evil_lol: Ja też nie lubię takich imprez. A teraz właśnie się dowiedziałam, że tam będzie więcej takich jak Mój Sebek... żony i dziewczyny Im strajkują :evil_lol:[/QUOTE] ale ja nie wiem czy to taki powód do radości , wiesz Twój Sebek ma długie włosy , bedzie duzo alkocholu , jeszcze jakiś samotny jeżdziec pomyli go z laseczką :evil_lol: Quote
Ptysiak Posted August 21, 2012 Posted August 21, 2012 [quote name='dOgLoV']ale ja nie wiem czy to taki powód do radości , wiesz Twój Sebek ma długie włosy , bedzie duzo alkocholu , jeszcze jakiś samotny jeżdziec pomyli go z laseczką :evil_lol:[/QUOTE] :evil_lol: Będzie trzeba obciąć Sebka :evil_lol: Quote
justysiek Posted August 21, 2012 Author Posted August 21, 2012 [quote name='dOgLoV']ale ja nie wiem czy to taki powód do radości , wiesz Twój Sebek ma długie włosy , bedzie duzo alkocholu , jeszcze jakiś samotny jeżdziec pomyli go z laseczką :evil_lol:[/QUOTE] :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ptysiakowa jedź z mężem, a nie leń się! Quote
justysiek Posted August 21, 2012 Author Posted August 21, 2012 [quote name='Ptysiak']Wolę się lenić :evil_lol:[/QUOTE] :eviltong: Ty leniwcu!!!:diabloti: Quote
Ptysiak Posted August 21, 2012 Posted August 21, 2012 [quote name='justysiek']:eviltong: Ty leniwcu!!!:diabloti:[/QUOTE] Przyznaję się bez bicia, że masz rację :evil_lol: Quote
łamAga Posted August 21, 2012 Posted August 21, 2012 [quote name='Ptysiak']:evil_lol: Będzie trzeba obciąć Sebka :evil_lol:[/QUOTE] Nie mozesz bo go kochac przestaniesz :eviltong: Quote
Ptysiak Posted August 21, 2012 Posted August 21, 2012 [quote name='dOgLoV']Nie mozesz bo go kochac przestaniesz :eviltong:[/QUOTE] ups... no fakt :roll: trudno będzie musiał się pilnować :evil_lol: Quote
justysiek Posted August 21, 2012 Author Posted August 21, 2012 [quote name='Ptysiak']Przyznaję się bez bicia, że masz rację :evil_lol:[/QUOTE] :evil_lol::evil_lol::evil_lol: a Twój Sebek ma długie włosy? Quote
łamAga Posted August 21, 2012 Posted August 21, 2012 [quote name='Ptysiak']ups... no fakt :roll: trudno będzie musiał się pilnować :evil_lol:[/QUOTE] niech po prostu sie nie nachyla za dużo :evil_lol: [quote name='justysiek']:evil_lol::evil_lol::evil_lol: a Twój Sebek ma długie włosy?[/QUOTE] i to jak długie :evil_lol: Quote
Ptysiak Posted August 21, 2012 Posted August 21, 2012 [quote name='dOgLoV']niech po prostu sie nie nachyla za dużo :evil_lol:[/QUOTE] :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Justyś ma takie do pasa prawie obecnie :diabloti: Quote
justysiek Posted August 21, 2012 Author Posted August 21, 2012 [quote name='Ptysiak']:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Justyś ma takie do pasa prawie obecnie :diabloti:[/QUOTE] co Ty gadasz?:diabloti: dawaj fote. Aga a Ty skad wiesz? Quote
Ptysiak Posted August 21, 2012 Posted August 21, 2012 [quote name='justysiek']co Ty gadasz?:diabloti: dawaj fote. Aga a Ty skad wiesz?[/QUOTE] Bo widziała to jak wstawiałam w maju :evil_lol: [IMG]http://img545.imageshack.us/img545/4633/1ddt.jpg[/IMG] Quote
łamAga Posted August 21, 2012 Posted August 21, 2012 [quote name='justysiek'] Aga a Ty skad wiesz?[/QUOTE] [quote name='Ptysiak']Bo widziała to jak wstawiałam w maju :evil_lol: [/QUOTE] dokładnie :evil_lol: Quote
justysiek Posted August 21, 2012 Author Posted August 21, 2012 osz Ty, myslalam, ze zartujesz:evil_lol: ma włosy dluzsze niz ja. ja rzadko chodze w rozpuszczonych, szczegolnie jak jest goraco. Quote
Ptysiak Posted August 21, 2012 Posted August 21, 2012 A ja zapuszczałam ale ścięłam niedawno i znowu mam co robić bo zapuszczam i się nie nudzę :evil_lol: On nie nosi rozpuszczonych raczej kucyka ma, tu rozpuścił bo miał mokre a tak szybciej schną :evil_lol: Quote
justysiek Posted August 21, 2012 Author Posted August 21, 2012 [quote name='Ptysiak']A ja zapuszczałam ale ścięłam niedawno i znowu mam co robić bo zapuszczam i się nie nudzę :evil_lol: On nie nosi rozpuszczonych raczej kucyka ma, tu rozpuścił bo miał mokre a tak szybciej schną :evil_lol:[/QUOTE] ja tez scielam bo mialam juz zniszczone koncowki. na sobote planuje sobie umalowac. Quote
łamAga Posted August 21, 2012 Posted August 21, 2012 a ja zapuszczam i juz mam za lopatki :multi: ciekawe ile wytrzymam :evil_lol: a marzą mi sie blond pasemka :cool3: Quote
kalyna Posted August 21, 2012 Posted August 21, 2012 ja zawsze przeholuję i za późno do fryzjerki chodzę i jest zong :D haha bunt kobiet, a potem będzie jak w testosteronie :lol: Jak ja nie lubię chodzić właśnie na takie imprezy.. buuuu choć kiedyś to teoretycznie można było się napić bez wiedzy rodziców...praktycznie sami mi polewali :D Quote
Ptysiak Posted August 21, 2012 Posted August 21, 2012 No ja miałam tak do łopatek ale zapuszczałam od takich całkiem króciutkich i po roku mi się znudziło :evil_lol: Ja tak często mam, że co chwilę mam inną długość :evil_lol: Kiedyś usiłowałam zrobić sobie blond pasemka ale wyszły rude :roll: a jak potrzymałam dłużej to się spaliły i dalej były nie blond :evil_lol: Potem robiłam rude lub miedziane ale po tygodniu/dwóch już miałam odrosty i mnie wkurzały :/ No i dałam sobie spokój i teraz noszę tylko czarne bo nie muszę farbować a jak już to czasami na granatową czerń :diabloti: Ja tak lubię wesela i imprezy tego typu... cud w ogóle, że poszłam na swoje :evil_lol: Jeszcze tańczyłyśmy kankana i na koniec wszystkie zrobiłyśmy szpagat, tyle że dziewczyny to tak na niby a ja się rozjechałam i zrobiłam normalny. Dobrze, że kiedyś potrafiłam i się nic mi nie stało ale zabolało... oczywiście uśmiech i niby specjalnie no i brawa dostałam :evil_lol: Quote
*Magda* Posted August 22, 2012 Posted August 22, 2012 A ja bym chętnie poszła na weselicho, bo dawno nie byłam ;) Ale moje rodzeństwo już po ślubach, więc nic z tego :( Najbliższe wesele, to we wrześniu następnego roku od znajomych ;) [quote name='dOgLoV']niech po prostu sie nie nachyla za dużo :evil_lol: [/QUOTE] Też to chciałam napisać :evil_lol: Quote
Recommended Posts