Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='kalyna']Aga !! nie kombinuj z Rotkami....
kolejny psiak to ma być DONek :loveu:

Faktycznie Cezar polubił Małą :loveu: ale w schroniskach i fundacjach sa tez szczeniaki, które można wziąć na DT ;)[/QUOTE]

wiem, ze sa, czasem pomagalam, ale teraz jak ta pojedzie to bierzemy sie znow za szkolenie, bo przy tej malej Cezar malo co slucha, w glowie mu tylko zabawa, wiec nie ma nowy o kolejnym psie, gdy ten nie bedzie w miare ulozony.
zreszta mam juz pewna propozycje na szczyla, ale musi ona zostac odlozona w czasie.

Posted

[quote name='magdabroy']Doberek ;)[/QUOTE]

dzień dobry:loveu:

[URL=http://img853.imageshack.us/i/dsc0441la.jpg/][IMG]http://img853.imageshack.us/img853/3829/dsc0441la.jpg[/IMG][/URL]

Posted

[quote name='kalyna']Aga !! nie kombinuj z Rotkami....
kolejny psiak to ma być DONek :loveu:

[/QUOTE]

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

ja bym z kazdej rasy chciała po jednym osobniku :loveu::loveu::loveu::loveu:

Donki kocham ale wiem ze maja trudny charakter a nie chce powtórki tego co przechodze z Neronem ale kto wie , duzo czasu jeszcze minie zanim bede wybierała rasę nowego domownika :eviltong:

Jakieś nowe zdjecia by sie przydały :loveu:

tylko troszke mniejsze bo jak jaki mod tu wleci to moze Cie zbanowac za wielkosc zdjec a tego bysmy nie chcieli :eviltong:

Posted

[quote name='dOgLoV']no pieknie pieknie , coraz wiecej osób zaczyna zlewac dogo :roll::eviltong:[/QUOTE]

:mad:maż ma urlop to z nim się włóczę, jak wróci w czwartek do pracy to będę znów na dogo:eviltong:

Posted

[quote name='justysiek']:mad:maż ma urlop to z nim się włóczę, jak wróci w czwartek do pracy to będę znów na dogo:eviltong:[/QUOTE]

Taaa włóczysz :evil_lol:
chodzisz pewnie duuużo po lesie :evil_lol: