Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='phase']dOgLoV , ale na pytanie justysiaka nie zaprzeczyłaś. :eviltong::evil_lol:[/QUOTE]

ale tez nie potwierdziłam :eviltong:

na filmiku widac jak sie psiaki pokochały :loveu: i jaki Cezar jest delikatny :loveu::loveu::loveu::loveu:

• Replies 4.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='dOgLoV']ale tez nie potwierdziłam :eviltong:

na filmiku widac jak sie psiaki pokochały :loveu: i jaki Cezar jest delikatny :loveu::loveu::loveu::loveu:[/QUOTE]

bo tu nie potrzeba potwierdzeń!:eviltong:
:evil_lol:tia delikatny:evil_lol: choc jak ja jestem to sie hamuje.
no lubią się tak bawić, mała czasem wchodzi niemalże Cezarowi do pyska:cool3:

Posted

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

ja nie przeczę że kiedyś jeszcze pojawi sie u nas szczeniak ale na pewno nie predzej jak ktorys z dotychczasowych od nas odejdzie a to nastapi ( mam nadzieję ) za ładnych kilkanascie lat wiec póki co szczeniaka u nas nie bedzie ;)

Posted

[quote name='dOgLoV']:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

ja nie przeczę że kiedyś jeszcze pojawi sie u nas szczeniak ale na pewno nie predzej jak ktorys z dotychczasowych od nas odejdzie a to nastapi ( mam nadzieję ) za ładnych kilkanascie lat wiec póki co szczeniaka u nas nie bedzie ;)[/QUOTE]

tak się zawsze mówi:evil_lol:

Posted

[quote name='Kaaasia']Na takie psie zabawy mogę się paczeć godzinami :loveu:[/QUOTE]

mam jeszcze filmik z mega zabawy zrobiony telefonem, wiec bedzie slabszej jakosci:oops: ale super sie tam bawili, zaraz wrzuce.

Posted

[quote name='dOgLoV']a jak noce wygladaja ?? maluch nie piszczy ?? ;)[/QUOTE]

ona po takim dniu pada, juz ledwo wroclila ze spaceru, spac jej sie chcialo, kladla sie po drodze, teraz spi w swoim koszyczku i tak pewnie bedzie do rana,:loveu:

Posted

[quote name='justysiek']ona po takim dniu pada, juz ledwo wroclila ze spaceru, spac jej sie chcialo, kladla sie po drodze, teraz spi w swoim koszyczku i tak pewnie bedzie do rana,:loveu:[/QUOTE]

a to super :loveu:

Posted

[quote name='dOgLoV']a to super :loveu:[/QUOTE]

jak byś szalała jak ona to też bys padła:evil_lol:

a to filmik z dziś:loveu:
[video=youtube;agIG7Ih1Oak]http://www.youtube.com/watch?v=agIG7Ih1Oak&feature=youtu.be[/video]

Posted

[quote name='phase']No mogę się powtarzać, ale oni są mega! Mogę na ich zabawy patrzeć i patrzeć! :):)[/QUOTE]

szaleńcy:evil_lol:

[QUOTE][COLOR=#3E3E3E]dOgLoV[/COLOR][COLOR=#3E3E3E][INDENT]super :loveu:

ja sie tylko zastanawiam jak cezar przezyje rozlake z malym , bedzie mu brakowało zabaw :roll:[/INDENT][/COLOR]
[/QUOTE]

no może i przeżyje, ale taka kolej rzeczy:oops: niech mała ma super DS:multi:

[QUOTE][COLOR=#3E3E3E]magdabroy[/COLOR][COLOR=#3E3E3E][INDENT]Świetna zabawa :loveu:[/INDENT][/COLOR]
[/QUOTE]

no i tak całe dnie się bawią świrusy:evil_lol:

[QUOTE][COLOR=#3E3E3E]Izabela124[/COLOR]
[LIST]
[*][INDENT]jusysiek jak mała pojedzie to bierz tego bezdomnego szczyla na DT :cool3:[/QUOTE][/INDENT]

[*]nie ma już takich suczek, wydali je...
[/LIST]

Posted

[quote name='Izabela124.']Oj, to mam nadzieję, że dobrzy ludzie im się trafili![/QUOTE]

tez mam nadzieje, dzis ich mama miala umowiona sterylke, mam nadzieje ze Ci ludzie ja zawiezli, jutro jade po fakture to sie dowiem co i jak.

Posted

[quote name='dOgLoV']Ja mu pare dni temu coś mówiłam w rozmowie o rottkach ze nawet bym chciala ale tylko z importu ale nas na to nie stac , na co odpowiedzial ze sie myle bo e czechac no maja taniej rottki niz w Polsce i tak teraz siedzi i sledzi czeskie hodowle :evil_lol: i faktycznie mają takiej ;)[/QUOTE]

Aga !! nie kombinuj z Rotkami....
kolejny psiak to ma być DONek :loveu:

Faktycznie Cezar polubił Małą :loveu: ale w schroniskach i fundacjach sa tez szczeniaki, które można wziąć na DT ;)