łamAga Posted August 9, 2012 Posted August 9, 2012 [quote name='Ptysiak']Aguś ja i tak mam alergię... swędzi, boli i kichanie męczy... ale się chce :evil_lol:[/QUOTE] Dobra jesteś , ja jak dziennie kocham po 1500 razy to wieczorem nie mam siły sie nawet połozyć , wczoraj miałam wieczorem takie wory spuchniete pod oczami ze sie w lusterku nie poznałam :evil_lol: Quote
justysiek Posted August 9, 2012 Author Posted August 9, 2012 [quote name='justysiek']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] [QUOTE][COLOR=#3E3E3E]Izabela124.[/COLOR][COLOR=#3E3E3E][INDENT]Cezar fajnie wykonuje komendy :smile: A co on za szmatkę (?) wyłowił? :lol:[/INDENT] [/COLOR] [/QUOTE] dzieki za pocieszenie:diabloti: wyłowił rękawiczkę:evil_lol: [QUOTE][COLOR=#3E3E3E]dOgLoV[/COLOR][COLOR=#3E3E3E][INDENT]Parę godzinek mnie nie było na dogo a tu tyle zdjeć :loveu: filmików :loveu: o nagadaniu nie wspomne :shake: filmik jak Cezar wyciaga mokra szmatkę z kałuży super ! :loveu::loveu::loveu::loveu: jeszcze troche i pomysle ze Wy jakieś nimfomanki jesteście :evil_lol: zaraże was alergia , jak przez cały dzien bedziecie kichały , smarkały i płakały to zobaczymy czy wieczorem jeszcze wam sie bz.....ć bedzie chciało :eviltong:[/INDENT] [/COLOR] [/QUOTE] Aga ona jest nimfomanką, nie ja:eviltong: [QUOTE][COLOR=#3E3E3E]Ptysiak[/COLOR][COLOR=#3E3E3E][INDENT]Aguś ja i tak mam alergię... [B]swędzi[/B], boli i kichanie męczy... ale się chce :evil_lol:[/INDENT] [/COLOR] [/QUOTE] wiedziałam, że tak powie:evil_lol: ZBOCZUCHA!!!:eviltong: a co Cię swędzi?:evil_lol: [QUOTE]:evil_lol::evil_lol:[COLOR=#3E3E3E] co on znalazł w tej kałuży???[/COLOR][/QUOTE] rękawiczkę:evil_lol::diabloti: i chciał ją wytrzepać:evil_lol: Quote
justysiek Posted August 9, 2012 Author Posted August 9, 2012 [quote name='dOgLoV']Dobra jesteś , ja jak dziennie kocham po 1500 razy to wieczorem nie mam siły sie nawet połozyć , wczoraj miałam wieczorem takie wory spuchniete pod oczami ze sie w lusterku nie poznałam :evil_lol:[/QUOTE] Aga kochasz się 1500 razy dziennie?:crazyeye: niezła jesteś:evil_lol: Quote
łamAga Posted August 9, 2012 Posted August 9, 2012 [quote name='justysiek']Aga kochasz się 1500 razy dziennie?:crazyeye: niezła jesteś:evil_lol:[/QUOTE] buahahahahaha :roflt::roflt::roflt::roflt:kicham miało być :evil_lol: Quote
justysiek Posted August 9, 2012 Author Posted August 9, 2012 [quote name='dOgLoV']buahahahahaha :roflt::roflt::roflt::roflt:kicham miało być :evil_lol:[/QUOTE] no dobra...:grin::grin::grin: Quote
kalyna Posted August 9, 2012 Posted August 9, 2012 [quote name='dOgLoV']buahahahahaha :roflt::roflt::roflt::roflt:kicham miało być :evil_lol:[/QUOTE] jasne, jasne.. :lol: nieźle po ślubie szalejecie :lol: to się nie dziwię, że nie masz już na nic siły :D Quote
Ptysiak Posted August 9, 2012 Posted August 9, 2012 :roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: buhahaha :roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: Aga kicha a myśli o kochaniu.... i Kto tu zboczuch?? :roflt::roflt::roflt::roflt: Dobre jesteście Obie :roflt::roflt::roflt::roflt: Jak Was poczytałam to aż się popłakałam ze śmiechu właśnie :roflt::evil_lol: Justynko... a swędzi mnie nie to co myślałaś :diabloti::evil_lol: Quote
Ptysiak Posted August 9, 2012 Posted August 9, 2012 Nie no.... nie mogę z tego kichania....:roflt::roflt::roflt::roflt: przypomniało mi sie Aga jak opowiadałaś o tej rozmowie na GG z Kolesiem....:roflt::roflt::roflt::roflt: Quote
Kaaasia Posted August 9, 2012 Posted August 9, 2012 Aleście baby nagadały :grins: Cezarek słodki jak zawsze :loveu: Jeśli chodzi o "nogę" to mnie uczyli tak- bierzesz dwa smaczki-każdy w inną rękę, pokazujesz psu ten z prawej ręki i naprowadzasz go aby szedł za ręką i jak jest za tobą podsuwasz mu lewą rękę ze smaczkiem i prowadzisz do lewej nogi Quote
kalyna Posted August 9, 2012 Posted August 9, 2012 [quote name='Ptysiak']Nie no.... nie mogę z tego kichania....:roflt::roflt::roflt::roflt: przypomniało mi sie Aga jak opowiadałaś o tej rozmowie na GG z Kolesiem....:roflt::roflt::roflt::roflt:[/QUOTE] przestań, bo mnie już brzuch od śmiania się boli :roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: Quote
Ptysiak Posted August 9, 2012 Posted August 9, 2012 [quote name='Kaaasia']Jeśli chodzi o "nogę" to mnie uczyli tak- bierzesz dwa smaczki-każdy w inną rękę, pokazujesz psu ten z prawej ręki i naprowadzasz go aby szedł za ręką i jak jest za tobą podsuwasz mu lewą rękę ze smaczkiem i prowadzisz do lewej nogi[/QUOTE] Ja podobnie robiłam tylko ja przekładałam smaczek z prawej do lewej ręki. [quote name='kalyna']przestań, bo mnie już brzuch od śmiania się boli :roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt:[/QUOTE] A myślisz, że mnie nie boli ? :evil_lol: Quote
justysiek Posted August 9, 2012 Author Posted August 9, 2012 [quote name='Ptysiak']:roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: buhahaha :roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: Aga kicha a myśli o kochaniu.... i Kto tu zboczuch?? :roflt::roflt::roflt::roflt: Dobre jesteście Obie :roflt: Jak Was poczytałam to aż się popłakałam ze śmiechu właśnie :roflt::evil_lol: Justynko... a swędzi mnie nie to co myślałaś :diabloti::evil_lol:[/QUOTE] :evil_lol::evil_lol::evil_lol: nie mogę padam na pysk ze śmiechu!!!:diabloti: Aga od nimfomanek wyzywa a sama jest niezła:evil_lol: Kasia spróbuje tego sposobu, zobaczymy jak wyjdzie. Quote
justysiek Posted August 10, 2012 Author Posted August 10, 2012 Cezar tak mnie wczoraj pociągnął na spacerze, bo chciał do Sebka, że ledwo dziś chodzę, boli mnie kręgosłup jak cholera:-( Quote
Ptysiak Posted August 10, 2012 Posted August 10, 2012 Dzień dobry :loveu: [quote name='justysiek']Cezar tak mnie wczoraj pociągnął na spacerze, bo chciał do Sebka, że ledwo dziś chodzę, boli mnie kręgosłup jak cholera:-([/QUOTE] Oj to nie ciekawie :shake: Oby to nic nie było i szybko przestało boleć :buzi: Quote
justysiek Posted August 10, 2012 Author Posted August 10, 2012 [quote name='Ptysiak']Dzień dobry :loveu: Oj to nie ciekawie :shake: Oby to nic nie było i szybko przestało boleć :buzi:[/QUOTE] dzięn dobry:loveu: no boli...:-( dzis przyszedł kantar i koniec z ciągnięciem bedzie. Quote
phase Posted August 10, 2012 Posted August 10, 2012 Oj.. Może jakieś plastry rozgrzewające trochę pomogą?.. Quote
Ptysiak Posted August 10, 2012 Posted August 10, 2012 Apo-napro jest dobry na takie bóle tylko on jest chyba na receptę. Ja to brałam jak mi coś strzeliło po noszeniu Ptyśka ze schodów.... I właśnie jakieś plastry lub maść. Bo samo chyba nie przestanie boleć :shake: albo przestanie ale po co tyle cierpieć :) Quote
justysiek Posted August 10, 2012 Author Posted August 10, 2012 [quote name='phase']Oj.. Może jakieś plastry rozgrzewające trochę pomogą?..[/QUOTE] nie wiem, ale zakupię po południu, dzięki za radę. ale coś strzeliło, chyba mi się coś przesunęło i bez lekarza się nie obedzie. Quote
Kaaasia Posted August 10, 2012 Posted August 10, 2012 [quote name='justysiek']Cezar tak mnie wczoraj pociągnął na spacerze, bo chciał do Sebka, że ledwo dziś chodzę, boli mnie kręgosłup jak cholera:-([/QUOTE] Oli to mnie tak parę razy przeciągnął jak mu coś do głowy strzeliło a ja nie patrzyłam co on robi :mad:. Już nie mówiąc o tym, że kiesyś wrócę bez ręki :diabloti: Biedne dziecko kantarem będziesz katować :evil_lol: Quote
justysiek Posted August 10, 2012 Author Posted August 10, 2012 [quote name='Ptysiak']Apo-napro jest dobry na takie bóle tylko on jest chyba na receptę. Ja to brałam jak mi coś strzeliło po noszeniu Ptyśka ze schodów.... I właśnie jakieś plastry lub maść. Bo samo chyba nie przestanie boleć :shake: albo przestanie ale po co tyle cierpieć :)[/QUOTE] mam ten ketospray, ale nie ma mi kto psiknąć...:evil_lol: Quote
justysiek Posted August 10, 2012 Author Posted August 10, 2012 [quote name='Kaaasia']Oli to mnie tak parę razy przeciągnął jak mu coś do głowy strzeliło a ja nie patrzyłam co on robi :mad:. Już nie mówiąc o tym, że kiesyś wrócę bez ręki :diabloti: Biedne dziecko kantarem będziesz katować :evil_lol:[/QUOTE] katować?:diabloti: to jeszcze nic. jak się nie uspokoi to mu kolce kupie!:diabloti: Quote
kalyna Posted August 10, 2012 Posted August 10, 2012 Ale Ci współczuję.. u mnie tak poważnie (odpukać) nie było..... ależ Cię załatwił... a myślałaś o łańcuszku czy kolcach w przyszłości? Quote
Kaaasia Posted August 10, 2012 Posted August 10, 2012 [quote name='justysiek']katować?:diabloti: to jeszcze nic. jak się nie uspokoi to mu kolce kupie!:diabloti:[/QUOTE] Ło matko, aleś ty niedobra :diabloti: U mnie najlepiej sprawdzał się Ketonal ale on na receptę :shake: Quote
Ptysiak Posted August 10, 2012 Posted August 10, 2012 [quote name='justysiek']mam ten ketospray, ale nie ma mi kto psiknąć...:evil_lol:[/QUOTE] Poproś sąsiada... tylko przystojnego !!! :evil_lol: Nie kupuj mu kolców :shake: Daj mu szanse może w końcu nauka za skutkuje i nie będzie robił takich numerów.... Ja kupiłam kolczatkę Lunce bo też tak czasami szarpała. Rezultat? Dalej szarpała a ja biegłam za nią żeby jej się kolce nie wbijały jak szarpie :evil_lol: no i wyszło tak, że kolczatka była noszona ale kolcami w górę dla ozdoby :evil_lol: Z czasem Luna dorosła i sama przestała tak mnie szarpać. Zdarzało sie jej potem ale już nie tak mocno i bardzo bardzo rzadko :) Quote
justysiek Posted August 10, 2012 Author Posted August 10, 2012 [quote name='kalyna']Ale Ci współczuję.. u mnie tak poważnie (odpukać) nie było..... ależ Cię załatwił... a myślałaś o łańcuszku czy kolcach w przyszłości?[/QUOTE] ja na razie chodzi na obroży, teraz kupię łancuszek i nie chce kolcy, nie uwazam ich, ale jak nie dam rady to bede musiala. on jak jestesmy sami idzie rowno z noga, tylko jak Sebek idzie z nami to szaleje dzis sprawdze kantar, a łancuszek zamówic musze dopiero i jakas porzadna obroze. Quote
Recommended Posts