justysiek Posted March 10, 2013 Author Posted March 10, 2013 no Ala masz racje, za wcześnie się dowiedziałam o ciąży i wydaje mi się, że chodzę już z rok:) już mi coraz ciężej chodzić, choć będzie jeszcze gorzej na pewno:) spacery z Cezarem już mnie męczą, ale staram się z nim chodzić ile mogę, bo szkoda mi tego głupolka. wczoraj miałam w miarę dzień i trochę pochodziliśmy ale był z nami Sebek. no jeszcze trochę czasu i Kubuś się pojawi:) wtedy myślę wkeję tu jego fotkę:evil_lol: Quote
*Magda* Posted March 10, 2013 Posted March 10, 2013 [quote name='justysiek'] no jeszcze trochę czasu i Kubuś się pojawi:) wtedy myślę wkeję tu jego fotkę:evil_lol:[/QUOTE] Obowiązkowo :p Quote
Ptysiak Posted March 10, 2013 Posted March 10, 2013 [quote name='magdabroy']Obowiązkowo :p[/QUOTE] Dokładnie ;) Quote
bira Posted March 10, 2013 Posted March 10, 2013 Justyna, ale masz już brzuszek :-) Czekamy na zdjęcie piłkarza :-) Quote
justysiek Posted March 10, 2013 Author Posted March 10, 2013 Magda, Iza:evil_lol: Kasiu już mam większy, jutro może wrzucę nową fotkę:diabloti: Quote
*Magda* Posted March 10, 2013 Posted March 10, 2013 [quote name='justysiek']Magda, Iza:evil_lol: Kasiu już mam większy, jutro może wrzucę nową fotkę:diabloti:[/QUOTE] Dawaj dzisiaj, bo jak jutro urodzisz, to nie zdążymy zobaczyć ;) Quote
justysiek Posted March 10, 2013 Author Posted March 10, 2013 [quote name='magdabroy']Dawaj dzisiaj, bo jak jutro urodzisz, to nie zdążymy zobaczyć ;)[/QUOTE] nie planuje rodzić:diabloti: powiem szczerze, że zaczynam się trochę bać porodu... Quote
bira Posted March 10, 2013 Posted March 10, 2013 Co masz planować... to jeszcze kupa czasu. A porodu nie ma co się bać. Jak weszło to wyjdzie ;-) Quote
angineuuka Posted March 10, 2013 Posted March 10, 2013 [quote name='bira']Co masz planować... to jeszcze kupa czasu. A porodu nie ma co się bać. [B]Jak weszło to wyjdzie ;-)[/B][/QUOTE] :evil_lol: :evil_lol: Na kiedy masz termin? ([SIZE=1]ja nie w temacie :lol: )[/SIZE] Quote
justysiek Posted March 10, 2013 Author Posted March 10, 2013 [quote name='bira']Co masz planować... to jeszcze kupa czasu. A porodu nie ma co się bać. Jak weszło to wyjdzie ;-)[/QUOTE] :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
justysiek Posted March 10, 2013 Author Posted March 10, 2013 [quote name='Angi']:evil_lol: :evil_lol: Na kiedy masz termin? ([SIZE=1]ja nie w temacie :lol: )[/SIZE][/QUOTE] na 12 czerwca:) Quote
justysiek Posted March 11, 2013 Author Posted March 11, 2013 proszę :) [URL=http://img194.imageshack.us/i/zdjcie256p.jpg/][IMG]http://img194.imageshack.us/img194/6813/zdjcie256p.jpg[/IMG][/URL] Quote
justysiek Posted March 11, 2013 Author Posted March 11, 2013 [quote name='magdabroy']Pięknie rośniecie :loveu:[/QUOTE] Kuba waży już ponad 800 g a ja coś ok 7 kg więcej, lekarz powiedział mi na ostatniej wizycie, że dużo przytyłam, ale mi jak na razie wszystko poszło w brzuch i cycki, myślę, że moje cycki ważą ze 2-2,5 kg bo urosły mi z 3 rozmiary. Quote
*Magda* Posted March 11, 2013 Posted March 11, 2013 7 kg to dużo :crazyeye: Z tego co się orientuję to do 12kg jest norma ;) Ja przytyłam 8 przez całą ciążę ;) a bałam się, że nazbieram ze 20kg, bo do szczupłych nie należę :roll: W którym Ty dokładnie jesteś tygodniu? Quote
Alicja Posted March 11, 2013 Posted March 11, 2013 Przytyłas 7 , bo byłas z tego co pamiętam bardzo szczupła ,a osoby z niską wagą najczęściej nabierają ciała do swojej wagi a potem nabiera wagi ciąża ;) Tak mi to położna wytłumaczyła kiedyś Quote
justysiek Posted March 11, 2013 Author Posted March 11, 2013 [quote name='Alicja']Przytyłas 7 , bo byłas z tego co pamiętam bardzo szczupła ,a osoby z niską wagą najczęściej nabierają ciała do swojej wagi a potem nabiera wagi ciąża ;) Tak mi to położna wytłumaczyła kiedyś[/QUOTE] eee szczupła to nie byłam ważę przeważnie ok 66 a 69 kg przy 170cm zależy jak moja tarczyca się waha. w sumie ile bym jeszcze nie przytyła, ważne żeby Kuba zdrowy był a ja potem się wezmę za treningi z Cezarem i jakoś zrzucę:) Quote
bira Posted March 11, 2013 Posted March 11, 2013 7 kg to chyba nie tak dużo? Ja w pierwszej ciąży ponad 20 przytylam. W drugiej 12.. nawet jak jeszcze kilka kg nabierzesz to nic :-) Brzuszek fajny :+) Taki zgrabniutki :-) Quote
*Magda* Posted March 11, 2013 Posted March 11, 2013 [quote name='magdabroy']7 kg to dużo :crazyeye: Z tego co się orientuję to do 12kg jest norma ;) Ja przytyłam 8 przez całą ciążę ;) a bałam się, że nazbieram ze 20kg, bo do szczupłych nie należę :roll: [/QUOTE] Tak przeczytałam potem swój post i myślę, że mógł zostać źle zrozumiany ;) Nie miałam na myśli, że 7kg to dużo :shake: Zdziwiłam się, że według lekarza to dużo ;) Bo co to jest tak naprawdę 7kg, skoro to jest waga dziecka, łożyska, wód płodowych itp. ;) Quote
justysiek Posted March 11, 2013 Author Posted March 11, 2013 :) no rośniemy:) Kuba na święta to będzie z 1 kg ważył:evil_lol: no zobaczymy ile będę ważyła docelowo:) dzięki za komplementy:oops: Quote
Alicja Posted March 11, 2013 Posted March 11, 2013 Ja nabrałam 8 kg ale ja kurdupel 161cm :lol: Quote
justysiek Posted March 11, 2013 Author Posted March 11, 2013 [quote name='Alicja']Ja nabrałam 8 kg ale ja kurdupel 161cm :lol:[/QUOTE] a ja to myślę, że z 10kg przekroczę, choć teraz przez tą zgagę to mam tak słaby apetyt, że szok i przez ten pęcherz czy nerki to nie wiem czy mi się woda nie zatrzymuje w organiźmie, bo nie widzę po spodniach, żebym jakoś mega przytyła, mieszczę się w swoje dotychczasowe, ale nie zakładam jeansów bo brzuch mam nisko i by mnie upinały. Quote
Recommended Posts