łamAga Posted January 25, 2013 Posted January 25, 2013 [quote name='magdabroy']A u mnie delikatnie prószy śnieg :multi:[/QUOTE] ja sie ciesze ze u nas nie prószy :lol: Quote
justysiek Posted January 25, 2013 Author Posted January 25, 2013 ja też się cieszę, że u mnie nie pruszy:evil_lol: nie cierpię zimy!:( Quote
łamAga Posted January 25, 2013 Posted January 25, 2013 [quote name='justysiek']ja też się cieszę, że u mnie nie pruszy:evil_lol: nie cierpię zimy!:([/QUOTE] Ja tez , chce juz lato :placz: Quote
justysiek Posted January 25, 2013 Author Posted January 25, 2013 [quote name='dOgLoV']Ja tez , chce juz lato :placz:[/QUOTE] ja tak samo:multi: Quote
justysiek Posted January 25, 2013 Author Posted January 25, 2013 [quote name='magdabroy']A ja nie :diabloti:[/QUOTE] daj spokój:mad::eviltong: mąż mi zabrania spacerów bo ślisko:( Quote
*Magda* Posted January 25, 2013 Posted January 25, 2013 [quote name='justysiek']daj spokój:mad::eviltong: mąż mi zabrania spacerów bo ślisko:([/QUOTE] Kocham lato, ale zimę ze śniegiem też :) A teraz taką mam, co w tych rejonach jest rzadkością :roll: Więc cieszę się tym co mam :p No ślisko ;) Ja codziennie bym zaliczyła glebę, ale wózka się trzymam :evil_lol: Quote
justysiek Posted January 25, 2013 Author Posted January 25, 2013 [quote name='magdabroy']Kocham lato, ale zimę ze śniegiem też :) A teraz taką mam, co w tych rejonach jest rzadkością :roll: Więc cieszę się tym co mam :p No ślisko ;) Ja codziennie bym zaliczyła glebę, ale wózka się trzymam :evil_lol:[/QUOTE] ja sie trzymam smyczy:):evil_lol: Quote
*Magda* Posted January 25, 2013 Posted January 25, 2013 [quote name='justysiek']ja sie trzymam smyczy:):evil_lol:[/QUOTE] Ja się smyczy nie trzymam, bo Tora ostatnio chodzi bez ;) Nie wiem co temu psu odbija, ale na smyczy ciągnie, a bez smyczy chodzi idealnie przy nodze :roll: Quote
justysiek Posted January 25, 2013 Author Posted January 25, 2013 [quote name='magdabroy']Ja się smyczy nie trzymam, bo Tora ostatnio chodzi bez ;) Nie wiem co temu psu odbija, ale na smyczy ciągnie, a bez smyczy chodzi idealnie przy nodze :roll:[/QUOTE] chciałabym mieć taki problem. mój zaczął ciagnąć bo Sebek z nim nie ćwiczy, a ja mam sile, ale boję się z nim szarpać, bo brzuch mnie boli dołem od kilku dni. Quote
Guest wolfheart Posted January 25, 2013 Posted January 25, 2013 [quote name='magdabroy']Ja się smyczy nie trzymam, bo Tora ostatnio chodzi bez ;) Nie wiem co temu psu odbija, ale na smyczy ciągnie, a bez smyczy chodzi idealnie przy nodze :roll:[/QUOTE] Lunka przybija Torce łapkę.Robi tak samo.Na smyczy parowóz,bez smyczy przyklejona do mnie. Quote
*Magda* Posted January 25, 2013 Posted January 25, 2013 [quote name='marta.k9080']Lunka przybija Torce łapkę.Robi tak samo.Na smyczy parowóz,bez smyczy przyklejona do mnie.[/QUOTE] Ale te nasze suczki są podobne charakterkiem :evil_lol: Quote
Guest wolfheart Posted January 25, 2013 Posted January 25, 2013 [quote name='magdabroy']Ale te nasze suczki są podobne charakterkiem :evil_lol:[/QUOTE] :evil_lol: uparte diablice Quote
justysiek Posted January 25, 2013 Author Posted January 25, 2013 a mój uparty ciołek:mad::evil_lol: Quote
Guest wolfheart Posted January 25, 2013 Posted January 25, 2013 mnie to bawi jak Luna z wywieszonym jęzorem i radochą na pysku ,syczy ciągnąc na smyczy byle szybciej dojść do lasu. Bo co ją tam,że obroża dławi,że niewygodnie..byle szybciej,byle już tam dojść:evil_lol: a serio to boję się,że sobie krtań zmiażdży i koryguję ile wlezie takie zachowanie. Quote
justysiek Posted January 25, 2013 Author Posted January 25, 2013 [quote name='marta.k9080']mnie to bawi jak Luna z wywieszonym jęzorem i radochą na pysku ,syczy ciągnąc na smyczy byle szybciej dojść do lasu. Bo co ją tam,że obroża dławi,że niewygodnie..byle szybciej,byle już tam dojść:evil_lol: a serio to boję się,że sobie krtań zmiażdży i koryguję ile wlezie takie zachowanie.[/QUOTE] mój też ma pewnie podobną logikę:) głupoliński!:diabloti: Quote
Guest wolfheart Posted January 25, 2013 Posted January 25, 2013 a już najlepsze jest jak odpinam smycz i Luna wypruwa przed siebie by po parunastu metrach zatrzymać się z durnym wyrazem pyska i w te pędy wrócić do mnie..:evil_lol: Quote
justysiek Posted January 25, 2013 Author Posted January 25, 2013 [quote name='marta.k9080']a już najlepsze jest jak odpinam smycz i Luna wypruwa przed siebie by po parunastu metrach zatrzymać się z durnym wyrazem pyska i w te pędy wrócić do mnie..:evil_lol:[/QUOTE] mój też co jakiś czas wraca sam i z całym pędem wbiega w moje nogi:mad::diabloti: Quote
Guest wolfheart Posted January 25, 2013 Posted January 25, 2013 [quote name='justysiek']mój też co jakiś czas wraca sam i z całym pędem wbiega w moje nogi:mad::diabloti:[/QUOTE] już nawet nie liczę ile razy Lunka mnie znokautowała..powinnam już nie żyć w zasadzie:megagrin: Quote
justysiek Posted January 25, 2013 Author Posted January 25, 2013 [quote name='marta.k9080']już nawet nie liczę ile razy Lunka mnie znokautowała..powinnam już nie żyć w zasadzie:megagrin:[/QUOTE] ja też nie liczę w lato to jeszcze w miarę ale w zimie to o mało orła nie wywinę, przez tego gada:) Quote
Guest wolfheart Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 [quote name='justysiek']ja też nie liczę w lato to jeszcze w miarę ale w zimie to o mało orła nie wywinę, przez tego gada:)[/QUOTE] chciałabym żeby moje obrażenie kończyły się na wywinięciu orła...:evil_lol: niestety Lunka nokautuje w każdy możliwy sposób,np poprzez wciśnięcie mi łapy w gardło...leżałam a Luna sobie po mnie przeszła...:evil_lol: Quote
:: FiGa :: Posted February 2, 2013 Posted February 2, 2013 Witaj Justys :calus: Ale mialam nadrabiania... i to niestety niedobrze sie dzialo... ciesze sie jednak nieziemsko ze juz jest lepiej z Toba i fasoleczka :loveu: Zaciskam kciuki i jestem z Wami :calus: Cezarrrr to prawdziwy psi gooooopek :evil_lol: Ale kochany niesamowicie :loveu: Quote
Guest wolfheart Posted February 3, 2013 Posted February 3, 2013 cześć Justyś z fasolką i Cezarro:p Quote
Recommended Posts