Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='justysiek']daj spokój:mad::eviltong:
mąż mi zabrania spacerów bo ślisko:([/QUOTE]

Kocham lato, ale zimę ze śniegiem też :) A teraz taką mam, co w tych rejonach jest rzadkością :roll: Więc cieszę się tym co mam :p
No ślisko ;) Ja codziennie bym zaliczyła glebę, ale wózka się trzymam :evil_lol:

Posted

[quote name='magdabroy']Kocham lato, ale zimę ze śniegiem też :) A teraz taką mam, co w tych rejonach jest rzadkością :roll: Więc cieszę się tym co mam :p
No ślisko ;) Ja codziennie bym zaliczyła glebę, ale wózka się trzymam :evil_lol:[/QUOTE]

ja sie trzymam smyczy:):evil_lol:

Posted

[quote name='justysiek']ja sie trzymam smyczy:):evil_lol:[/QUOTE]

Ja się smyczy nie trzymam, bo Tora ostatnio chodzi bez ;) Nie wiem co temu psu odbija, ale na smyczy ciągnie, a bez smyczy chodzi idealnie przy nodze :roll:

Posted

[quote name='magdabroy']Ja się smyczy nie trzymam, bo Tora ostatnio chodzi bez ;) Nie wiem co temu psu odbija, ale na smyczy ciągnie, a bez smyczy chodzi idealnie przy nodze :roll:[/QUOTE]

chciałabym mieć taki problem.
mój zaczął ciagnąć bo Sebek z nim nie ćwiczy, a ja mam sile, ale boję się z nim szarpać, bo brzuch mnie boli dołem od kilku dni.

Guest wolfheart
Posted

[quote name='magdabroy']Ja się smyczy nie trzymam, bo Tora ostatnio chodzi bez ;) Nie wiem co temu psu odbija, ale na smyczy ciągnie, a bez smyczy chodzi idealnie przy nodze :roll:[/QUOTE]

Lunka przybija Torce łapkę.Robi tak samo.Na smyczy parowóz,bez smyczy przyklejona do mnie.

Posted

[quote name='marta.k9080']Lunka przybija Torce łapkę.Robi tak samo.Na smyczy parowóz,bez smyczy przyklejona do mnie.[/QUOTE]

Ale te nasze suczki są podobne charakterkiem :evil_lol:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='magdabroy']Ale te nasze suczki są podobne charakterkiem :evil_lol:[/QUOTE]

:evil_lol: uparte diablice

Guest wolfheart
Posted

mnie to bawi jak Luna z wywieszonym jęzorem i radochą na pysku ,syczy ciągnąc na smyczy byle szybciej dojść do lasu.
Bo co ją tam,że obroża dławi,że niewygodnie..byle szybciej,byle już tam dojść:evil_lol:
a serio to boję się,że sobie krtań zmiażdży i koryguję ile wlezie takie zachowanie.

Posted

[quote name='marta.k9080']mnie to bawi jak Luna z wywieszonym jęzorem i radochą na pysku ,syczy ciągnąc na smyczy byle szybciej dojść do lasu.
Bo co ją tam,że obroża dławi,że niewygodnie..byle szybciej,byle już tam dojść:evil_lol:
a serio to boję się,że sobie krtań zmiażdży i koryguję ile wlezie takie zachowanie.[/QUOTE]

mój też ma pewnie podobną logikę:)
głupoliński!:diabloti:

Guest wolfheart
Posted

a już najlepsze jest jak odpinam smycz i Luna wypruwa przed siebie by po parunastu metrach zatrzymać się z durnym wyrazem pyska i w te pędy wrócić do mnie..:evil_lol:

Posted

[quote name='marta.k9080']a już najlepsze jest jak odpinam smycz i Luna wypruwa przed siebie by po parunastu metrach zatrzymać się z durnym wyrazem pyska i w te pędy wrócić do mnie..:evil_lol:[/QUOTE]

mój też co jakiś czas wraca sam i z całym pędem wbiega w moje nogi:mad::diabloti:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='justysiek']mój też co jakiś czas wraca sam i z całym pędem wbiega w moje nogi:mad::diabloti:[/QUOTE]

już nawet nie liczę ile razy Lunka mnie znokautowała..powinnam już nie żyć w zasadzie:megagrin:

Posted

[quote name='marta.k9080']już nawet nie liczę ile razy Lunka mnie znokautowała..powinnam już nie żyć w zasadzie:megagrin:[/QUOTE]

ja też nie liczę w lato to jeszcze w miarę ale w zimie to o mało orła nie wywinę, przez tego gada:)

Guest wolfheart
Posted

[quote name='justysiek']ja też nie liczę w lato to jeszcze w miarę ale w zimie to o mało orła nie wywinę, przez tego gada:)[/QUOTE]

chciałabym żeby moje obrażenie kończyły się na wywinięciu orła...:evil_lol: niestety Lunka nokautuje w każdy możliwy sposób,np poprzez wciśnięcie mi łapy w gardło...leżałam a Luna sobie po mnie przeszła...:evil_lol:

Posted

Witaj Justys :calus:
Ale mialam nadrabiania... i to niestety niedobrze sie dzialo... ciesze sie jednak nieziemsko ze juz jest lepiej z Toba i fasoleczka :loveu: Zaciskam kciuki i jestem z Wami :calus:
Cezarrrr to prawdziwy psi gooooopek :evil_lol: Ale kochany niesamowicie :loveu: