Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='bira']Justyna nie stresuja się. to bankowo wina słabego usg. na słabym sprzecie słabo widać ;-)[/QUOTE]

oby tak było, pójdę do innego na usg i mam nadzieję, że mi w końcu powie coś dobrego:roll:

Posted

[quote name='justysiek']wizyte mam dopiero we wtorek to jest najwczesniejszy termin:(
jak bedzie sie cos dzialo to szpital[/QUOTE]

znowu czekanie

oszczędzaj się , leż jak najwięcej

Nasza współpracownica Ania , miała w dzień matki (2012)wypadek samochodowy , problemy z kręgosłupem , ogólne bóle itp , przeszła kilka rtg , badania i innne cuda , po kilku dniach od wypadku zaczęły się wymioty , myśleli ze to jakiś ,,spóźniony wstrząs mózgu,, okazało się ze jest w ciąży ...praktycznie całą ciążę leżała i haftowała ...dopiero w grudniu przybrała faktycznie na wadze i 3 stycznia urodził sie za pomocą CC Szymonek :) ZDROWY ...więc głowa do góry i u ciebie będzie dobrze

Posted

[quote name='Alicja']znowu czekanie

oszczędzaj się , leż jak najwięcej

Nasza współpracownica Ania , miała w dzień matki (2012)wypadek samochodowy , problemy z kręgosłupem , ogólne bóle itp , przeszła kilka rtg , badania i innne cuda , po kilku dniach od wypadku zaczęły się wymioty , myśleli ze to jakiś ,,spóźniony wstrząs mózgu,, okazało się ze jest w ciąży ...praktycznie całą ciążę leżała i haftowała ...dopiero w grudniu przybrała faktycznie na wadze i 3 stycznia urodził sie za pomocą CC Szymonek :) ZDROWY ...więc głowa do góry i u ciebie będzie dobrze[/QUOTE]

tez sie boje bo jadlam mocne przeciwbolowe, ale rezonans mialam przed zajsciem w ciaze, ufff
ale i tak sie boje bo ta tarczyca sie waha - teraz mam zmieniona dawke i lek bo najpierw byla za duza potem znow spadla:(
ja przytylam 1 kg to tez mnie niepokoi, nie jestem jakas chuda, nigdy w sumie nie bylam zawsze waze tak od 68kg, ale 18 tyg a ja 1kg... ale te hormony daja mi w kosc.
oby to dziecko nie odziedziczylo po mnie zdrowia

Posted

[quote name='bira']poczekaj do osmego miesiąca ;-) nadrobisz wagę ;-) teraz nie masz się czym martwić :-)[/QUOTE]

dokładnie ...Ania w ostatnich tygodniach skoczyła .....do 15 kg :)

Posted

[quote name='justysiek']no oby, dziś mnie momentami boli bardzo i to tak dołem brzuch:([/QUOTE]

trudno mi stwierdzić cokolwiek bo nigdy nie byłm w ciąży ale współczuję Ci bardzo tych bóli , jeszcze troszkę i będziesz miała w ramionach dzidziusia a ból całkowicie ustapi ;)