bira Posted January 9, 2013 Posted January 9, 2013 przez brzuch. ten giną musi mieć faktycznie kępski sprzęt bo dziecko już powinno być super widoczne :-) Quote
justysiek Posted January 9, 2013 Author Posted January 9, 2013 teraz to już się martwię mocno, bo ja ledwo co widziałam:( mam nadzieje, że z nim/nią ok, ehhh. Quote
bira Posted January 9, 2013 Posted January 9, 2013 Justyna nie stresuja się. to bankowo wina słabego usg. na słabym sprzecie słabo widać ;-) Quote
justysiek Posted January 9, 2013 Author Posted January 9, 2013 [quote name='bira']Justyna nie stresuja się. to bankowo wina słabego usg. na słabym sprzecie słabo widać ;-)[/QUOTE] oby tak było, pójdę do innego na usg i mam nadzieję, że mi w końcu powie coś dobrego:roll: Quote
justysiek Posted January 9, 2013 Author Posted January 9, 2013 [quote name='bira']I zdjęcie młodego nam wklej po wizycie :-)[/QUOTE] albo młodej:evil_lol: Quote
justysiek Posted January 9, 2013 Author Posted January 9, 2013 [quote name='bira']Albo młodej ;-) :-)[/QUOTE] no na pewno wkleję jak tylko będę miała:) Quote
justysiek Posted January 9, 2013 Author Posted January 9, 2013 [quote name='Alicja']zaciskam z całej siły :kciuki:[/QUOTE] dzieki Aluś:) Quote
justysiek Posted January 10, 2013 Author Posted January 10, 2013 (edited) jak będzie chłopak to będzie Jakub Paweł a dla dziewczynki nie możemy nic na razie wybrać. Edited January 10, 2013 by justysiek Quote
justysiek Posted January 10, 2013 Author Posted January 10, 2013 [quote name='Alicja']Byłaś u tego innego lekarza ??[/QUOTE] wizyte mam dopiero we wtorek to jest najwczesniejszy termin:( jak bedzie sie cos dzialo to szpital Quote
Alicja Posted January 10, 2013 Posted January 10, 2013 [quote name='justysiek']wizyte mam dopiero we wtorek to jest najwczesniejszy termin:( jak bedzie sie cos dzialo to szpital[/QUOTE] znowu czekanie oszczędzaj się , leż jak najwięcej Nasza współpracownica Ania , miała w dzień matki (2012)wypadek samochodowy , problemy z kręgosłupem , ogólne bóle itp , przeszła kilka rtg , badania i innne cuda , po kilku dniach od wypadku zaczęły się wymioty , myśleli ze to jakiś ,,spóźniony wstrząs mózgu,, okazało się ze jest w ciąży ...praktycznie całą ciążę leżała i haftowała ...dopiero w grudniu przybrała faktycznie na wadze i 3 stycznia urodził sie za pomocą CC Szymonek :) ZDROWY ...więc głowa do góry i u ciebie będzie dobrze Quote
justysiek Posted January 10, 2013 Author Posted January 10, 2013 [quote name='Alicja']znowu czekanie oszczędzaj się , leż jak najwięcej Nasza współpracownica Ania , miała w dzień matki (2012)wypadek samochodowy , problemy z kręgosłupem , ogólne bóle itp , przeszła kilka rtg , badania i innne cuda , po kilku dniach od wypadku zaczęły się wymioty , myśleli ze to jakiś ,,spóźniony wstrząs mózgu,, okazało się ze jest w ciąży ...praktycznie całą ciążę leżała i haftowała ...dopiero w grudniu przybrała faktycznie na wadze i 3 stycznia urodził sie za pomocą CC Szymonek :) ZDROWY ...więc głowa do góry i u ciebie będzie dobrze[/QUOTE] tez sie boje bo jadlam mocne przeciwbolowe, ale rezonans mialam przed zajsciem w ciaze, ufff ale i tak sie boje bo ta tarczyca sie waha - teraz mam zmieniona dawke i lek bo najpierw byla za duza potem znow spadla:( ja przytylam 1 kg to tez mnie niepokoi, nie jestem jakas chuda, nigdy w sumie nie bylam zawsze waze tak od 68kg, ale 18 tyg a ja 1kg... ale te hormony daja mi w kosc. oby to dziecko nie odziedziczylo po mnie zdrowia Quote
bira Posted January 10, 2013 Posted January 10, 2013 poczekaj do osmego miesiąca ;-) nadrobisz wagę ;-) teraz nie masz się czym martwić :-) Quote
Alicja Posted January 10, 2013 Posted January 10, 2013 [quote name='bira']poczekaj do osmego miesiąca ;-) nadrobisz wagę ;-) teraz nie masz się czym martwić :-)[/QUOTE] dokładnie ...Ania w ostatnich tygodniach skoczyła .....do 15 kg :) Quote
justysiek Posted January 11, 2013 Author Posted January 11, 2013 no zobaczymy:) ale mialam w nocy bol brzucha - masakra:roll: boli mnie tak nisko, zreszta wydaje mi sie, ze tak nisko mam dziecko. Quote
Oscar Patric Posted January 11, 2013 Posted January 11, 2013 na pewno będzie dobrze,zdrowia zyczymy,i czekamy na focię fasolki:) Quote
justysiek Posted January 11, 2013 Author Posted January 11, 2013 cześć dziewczyny, jutro jadę do kielc do rodziców jak ból się nie uspokoi to szpital Quote
justysiek Posted January 11, 2013 Author Posted January 11, 2013 [quote name='dOgLoV']ojojoj oby się uspokoiło ....[/QUOTE] no oby, dziś mnie momentami boli bardzo i to tak dołem brzuch:( Quote
łamAga Posted January 11, 2013 Posted January 11, 2013 [quote name='justysiek']no oby, dziś mnie momentami boli bardzo i to tak dołem brzuch:([/QUOTE] trudno mi stwierdzić cokolwiek bo nigdy nie byłm w ciąży ale współczuję Ci bardzo tych bóli , jeszcze troszkę i będziesz miała w ramionach dzidziusia a ból całkowicie ustapi ;) Quote
Recommended Posts