Alicja Posted January 10, 2003 Posted January 10, 2003 hej!! mam na imie alicja i jestem właścicielka 10 tygodnowego samojadka,a raczej samojedki ,która wabi sie abi :D pozdrawiam Quote
Dolphine Posted January 10, 2003 Posted January 10, 2003 no to pieknie :) witamy nowego czlonka rodziny :) napisz cos wiecej, skad jestescie, z jakiej hodowli jest sunia, jak sie sprawuje, usciski lapek, Quote
Alicja Posted January 10, 2003 Author Posted January 10, 2003 Moja sunia niestety nie ma rodowodu,dostałam ja w prezencie ,więc nie miałam na to wpływu.Jest slicznym ,zdrowym psiakiem szybko sie uczy po kilku dniach zaczęła reagowac na swoje imię ,przybiega juz na komende do mnie (oczywiście coś za coś :wink: ) ale musze przyznać że jest wielka indywidualistką. Miło was poznać alicja i abi Quote
PaYooK Posted January 10, 2003 Posted January 10, 2003 ELO!!! witaj na foorum :) juz drugi samojed na foorum?? Quote
zaba14 Posted January 10, 2003 Posted January 10, 2003 Witaj Alicjo to ja Anka gadamy razem na gg :) serdecznie pozdrawiam i uścisk łapki dla Abi :) Quote
Lakers Posted January 16, 2003 Posted January 16, 2003 Cześć :D ............ z Pomorskiego? A dokładniej. Pozdrawiam Quote
VELOX Posted January 25, 2003 Posted January 25, 2003 Witamy wszystkich nowych czlonkow 'szpicomani' na naszym spokojnym forum. Quote
_kamila_ Posted April 2, 2003 Posted April 2, 2003 Hej Wam wszystkim!!!!!!!!Ja tez mam dwa samojedki-pieski,napiszcie cos o swoich:)Wspaniale,ze ktos tez kocha ta rase:) :D Quote
_kamila_ Posted April 2, 2003 Posted April 2, 2003 Alicja skad jestes?Moze wybierzemy sie kiedys razem na spacer z psiakami?Tylko,ze ja jestem z Wawy.Moze macie "samojedziarze"jakies zdjecia swoich psow,jak tak to podaje swojego maila gdyz jestem strasznie ciekawa [email protected] ja rowniez moge przeslac zdjecia moich psow.Pozdrawiam. Quote
Alicja Posted April 4, 2003 Author Posted April 4, 2003 Cieszę się że na tym forum pojawia się coraz więcej samojedów. Niestety chyba nie będziemy mogły pospacerować sobie z naszymi psami (no chybaże nadarzy sie jakaś okazja :D ) bo ja mieszkam na południu polski niedaleko czeskiej granicy. Częściej można mnie i mojego psa spotkac w górach opawskich albo w kotlinie kłodzkiej. W moich okolicach o ile wiem nie ma żadnego samojeda a mało kto zna ta rase, wiekszość mysli ze to husky albo owczarek podhalański :lol:. PS Z checia przyślę ci jakies zdięcia Quote
_kamila_ Posted April 7, 2003 Posted April 7, 2003 Jasne Alicja,na zdjecia czekam z niecierpliwoscia,jak dasz mi swojego maila ja rowniez przesle Ci zdjecia.Jak nazywa sie twoja sunia? Quote
_kamila_ Posted April 8, 2003 Posted April 8, 2003 Ja rowniez pozdrawiam wszystkie haszczaki i malamuty. Quote
pqrs842 Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 the best thing to do is buy some kind of hard liqueur and take shots of it about every thirty minutes. or when needed. i recommend Seagram's gin or [url=http://www.medicineanswers.net/menshealth/]mens health[/url] dark rum but if you cant handle it buy coconut rum. this helps cut down mucus,in your chest and in your throat so your will have less coughing which makes your chest tired. also drink green tea with honey its very soothing. Quote
vena Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 [quote name='Alicja']Cieszę się że na tym forum pojawia się coraz więcej samojedów. Niestety chyba nie będziemy mogły pospacerować sobie z naszymi psami (no chybaże nadarzy sie jakaś okazja :D ) bo ja mieszkam na południu polski niedaleko czeskiej granicy. Częściej można mnie i mojego psa spotkac w górach opawskich albo w kotlinie kłodzkiej. W moich okolicach o ile wiem nie ma żadnego samojeda a mało kto zna ta rase, wiekszość mysli ze to husky albo owczarek podhalański :lol:. Witaj! Skąd jesteś dokładnie? Ja też mieszkam niedaleko czeskiej granicy, niedaleko Nysy. Z tą tylko różnicą, że nasze stado zna cała wieś:razz: Mam cztery samojedy i haską. Takiej sfory nie można nie słyszeć. Zna nas też cała Nysa:razz: (jako jedyni na tym terenie zajmujemy się dogoterapią) Pozdrowienia dla wszystkich białasów! Quote
Cordia Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 witam, to my mamy kawalek bo jestemy z lublina :) wstaw zdjecia małej :D coraz wiecej samoyedow jakis ruch :) sie robi Quote
kingula Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 No juz chyba nie takiej malej :razz: Pierwszy post byl napisany w 2003 roku ;):p Quote
Cordia Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 oooooooooooooo dżizas ale fo pa : D ;D no zaswiecil mi sie ten temat to myslam ze cos swiezego, co nie zmienia faktu ze mozecie dodac jakies nowe zdjecia :] jakies ciekawoski z zycia waszych białasów Quote
kingula Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 Moj samoyedek odszedl miesiac temu :-( Drugi baraszkuje na dzialce i cieszy sie, ze moze tarzac sie w trawie do woli i moknac na deszczu :evil_lol: Quote
Cordia Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 tak widzialam na forum, wspolczuje. ale coz trzeba sobie tlumaczyc ze taki los. :) skoczyl mi sie szampon hery, a Wy czym myjecie swoje samoyedy?? Quote
kingula Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 Ja uzywam 1All System i Ring 5, ale wyprobuje niebawem bodajze Espree. Quote
virtavalo Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 Ja używam tylko 1ALL SYSTEMS. Jestem super zadowolona z niego. Nigdy nie uzywałam nic innego. Nie ma problemu z kolorem sierści, ani z jego strukturą. Jest lśniący , zdrowy i nie wysusza się. Czasami ozywka z tej samej firmy i jest ok No i ne jest drogi. Jak sie kupuje galon koncentratu to na dość długo starcza i wychodzi taniej :) Pozdrawiam Samoyedki :) ja mam aktualnie 3 suczki i 1 pieska samoyeda. Moje białasy to psiaki rodowodowe, 2 sunie i pies to championy a a ostatni nabytek jeszcze nie ma wieku na wystawy (4,5 miesiąca) Quote
Recommended Posts