Apolonia Posted March 15, 2012 Posted March 15, 2012 Dzwonily 3 Panie ale 2 sie nie zdecydowaly (1 poszukuje straszego zwierzaka) a ta osttania ma jeszcze dzwonic wiec zobaczymy. Quote
Apolonia Posted March 17, 2012 Posted March 17, 2012 Luna znalazła dom. Wszystkim dziękuje za pomoc i prosze o zmienienie tytułu. W tym tygodniu bedzie przeprowadzona rozmowa przedadopcyjna i najprawdopodobniej juz za tydzien w weekend bedzie już w nowym domu w Łodzi. Jesli wszystko pojdzie dobrze, a taka mam nadzieje adoptuje ja wspaniała rodzina. Przedewszystkim będzie miała towarszystwo w postaci ich córki. Trzymajcie kciuki! Quote
AMIGA Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 Oj super! Lunka bedzie miala śniadanko wielkanocne już w nowym domku :-) Quote
masza44 Posted March 24, 2012 Author Posted March 24, 2012 Lunce życzę wszystkiego dobrego w życiu . Ponieważ nie mam bezpośredniego kontaktu z sunią ani dostępu do informacji o nim proszę o zamknięcie wątku. Quote
Apolonia Posted March 25, 2012 Posted March 25, 2012 Luna w nowym domu. A reszta jak wyżej (przeniesienie do juz w DS) Quote
masza44 Posted March 25, 2012 Author Posted March 25, 2012 Apolonia napisał(a):Luna w nowym domu. A reszta jak wyżej (przeniesienie do juz w DS) Jak chcesz załóż jej tam nowy wątek. Ja ten chciałabym zamknąć. Quote
Recommended Posts