Weimaromaniaczka Posted April 15, 2012 Posted April 15, 2012 Ja bym poprosiła o numer konta na który mam przelać obiecaną połóweczkę dochodów z mojego bazarku bo go właśnie rozliczyłam i dziewczynom przypada 650 zł :bigcool: a teraz zmykam w bety bo mam przed sobą dziś jeszcze 1200 km a mi się wcale nie chce :tard: Quote
wolf122 Posted April 15, 2012 Posted April 15, 2012 Wow szacunek za wynik:-o:lol:,to się "księgowość" ucieszy.Szerokiej drogi:cool3: Quote
DONnka Posted April 15, 2012 Posted April 15, 2012 Weimaromaniaczka napisał(a):Ja bym poprosiła o numer konta na który mam przelać obiecaną połóweczkę dochodów z mojego bazarku bo go właśnie rozliczyłam i dziewczynom przypada 650 zł :bigcool: a teraz zmykam w bety bo mam przed sobą dziś jeszcze 1200 km a mi się wcale nie chce :tard: Ja przelewałam bezpośrednio na konto missieek, u której dziewczyny były na DT. Mogę Ci podać na PW, ale wolałabym, żeby anett zdecydowała, gdzie ma pójść przelew: czy na konto missieek czy na konto OTOZ, takie samo jak w przypadku Axela :) Quote
anett Posted April 16, 2012 Author Posted April 16, 2012 [quote name='Weimaromaniaczka']Ciekawe jak długo???? :eviltong: Zadowala się wyłącznie z musu;) natomiast sama od razu wpakowała się do łóżka:diabloti: niestety p. Robert nie jest zwolennikiem psa w pościeli i Kiarze musi wystarczyć własne legowisko obok... generalnie nie odstępuje pana na krok, towarzyszy mu nawet w wyjazdach służbowych :lol: [quote name='DONnka']Ja przelewałam bezpośrednio na konto missieek, u której dziewczyny były na DT. Mogę Ci podać na PW, ale wolałabym, żeby anett zdecydowała, gdzie ma pójść przelew: czy na konto missieek czy na konto OTOZ, takie samo jak w przypadku Axela :) Tak, jak najbardziej na konto missieek - dziewczyny mają dług za hotel w marcu 672zł Rozliczenie hotelu marzec: Kama 1.03.-25.03 300zł Kiara 1.03.-31.03. 372zł + Kiara 01.04. - 05.04. 60zł Weimaromniaczka jeszcze raz ogromne dzięki!!!:loveu: Quote
DONnka Posted April 16, 2012 Posted April 16, 2012 To ja wyślę Weimaromaniaczce mailem konto missieek :) Anett, jak dobrze, że ... wróciłaś :multi: Czułam się tu już trochę samotna :razz: A wiesz może, co słychać u Kamy ??? Quote
anett Posted April 16, 2012 Author Posted April 16, 2012 Dzięki Marzenko:loveu: Widzę, że dogo ponad tydzień wykasowało... szkoda, że w rzeczywistości nie można tak cofnąć czasu... Dostałam dzisiaj smsa, że u Kamy coraz lepiej - chociaż tak naprawdę od początku Kama wg relacji pani świetnie się zaaklimatyzowała - i że spróbuje przesłać zdjęcia.... ale nadal nic nie dostałam a jestem strasznie ciekawa jak Kama po fryzjerze wyciąga się gdzieś na dywanie z kotem:lol: Quote
DONnka Posted April 16, 2012 Posted April 16, 2012 [quote name='anett']Dzięki Marzenko:loveu: Widzę, że dogo ponad tydzień wykasowało... szkoda, że w rzeczywistości nie można tak cofnąć czasu... Dostałam dzisiaj smsa, że u Kamy coraz lepiej - chociaż tak naprawdę od początku Kama wg relacji pani świetnie się zaaklimatyzowała - i że spróbuje przesłać zdjęcia.... ale nadal nic nie dostałam a jestem strasznie ciekawa jak Kama po fryzjerze wyciąga się gdzieś na dywanie z kotem:lol: To świetnie :multi: Ja też bym chętnie oko ucieszyła takim widokiem :razz: Quote
anett Posted April 16, 2012 Author Posted April 16, 2012 Wyobrażam sobie;) jak DS sobie nie poradzi z tymi fotkami w tym tygodniu to chyba będę prosić Romiego o wizytę po/a;); mielibyśmy rewelacyjną sesyjkę!! Quote
DONnka Posted April 16, 2012 Posted April 16, 2012 anett napisał(a):Wyobrażam sobie;) jak DS sobie nie poradzi z tymi fotkami w tym tygodniu to chyba będę prosić Romiego o wizytę po/a;); mielibyśmy rewelacyjną sesyjkę!! Oj tak, tak :multi: Ten pomysł bardzo mi się podoba :):):) Quote
Weimaromaniaczka Posted April 17, 2012 Posted April 17, 2012 Kasiorka dla dziewczynek w drodze :-) Bardzo bym prosiła o potwierdzenie na wątku bazarku jak już dotrze :loveu: http://www.dogomania.pl/forum/threads/225176-Zako%C5%84czony!Rozliczam-znowu-Wiosna-w-pe%C5%82ni-rower-czeka-do02-04-g-22-00?p=18963682#post18963682 Quote
missieek Posted April 18, 2012 Posted April 18, 2012 na prośbę DONki moje rozliczenie wydatki: 20zl paliwo odbiór z Olkusza 40zl paliwo wyjazd do weta Kraków 21zl antybiotyk w tabletkach na kontynuacje 408zl pobyt styczeń 17dni (17 x 2 x 12zl) 40zl dojazd do weta 35zl antybiotyk do 13.02. 20zl powtórne odrobaczanie 696zł hotel luty 40zł dojazd do weta na sterylke z Kamą 8,50zl Dicortineff dla Kiary 40zł dojazd do weta na sterylke z Kiarą 672zl hotel marzec 60zl hotel kwiecień ==2100,50zl wpłaty: 07.02.2012 500zl 24.02.2012 95zl 08.03.2012 696zl 18.04.2012 650zl potwierdzam, przed momentem dotarło! ==1941zl czyli 1941 - 2100,50 = -159,50zl jeśli gdzieś się pomyliłam to pisać jeszcze były dwie fakturki od weta w ostatnim czasie udało się zapłacić? 220zl kastracja Kamy i szczepienie na wściekliznę Kiary 250zl kastracja i wycięcie kaszaka u Kiary anett pytałaś Pana Kiary czy szwy po kaszaku ściągnięte i czy brzuszek ładnie się zagoił? upraszałam aby zamiast pół kolczatki zakupił Kiarze wygodną obrożę, przy okazji dopytaj proszę czy to zrobił Quote
DONnka Posted April 18, 2012 Posted April 18, 2012 (edited) Dzięki wielkie missieek :) Nie trzeba było aż tak szczegółowo :) Chodziło mi tylko o kwotę, która pozostanie jeszcze do zapłaty - czyli te 159,50 zł Będzie uregulowana w tym tygodniu :) Fakturki od weta jeszcze nie opłacone - myślę, że obie będę mogła zapłacić po całkowitym rozliczeniu bazarku :) Edited April 18, 2012 by DONnka Quote
anett Posted April 19, 2012 Author Posted April 19, 2012 Całe rozliczenie zaktualizowane w drugim poście, obecny stan konta minus 1200zł z czego właśnie 470zł faktury u weta; Kiara ma szwy wyjęte, wszystko ładnie zagojone, nadal w nocy kilka razy trąca nosem swojego pana, który musi jej powiedzieć, że wszystko ok wtedy spokojnie kładzie się dalej:lol: zaczyna pilnować posesji a ma trochę terenu do oblatania;) natomiast jak p. Robert wyjeżdża woli ją zabierać ze sobą, Kiara lubi jeździć samochodem a pan jest spokojny, że Kiara bezpieczna choć tak naprawdę po prostu cieszą się swoim towarzystwem:lol::lol:; Bała się wchodzić po schodach ale szybko się oswoiła. Missieek podobno kolczatkę musiał stosować przy poprzedniej Once, która potrafiła go przeciągnąć po ziemi; Kiara nie ciągnie więc ma nie stosować; nieodmiennie zaprasza do siebie w odwiedziny na kawę:lol: Zdjęcia podobno czekają w aparacie, jak p. Robert odzyska kabel do przegrywania, ma przesłać:lol: Quote
wolf122 Posted April 19, 2012 Posted April 19, 2012 Super wieści:loveu:To sunieczka ma w końcu fajny domek i Pana.I od razu fajne emotki na poście Anett;) Quote
DONnka Posted April 19, 2012 Posted April 19, 2012 (edited) [quote name='anett'] Kiara ma szwy wyjęte, wszystko ładnie zagojone, nadal w nocy kilka razy trąca nosem swojego pana, który musi jej powiedzieć, że wszystko ok wtedy spokojnie kładzie się dalej:lol: zaczyna pilnować posesji a ma trochę terenu do oblatania;) natomiast jak p. Robert wyjeżdża woli ją zabierać ze sobą, Kiara lubi jeździć samochodem a pan jest spokojny, że Kiara bezpieczna choć tak naprawdę po prostu cieszą się swoim towarzystwem:lol::lol:; Bała się wchodzić po schodach ale szybko się oswoiła. Missieek podobno kolczatkę musiał stosować przy poprzedniej Once, która potrafiła go przeciągnąć po ziemi; Kiara nie ciągnie więc ma nie stosować; nieodmiennie zaprasza do siebie w odwiedziny na kawę:lol: Zdjęcia podobno czekają w aparacie, jak p. Robert odzyska kabel do przegrywania, ma przesłać:lol: Jaka szkoda, że p. Robert i Kiara mieszkają tak daleko ... :roll: Załapałabym się na darmową kawę :eviltong: i co najważniejsze miałabym okazję zobaczyć nowe wcielenie Kiary - przytulanki zakochanej w swoim Panu :loveu: A może TO WCIELENIE wcale nie jest nowe ??? Ja myślę, że Kiara po prostu czekała na SWOJEGO CZŁOWIEKA, żeby się przed nim otworzyć :) Anett, nie uważasz, że już pora, żebyś zmieniła tytuł wątku i zdjęła swoje bannerki? ;) Edited April 21, 2012 by DONnka Quote
anett Posted April 21, 2012 Author Posted April 21, 2012 Jasne, DONnka okaż zrozumienie widziałaś moje biorytmy:evil_lol::evil_lol: Quote
anett Posted April 24, 2012 Author Posted April 24, 2012 Pozdrowienia od Kiary !!!!:lol::lol: Pan Robert po raz kolejny bardzo dziękuje za Kiarę :lol: twierdzi, że jest WSPANIAŁA!! Quote
wolf122 Posted April 24, 2012 Posted April 24, 2012 Cudowne zdjęcia i Kiara chyba dość tak przytyła(nie gruba:eviltong:,co to to nie:lol:).Piękne futerko i pysio uśmiechnięte.Sama radość. To p.Robert ma fajną i oddaną przyjaciółkę:loveu: Quote
karolynahh Posted April 26, 2012 Posted April 26, 2012 A w jakich miejscowościach są dziewczyny ? :) Quote
DONnka Posted April 27, 2012 Posted April 27, 2012 [quote name='karolynahh']A w jakich miejscowościach są dziewczyny ? :) Kama w Krakowie a Kiara w Opocznie (chyba:roll:) Kiara wygląda świetnie :multi: Żeby tak jeszcze zobaczyć fotki Kamy ... :modla: Anett, czekam na te faktury do zapłaty :) Quote
missieek Posted April 28, 2012 Posted April 28, 2012 popatrzcie jaki ładny http://www.dogomania.pl/forum/threads/123433-Baza-zwierząt-zaginionych?p=19014291#post19014291 z wpisów wynika że grozi mu schronisko na Paluchu Quote
DONnka Posted May 3, 2012 Posted May 3, 2012 (edited) Według rozliczenia missieek wydatki: 20zl paliwo odbiór z Olkusza 40zl paliwo wyjazd do weta Kraków 21zl antybiotyk w tabletkach na kontynuacje 408zl pobyt styczeń 17dni (17 x 2 x 12zl) 40zl dojazd do weta 35zl antybiotyk do 13.02. 20zl powtórne odrobaczanie 696zł hotel luty 40zł dojazd do weta na sterylke z Kamą 8,50zl Dicortineff dla Kiary 40zł dojazd do weta na sterylke z Kiarą 672zl hotel marzec 60zl hotel kwiecień = 2100,50zl wpłaty: 07.02.2012 500zl 24.02.2012 95zl 08.03.2012 696zl 18.04.2012 650zl = 1941 zł czyli do zapłaty pozostało 2100,50 zł - 1941 zł = -159,50zl JUŻ ZAPŁACONE :) jeszcze były do zapłacenia dwie fakturki od weta - 220zl kastracja Kamy i szczepienie na wściekliznę Kiary JUŻ ZAPŁACONE :) - 250zl kastracja i wycięcie kaszaka u Kiary JUŻ ZAPŁACONE :) Bardzo proszę o potwierdzenie na bazarku www.dogomania.pl/forum/threads/224840 Edited May 3, 2012 by DONnka Quote
missieek Posted May 14, 2012 Posted May 14, 2012 cytujac z innego wątku [quote name='_bubu_']Przedstawiam cudnego psiaka. To 1,5-roczny śliczny owczarek o ciapowatym charakterze. Niestety jest chory. Właściciel wydał wyrok i przyprowadził go do lecznicy w celu uśpienia, lekarze zwrócili się do nas z prośbą o pomoc. Psiak ma okresowo poważne problemy z chodzeniem. Głównie przy pogorszeniu pogody. Niestety nigdy nie był diagnozowany a tym bardziej leczony.. Być może to dysplazja lub inne schorzenie. Właściciel go uśpi lub odda jeśli zdołamy znaleźć szybko dla niego ds lub dt. Aby go przebadać potrzebne są pieniądze, a tych nie mamy.. o dt nie wspominając.. Owczarek na co dzień żyje w kojcu i bardzo doskwiera mu samotność. Właściciel rzadko bywa w domu, często wyjeżdża i nie ma go kilka dni. To zapewne też odbiło się na psychice psa. Ciągle kręci się w kółko, goni ogon :-( Trzeba popracować nad jego psychiką i zdrowiem. Jest łagodny, bez problemu dogaduje się z psami. Prosimy o pomoc w znalezieniu domu tymczasowego dla tego psiaka. Dajmy mu szansę.. Potrzebne też bazarki na diagnostykę.. Udostępniajcie proszę informacje na fb: http://www.facebook.com/photo.php?fb...type=1&theater Quote
anett Posted May 14, 2012 Author Posted May 14, 2012 [quote name='DONnka']... Bardzo proszę o potwierdzenie na bazarku www.dogomania.pl/forum/threads/224840 DONnka dziękuję!!!!!:loveu::loveu: Rozliczenie uzupełnione, na dzień dzisiejszy został jeszcze dług 570zł U dziewczyn nieodmiennie świetne wiadomości:multi: P. Robert przysyła regularnie maile, że Kiara jest kochana, łagodna, spokojna, że możemy być spokojni o Jej los; nie odstępuje swojego pana na krok, lubi jeździć samochodem:lol: A Kama podobno jest innym psem:lol: otwartym, radosnym, kontaktowym, wywalającym się na plecy do głaskania; dzieci ją uwielbiają, kotka Mamba ją kocha i ostro domaga się wychodzenia na wspólne spacery z Kamą czym wzbudzają sensację na osiedlu:D Kama została zaszczepiona na wirusówki, ponownie odrobaczona, korzysta z psiego spa, uwielbia się kąpać:lol: na spacerach różnie - czasami szaleje godzinami, czasami w gorszej kondycji ciągnie do domu po krótkim spacerku ale zdrowotnie wszystko ok - jest pod kontrolą zaprzyjaźnionej p. weterynarz; Jest ulubienicą całego otoczenia:lol: i cała rodzina bliższa i dalsza jest w niej zakochana:lol: Pani serdecznie zaprasza "tego bardzo miłego pana, który był ostatnio";) Romi chyba nie odmówisz?:lol: bo sama jest jakimś antytalentem technicznym, nie ma kabelka i nie ma jak przesłać zdjęć. Quote
Recommended Posts