ang Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 to czekamy na kolejne wieści, jak tam się Gutosław zaklimatyzuje :) Quote
Psia Szkoła Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 weszka napisał(a):Supcio! W jakiej okolicy w Krakowie Gutek rezyduje? Pytam bo nasz Krakówek mały i każdy zna każdego hihi ;) Okolice Kobieżyńskiej :) Quote
Rudzia-Bianca Posted February 18, 2012 Author Posted February 18, 2012 Ciekawe o czym Guciątko śnił pierwszej nocy w nowym domu :) Quote
Psia Szkoła Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 Witam porannie:) na fb są zdjęcia z przekazani Guteńka do nowego domu. Ja mknę na zajęcia do zobaczenia po południu :) Quote
Rudzia-Bianca Posted February 18, 2012 Author Posted February 18, 2012 (edited) Psia Szkoła napisał(a):Witam porannie:) na fb są zdjęcia z przekazani Guteńka do nowego domu. Ja mknę na zajęcia do zobaczenia po południu :) Już wstawiam zdjęcia, ale że spowolniona trochę jestem to mi zeszło ;) ostatnie chwile w glichowskim SPA jak ja się zmieniłem , nawet jeździć autem grzecznie umiem :) no i to na co czekałem - mój własny dom :) Edited February 20, 2012 by Rudzia-Bianca Quote
ŚWIAT Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 Coś pięknego te zdjęcia...łezka w oku się kręci. Quote
Rudzia-Bianca Posted February 18, 2012 Author Posted February 18, 2012 ŚWIAT napisał(a):Coś pięknego te zdjęcia...łezka w oku się kręci. Oj kręci kręci :) Quote
Rudzia-Bianca Posted February 18, 2012 Author Posted February 18, 2012 A przyszłam sobie oko nacieszyć :) Quote
Rudzia-Bianca Posted February 18, 2012 Author Posted February 18, 2012 Bazylek i Bianeczka zapraszają na bazarek dla zwierzaków z Dymin :smile: Podnoszenie , reklamowanie, spamowanie i oczywiście kupowanie mile bardzo widziane . Fanty na bazarek podarowała cioteczka ksera :smile: PSIE CIUSZKI i COŚ JESZCZE Quote
Psia Szkoła Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 Rudzia-Bianca napisał(a):Rozliczenia na dzień 16-02-2012 wpłaty - 30 zł ang - 13-02-2012r. wydatki - 323 zł 143 zł rachunek za Kumpla 30 zł - szczepienie Gucia 150 zł hotelik + transport Gucia do nowego domku brakuje - 293 zł na dzień 26 stycznia 2012 r. oba psy są na zero :) No to teraz oskarowo ;) kolejność chronologicznie wg dat ;) ale wszystkim tak samo gorąco i bardzo serdecznie dziękuję :loveu::loveu::loveu::loveu: -lekarzom wet. z gabinetu Dobry Weterynarz w Myślenicach ( ich polecać już nie muszę wszyscy wiedzą że są najlepsi :) ) i Arka w Suchej Beskidzkiej ( tam Guteniek miał operację - polecam bom jeszcze nie polecała a warto ) za mocno ulgowe ceny dla Gucia i Kumpla i wielkie serce dla tych łotrów bezdomnych wszystkich i anielską cierpliwość do mnie ;) -mojej przyjaciółce Bety za 230 zł na potrzeby Gucia dzięki którym po niewielkim moim dołożeniu jesteśmy na zero + za fanty na bazarek -wszystkim wspierającym mnie na wątku -Psiej Szkole za opiekę , szkolenie i kojące działanie na łotra wyjca i specjalne potraktowanie nas cennikowo -ang za deklaracji pomocy finansowej w najbliższym czasie czekają nas wydatki - szczepienie Gucia i Kumpla na wirusówki za mniej więcej dwa / trzy tygodnie - kastracja Kumpla jak nic się nie zmieni 30 stycznia 2012 - pewnie hotelik Kumpla od mniej więcej 6/7 lutego 2012 do ??? - hotelik Gucia od 1 lutego do ??? deklaracje - 30 zł ang :loveu: rachunek za Kumpla- niezapłacony - bardzo dziękuję za ulgowe potraktowanie nas i nie policzenie wszystkiego co było z Kumplem robione:loveu::loveu::loveu: za szczepienie Gucia Podsumowując pobyt Guteńka w hoteliku od 24.01-17.02.2012 oraz dojazd do nowego domu koszt wynosi 150zł. :) Quote
Rudzia-Bianca Posted February 18, 2012 Author Posted February 18, 2012 Psia Szkoła napisał(a):Podsumowując pobyt Guteńka w hoteliku od 24.01-17.02.2012 oraz dojazd do nowego domu koszt wynosi 150zł. :) Wielkie dzięki :) Za zniżkę , za troskę i za wszelką opiekę nad Guciątkiem , za dowóz do domku i za wszystko co dla niego zrobiłyście :) Zaraz dopisuję do rozliczeń :) Quote
Psia Szkoła Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 Rudzia-Bianca napisał(a):Wielkie dzięki :) Za zniżkę , za troskę i za wszelką opiekę nad Guciątkiem , za dowóz do domku i za wszystko co dla niego zrobiłyście :) Zaraz dopisuję do rozliczeń :) Cała przyjemność po naszej stronie :) Quote
Rudzia-Bianca Posted February 18, 2012 Author Posted February 18, 2012 ang napisał(a):przecież już wpisałaś:) dodałam cytat Psiej Szkoły zamiast rachunku ;) Quote
ang Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 ale Psia Szkoła zacytowała Ciebie w poście 361 i tam już jest 150 zł:eviltong: Quote
Rudzia-Bianca Posted February 18, 2012 Author Posted February 18, 2012 ang napisał(a):ale Psia Szkoła zacytowała Ciebie w poście 361 i tam już jest 150 zł:eviltong: No pisałam że portfele do mnie gadają ;) więc musisz mi darować ;) Quote
ang Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 Rudzia-Bianca napisał(a):No pisałam że portfele do mnie gadają ;) więc musisz mi darować ;) I love you :loveu::diabloti: Quote
Psia Szkoła Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 Rudzia-Bianca napisał(a):dodałam cytat Psiej Szkoły zamiast rachunku ;) Rudzia, prosimy o dane do rachunku na priv Quote
Rudzia-Bianca Posted February 18, 2012 Author Posted February 18, 2012 Zapraszam na kolejny bazarek dla Kielc z fantami od mariusza pp :smile: PSIE AKCESORIA, CIASTECZKA I NIE TYLKO DLA KIELC Quote
Rudzia-Bianca Posted February 19, 2012 Author Posted February 19, 2012 Przypominam że dziś o 23.00 kończymy ten bazarek ;-) BAZAREK DLA KUMPLA I GUCIA ZAPRASZAM Quote
mariusz pp Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 Dopiero dzisiaj zobaczyłem wczorajsze zdjęcie. Ale super tereny ,tylko pozazdrościć. Quote
Rudzia-Bianca Posted February 19, 2012 Author Posted February 19, 2012 mariusz pp napisał(a):Dopiero dzisiaj zobaczyłem wczorajsze zdjęcie. Ale super tereny ,tylko pozazdrościć. No bo jak się jest tylko fotkami majtasów zainteresowanym ... A zdjęcia Gutkowe czekają i czekają na ochy i achy i nic ...tylko majty i majty ... Quote
Psia Szkoła Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 Wiadomości od Gutka Pierwsza noc niespokojna, czuwał, szczekał, wyraźnie był zaniepokojony wszelkimi hałasami, ale następnego dnia już było coraz lepiej. Odwiedził też miejsce pracy swojej pani, w którym będzie przebywał bardzo często. Przed Guteńkiem jeszcze kilka trudnych dni i powinno być coraz spokojniej. Quote
Recommended Posts