Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 471
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

Psia Szkoła napisał(a):
Witam porannie:)
na fb są zdjęcia z przekazani Guteńka do nowego domu. Ja mknę na zajęcia do zobaczenia po południu :)

Już wstawiam zdjęcia, ale że spowolniona trochę jestem to mi zeszło ;)

ostatnie chwile w glichowskim SPA

jak ja się zmieniłem , nawet jeździć autem grzecznie umiem :)

no i to na co czekałem - mój własny dom :)

Edited by Rudzia-Bianca
Posted

Rudzia-Bianca napisał(a):
Rozliczenia

na dzień 16-02-2012

wpłaty -
30 zł ang - 13-02-2012r.

wydatki - 323 zł
143 zł rachunek za Kumpla
30 zł - szczepienie Gucia
150 zł hotelik + transport Gucia do nowego domku

brakuje - 293 zł

na dzień 26 stycznia 2012 r. oba psy są na zero :)
No to teraz oskarowo ;) kolejność chronologicznie wg dat ;) ale wszystkim tak samo gorąco i bardzo serdecznie dziękuję

:loveu::loveu::loveu::loveu:

-lekarzom wet. z gabinetu Dobry Weterynarz w Myślenicach ( ich polecać już nie muszę wszyscy wiedzą że są najlepsi :) ) i Arka w Suchej Beskidzkiej ( tam Guteniek miał operację - polecam bom jeszcze nie polecała a warto ) za mocno ulgowe ceny dla Gucia i Kumpla i wielkie serce dla tych łotrów bezdomnych wszystkich i anielską cierpliwość do mnie ;)
-mojej przyjaciółce Bety za 230 zł na potrzeby Gucia dzięki którym po niewielkim moim dołożeniu jesteśmy na zero + za fanty na bazarek
-wszystkim wspierającym mnie na wątku
-Psiej Szkole za opiekę , szkolenie i kojące działanie na łotra wyjca i specjalne potraktowanie nas cennikowo
-ang za deklaracji pomocy finansowej

w najbliższym czasie czekają nas wydatki
- szczepienie Gucia i Kumpla na wirusówki za mniej więcej dwa / trzy tygodnie
- kastracja Kumpla jak nic się nie zmieni 30 stycznia 2012
- pewnie hotelik Kumpla od mniej więcej 6/7 lutego 2012 do ???
- hotelik Gucia od 1 lutego do ???

deklaracje
- 30 zł ang :loveu:

rachunek za Kumpla- niezapłacony - bardzo dziękuję za ulgowe potraktowanie nas i nie policzenie wszystkiego co było z Kumplem robione:loveu::loveu::loveu:

za szczepienie Gucia

Podsumowując pobyt Guteńka w hoteliku od 24.01-17.02.2012 oraz dojazd do nowego domu koszt wynosi 150zł. :)

Posted

Psia Szkoła napisał(a):
Podsumowując pobyt Guteńka w hoteliku od 24.01-17.02.2012 oraz dojazd do nowego domu koszt wynosi 150zł. :)

Wielkie dzięki :) Za zniżkę , za troskę i za wszelką opiekę nad Guciątkiem , za dowóz do domku i za wszystko co dla niego zrobiłyście :)
Zaraz dopisuję do rozliczeń :)

Posted

Rudzia-Bianca napisał(a):
Wielkie dzięki :) Za zniżkę , za troskę i za wszelką opiekę nad Guciątkiem , za dowóz do domku i za wszystko co dla niego zrobiłyście :)
Zaraz dopisuję do rozliczeń :)

Cała przyjemność po naszej stronie :)

Posted

mariusz pp napisał(a):
Dopiero dzisiaj zobaczyłem wczorajsze zdjęcie. Ale super tereny ,tylko pozazdrościć.

No bo jak się jest tylko fotkami majtasów zainteresowanym ...
A zdjęcia Gutkowe czekają i czekają na ochy i achy i nic ...tylko majty i majty ...

Posted

Wiadomości od Gutka
Pierwsza noc niespokojna, czuwał, szczekał, wyraźnie był zaniepokojony wszelkimi hałasami, ale następnego dnia już było coraz lepiej. Odwiedził też miejsce pracy swojej pani, w którym będzie przebywał bardzo często. Przed Guteńkiem jeszcze kilka trudnych dni i powinno być coraz spokojniej.