giselle4 Posted February 12, 2012 Author Posted February 12, 2012 Mysza2 napisał(a):witam się u Moni:) i do gory Moniu Quote
mimblunka Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 Wiolka ale Ci się poszczęściło dzięki Edytce :) powodzenia i sprawuj się :) Mona ja myślę, że ty też znajdziesz zaraz chatkę...tylko z tymi nóżkami przydałoby się wyjaśnić sprawę...co z nimi dokładnie??? Bo ja nie rozumiem dlaczego tam je podkurcza? Dorota K ja robiłam ogłoszenia dla Mony, one w sumie jeszcze aktualne...ale nadmiar nie zaszkodzi:) Może zrobić na Wrocław? Tylko przydałoby się wspomnieć o tych nogach... Tekst mam, mogę Ci wysłać. Quote
dorota k. Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 mimblunka napisał(a):Wiolka ale Ci się poszczęściło dzięki Edytce :) powodzenia i sprawuj się :) Mona ja myślę, że ty też znajdziesz zaraz chatkę...tylko z tymi nóżkami przydałoby się wyjaśnić sprawę...co z nimi dokładnie??? Bo ja nie rozumiem dlaczego tam je podkurcza? Dorota K ja robiłam ogłoszenia dla Mony, one w sumie jeszcze aktualne...ale nadmiar nie zaszkodzi:) Może zrobić na Wrocław? Tylko przydałoby się wspomnieć o tych nogach... Tekst mam, mogę Ci wysłać. OKI, podeślij proszę tekst a ja bazarosa znajdę. Monisia się pokazuje. Quote
Mysza2 Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 tu jest ekspresowy bazarros ogłoszeniowy http://www.dogomania.pl/threads/222114-Ekspresowy-bazarek-og%C5%82oszeniowo-banerkowy-na-katowickie-psiaki-gt-do-18.02-Zapraszamy Quote
mimblunka Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 dorota k. napisał(a):OKI, podeślij proszę tekst a ja bazarosa znajdę. Monisia się pokazuje. wyślę popołudniu lub wieczorem jak wrócę do domu. Quote
fiorsteinbock Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 I pojechala :) Ciesze sie bardzo i życze Rodzince szczescia! Mamusia zostala, czy ktos zechce ją pokochac? Quote
dorota k. Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 Pokocha na pewno pokocha. Mimblunka dzięki za tekścik, a Mysza za linka :) Quote
basia34 Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 Wczoraj byl Pan ,ktory chcial zobaczyc Mone i przyjedzie z zona . Quote
giselle4 Posted February 14, 2012 Author Posted February 14, 2012 fiorsteinbock napisał(a):I pojechala :) Ciesze sie bardzo i życze Rodzince szczescia! Mamusia zostala, czy ktos zechce ją pokochac? pokocha mialam 2 telefony Basia jeden:) Quote
mimblunka Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 Trzymam kciuki za Monkę :thumbs: Oby poszła do najlepszego domku! Quote
Mysza2 Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 oj to trzymamy kciuki, mrozy puściły, może i adopcje ruszą:) Quote
giselle4 Posted February 14, 2012 Author Posted February 14, 2012 Monka ,moze juz w tym tygodniu do chaty polecisz tak bym bardzo chciala:) Quote
basia34 Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 A ja Was trzymalam z wiadomoscia do wieczora ,MONA juz jest w swoim domku.Panstwo przyjechalo i Monia poszla zadowolona do domku. Quote
giselle4 Posted February 14, 2012 Author Posted February 14, 2012 basia34 napisał(a):A ja Was trzymalam z wiadomoscia do wieczora ,MONA juz jest w swoim domku.Panstwo przyjechalo i Monia poszla zadowolona do domku. Baaaska jak mawial pan Wolodyjowski jestes Wielka...i dziekuje Moniu szczesci sliczna panienko:) Quote
giselle4 Posted February 14, 2012 Author Posted February 14, 2012 szczescia male księzniczki...i zyjcie spokojne i najedzone w cieple przy ludziach kochanych:) Quote
basia34 Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 Monka szczesliwa a Ja Grasiu jeszcze bardziej .Dwa dni ,ktore bede dlugo pamietac,Szarif i Monia. Quote
giselle4 Posted February 14, 2012 Author Posted February 14, 2012 [quote name='basia34']Monka szczesliwa a Ja Grasiu jeszcze bardziej .Dwa dni ,ktore bede dlugo pamietac,Szarif i Monia. Quote
Mysza2 Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 basia34 napisał(a):A ja Was trzymalam z wiadomoscia do wieczora ,MONA juz jest w swoim domku.Panstwo przyjechalo i Monia poszla zadowolona do domku. Jak ja się cieszę :multi::multi::multi::multi:, Basiu , Grażynko , cudowne wiadomości. Niech Ci się tam dobrze wiedzie biedulko, swoje już wtcierpiałaś :iloveyou::iloveyou::iloveyou: Quote
mimblunka Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 Ale super!!!! A ja tu dla Mony między innymi robiłam bazarek :p jakaś inna wasza bida dostanie. A będą jakieś wieści??? Tak się cieszę bo szczególnie mi w serducho jej oczy zapadły...:multi: Quote
dorota k. Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 Oczy mi się ślimaczą:) SZCZĘŚCIA DZIEWUSZKI:) Quote
Mysza2 Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 [quote name='mimblunka']Ale super!!!! A ja tu dla Mony między innymi robiłam bazarek :p jakaś inna wasza bida dostanie. A będą jakieś wieści??? Tak się cieszę bo szczególnie mi w serducho jej oczy zapadły...:multi: mnie też Mam nadzieję że zobaczymy te ślepka weselsze Quote
Recommended Posts