Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Lobaria'][B]Agnieszka103,aniolek2000, królik2014, Danuta O. z fb -[/B] bardzo dziękujemy za wsparcie dla Edzionka:loveu:[/QUOTE]

Lobaria, czy to oby na pewno wpłata ode mnie? Cały czas czekam na dane do przelewu dla Edzia...

Posted

[quote name='ewu']A te boksy są ogrzewane zimą?[/QUOTE]

Dołączę się do pytania. Oczywiście bardzo cieszę się, że Edzio nie trafi do Mysłowic, ale to pierwsze zdjęcie to taki typowy schroniskowy obrazek...

Posted

[quote name='Agnieszka103']Lobaria, czy to oby na pewno wpłata ode mnie? Cały czas czekam na dane do przelewu dla Edzia...[/QUOTE]

Jeszcze raz sprawdziłam dokładnie - wpłata od [B]ASL[/B] z dogo... Nie deklarowała...
Pewnie zamiast do Ciebie, to do Niej wysłałam konto, a Ona, kochana, wplaciła...
Dziękujemy:)

Zaraz wysyłam konto do Ciebie, w drugim poście już poprawiłam.

Posted

[quote name='Lobaria']Jeszcze raz sprawdziłam dokładnie - wpłata od [B]ASL[/B] z dogo... Nie deklarowała...
Pewnie zamiast do Ciebie, to do Niej wysłałam konto, a Ona, kochana, wplaciła...
Dziękujemy:)

Zaraz wysyłam konto do Ciebie, w drugim poście już poprawiłam.[/QUOTE]

Jak wysyłam zaproszenia to niektórzy piszą na pw i proszą o konto.

Posted

[quote name='bakusiowa']Jak wysyłam zaproszenia to niektórzy piszą na pw i proszą o konto.[/QUOTE]

Rozmawiałam dziś z hotelikiem - chłopak dobrze.
Do Edzia dojedzie jamnior Fago - bedą razem mieszkać :)
Doszły pieniażki od Agnieszka103 - bardzo dziękijemy :)

Posted

[quote name='bakusiowa']Trzeba Edkowi szukać domu. Wyróżniłam mu na tablicy.
[URL]http://tablica.pl/oferta/zajrzyj-do-edka-on-czeka-na-ciebie-ID18Q2L.html#e27458fe;r:12;s:[/URL][/QUOTE]

Kochana jesteś, ja już nie mam czasu robic ogłoszeń, siedzę głownie na fb, aby szukać domków i pozyskiwać sponsorów dla naszych pszczyniaków.

Posted

[quote name='Avilia']Na moje konto PayPal wpłynęło 22,70zł dla Edzia za czerwiec od Pani Małgorzaty K. z FB. Komu to przelać?[/QUOTE]

Cioteczka jeszcze w całości :). Na moje, plizzz.
Niezawodna Małgosia :), dziękujemy.

Posted

[quote name='Lobaria']Cioteczka jeszcze w całości :). Na moje, plizzz.
Niezawodna Małgosia :), dziękujemy.[/QUOTE]

Jeszcze tak:)
Ela ja chyba nie mam Twojego konta już.Podeślij na PW.

Posted

[quote name='AtaO']Edziu, co u Ciebie słychać....?[/QUOTE]

Edzionko miał robione badania krwi, Wyników Lilka jescze nie ma przed soba, ale już wiadomo, że z wątrobą nie jest dobrze i z nerkami też :(
Czekamy na decyzje weta, jakie leki będa potrzebne.
Nasze kochane biedactwo, co Ty w życiu musiałeś przejść...

Posted

[quote name='paulinken']Podobno jakiś hotelik prowadzi karilka (?), domowy, może warto by Edzia przenieść?[/QUOTE]

Na razie jest ciepło. Jednak można sie zainteresować.

Posted

[quote name='Lobaria']Rozmawiałam z Lilą, Edzio ma parametry wątrobowe podwyżone, musi jesc karmę dla " wątrobowców". Nie znam się na karmach, może coś podpowiecie?[/QUOTE]
Ja znam tylko Royal Canin Hepatic. Edek jest duży i będzie to kosztować kupę kasy. Może jeszcze są jakieś inne karmy.

Posted

Hills pewnie jeszcze ma, ale raczej w takiej samej cenie. Uważam, że schorowany pies w kojcu nie powinien siedzieć, jak tylko by było gdzieś miejsce w domu to powinniśmy korzystać...

Posted

[quote name='paulinken']Hills pewnie jeszcze ma, ale raczej w takiej samej cenie. Uważam, że schorowany pies w kojcu nie powinien siedzieć, jak tylko by było gdzieś miejsce w domu to powinniśmy korzystać...[/QUOTE]

Popieram z całego serca.