psi Posted February 5, 2014 Posted February 5, 2014 [quote name='psi']cioteczko dreag a może KONISIA wydarzenie przerzucić z podlaskiego na ogólny może tam ktoś go wypatrzy ????[/QUOTE] ponawiam pytanie ;) Quote
dreag Posted February 5, 2014 Author Posted February 5, 2014 [quote name='psi']ponawiam pytanie ;)[/QUOTE] Jestem, jestem, myślę, że to świetny pomysł, jak to zrobić ? Quote
psi Posted February 5, 2014 Posted February 5, 2014 [quote name='dreag']Jestem, jestem, myślę, że to świetny pomysł, jak to zrobić ?[/QUOTE] jako założycielka wydarzenia musisz o to zwrócić się do moderatora ........ dzięki dreag :) Quote
psi Posted February 6, 2014 Posted February 6, 2014 dreag dziękuję jeszcze raz za obróżki dziś dotarły :) KONISIU dzień dobry :) Quote
dreag Posted February 6, 2014 Author Posted February 6, 2014 [quote name='psi']jako założycielka wydarzenia musisz o to zwrócić się do moderatora ........ dzięki dreag :)[/QUOTE] Czy zauażyłyście, gdzie jest wątek Konisia ;) ? Quote
psi Posted February 6, 2014 Posted February 6, 2014 [quote name='dreag']Czy zauażyłyście, gdzie jest wątek Konisia ;) ?[/QUOTE] zauważyłam :) dziękuję cioteczko dreag :loveu: Uskuteczniam chopsanko Quote
psi Posted February 7, 2014 Posted February 7, 2014 Witaj KONIU zapraszam do poznania SUPERFJNIUŚKIEGO BODYGUARDA ;) Quote
psi Posted February 9, 2014 Posted February 9, 2014 [quote name='zachary']Miłośnika Koników poszukujemy!!![/QUOTE] Oj poszukujemy .... osoby co pokocha KONIKA z jego zaletami i wadami choć zalet uważam,że KONIU ma więcej :) Quote
psi Posted February 10, 2014 Posted February 10, 2014 Zapraszam do zapoznania się z KONISIEM :) Quote
zachary Posted February 10, 2014 Posted February 10, 2014 Jak zalet więcej u Konika, to już sukces!!! Gdzie się pochowali wielbiciele dużych psów?...Gdzie? Tu się marnuje taki piękny egzemplarz.... Quote
psi Posted February 10, 2014 Posted February 10, 2014 [quote name='zachary']Jak zalet więcej u Konika, to już sukces!!! Gdzie się pochowali wielbiciele dużych psów?...Gdzie? Tu się marnuje taki piękny egzemplarz....[/QUOTE] Kuna może więcej powiedzieć o KONIU bo on pod jej skrzydłami .... wadą KONIA na pewno jest to ,że ma donośny głos i nie wszyscy to lubią i akceptują ale jeśli by zamieszkał w domu z ogrodem to raczej nie powinno nikomu przeszkadzać ...... kolejna sprawa to ,że jest bardzo czujny i nikomu nie pozwoli przejść obojętnie na pewno obszczeka i nastraszy potencjalnego intruza ale to chyba raczej zaleta ;) Bardzo bym chciała by KONIU mógł mieszkać w domu z możliwością polatania po ogrodzie oraz spacerach po lesie lub łąkach :) Quote
psi Posted February 11, 2014 Posted February 11, 2014 Witam i zapraszam miłośników dużych psów :) KONIU to kawał chłopa ;) do olbrzymów się nie zaliczy ale do dużych na pewno ;) Quote
zachary Posted February 11, 2014 Posted February 11, 2014 psi, cudnie by było, aby mógł zamieszkać w takich warunkach o jakich piszesz. Może nie jest to tylko nasze marzenie....On potrzebuje swojego człowieka i swojej przestrzeni do wybiegania się. Quote
psi Posted February 11, 2014 Posted February 11, 2014 [quote name='zachary']psi, cudnie by było, aby mógł zamieszkać w takich warunkach o jakich piszesz. Może nie jest to tylko nasze marzenie....On potrzebuje swojego człowieka i swojej przestrzeni do wybiegania się.[/QUOTE] marzenia się spełniają ...... podobno :) (mi parę zrealizowało się) więc i KONIOWI musi się w końcu udać znaleźć tego swojego człowieka :) Quote
psi Posted February 12, 2014 Posted February 12, 2014 odwiedzam i zapraszam do KONISIA ....... kawaler bez zobowiązań chętnie zmieni adres zamieszkania ;) Quote
Recommended Posts