Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='psi']cioteczko dreag a może KONISIA wydarzenie przerzucić z podlaskiego na ogólny może tam ktoś go wypatrzy ????[/QUOTE]
ponawiam pytanie ;)

Posted

[quote name='dreag']Jestem, jestem, myślę, że to świetny pomysł, jak to zrobić ?[/QUOTE]

jako założycielka wydarzenia musisz o to zwrócić się do moderatora ........ dzięki dreag :)

Posted

[quote name='psi']jako założycielka wydarzenia musisz o to zwrócić się do moderatora ........ dzięki dreag :)[/QUOTE]
Czy zauażyłyście, gdzie jest wątek Konisia ;) ?

Posted

[quote name='dreag']Czy zauażyłyście, gdzie jest wątek Konisia ;) ?[/QUOTE]

zauważyłam :) dziękuję cioteczko dreag :loveu:

Uskuteczniam chopsanko

Posted

[quote name='zachary']Miłośnika Koników poszukujemy!!![/QUOTE]

Oj poszukujemy .... osoby co pokocha KONIKA z jego zaletami i wadami choć zalet uważam,że KONIU ma więcej :)

Posted

[quote name='zachary']Jak zalet więcej u Konika, to już sukces!!! Gdzie się pochowali wielbiciele dużych psów?...Gdzie? Tu się marnuje taki piękny egzemplarz....[/QUOTE]

Kuna może więcej powiedzieć o KONIU bo on pod jej skrzydłami .... wadą KONIA na pewno jest to ,że ma donośny głos i nie wszyscy to lubią i akceptują ale jeśli by zamieszkał w domu z ogrodem to raczej nie powinno nikomu przeszkadzać ...... kolejna sprawa to ,że jest bardzo czujny i nikomu nie pozwoli przejść obojętnie na pewno obszczeka i nastraszy potencjalnego intruza ale to chyba raczej zaleta ;)
Bardzo bym chciała by KONIU mógł mieszkać w domu z możliwością polatania po ogrodzie oraz spacerach po lesie lub łąkach :)

Posted

psi, cudnie by było, aby mógł zamieszkać w takich warunkach o jakich piszesz. Może nie jest to tylko nasze marzenie....On potrzebuje swojego człowieka i swojej przestrzeni do wybiegania się.

Posted

[quote name='zachary']psi, cudnie by było, aby mógł zamieszkać w takich warunkach o jakich piszesz. Może nie jest to tylko nasze marzenie....On potrzebuje swojego człowieka i swojej przestrzeni do wybiegania się.[/QUOTE]

marzenia się spełniają ...... podobno :) (mi parę zrealizowało się) więc i KONIOWI musi się w końcu udać znaleźć tego swojego człowieka :)