Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No i super :) To tylko czekać na numerek i plan sędziowania, ze spisu widzę że jest briard pies w klasie młodzieży i drugi dorosły, moja Abi a dalej nie wiem bo nie znam wszystkich nazwisk :)

• Replies 72
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='panienkabubu']My jesteśmy na spisie, dostałam dziś potwierdzenie, a dziwne, bo wycofywałam zgłoszenie :( Mam nadzieję, że nie przyjdzie mi płacić za niego ........[/QUOTE]

Dzwoń tam czym prędzej!!! cały czas odbierają telefony

Posted

[quote name='Monalisa4']Dzwoń tam czym prędzej!!! cały czas odbierają telefony[/QUOTE]

Ale Pani z o/Bytom dzwoniła do mnie w niedzielę i poinformowałam o tym, że wycofałam, a dziś.....niespodzianka O_o

Posted

[quote name='panienkabubu']Ale Pani z o/Bytom dzwoniła do mnie w niedzielę i poinformowałam o tym, że wycofałam, a dziś.....niespodzianka O_o[/QUOTE]

Zgłoszenie na Bytom masz wycofane! nic płacić nie musisz!.....

Iza wszystko będzie ;) jeszcze się robi

Posted

[quote name='izabela.szczepaniak']Dostaliśmi zgłoszenie i nr :loveu:
A planu jak ni ma tak ni ma :shake: a wystawa tuż, tuż.[/QUOTE]

;)oj dopiero środa - a plan już jest:)

Posted

[quote name='izabela.szczepaniak']A no jest tylko dlaczego mój rodzynek ma 49 psów przed sobą :mad:[/QUOTE]
nasz Bryś ma 30 psów przed sobą i ja się z tego bardzo cieszę... Borys będzie miał więcej czasu dla siebie, obwąchanie przywitanie potem wyluzowanie drzemka i na ring wejdzie wypoczęty:lol:

Posted

[quote name='KarolinaW']nasz Bryś ma 30 psów przed sobą i ja się z tego bardzo cieszę... Borys będzie miał więcej czasu dla siebie, obwąchanie przywitanie potem wyluzowanie drzemka i na ring wejdzie wypoczęty:lol:[/QUOTE]

A u mnie wręcz przeciwnie im dłużej przed, im więcej psów tym większa klapa :lookarou: nie ma mowy o jakiej kolwiek drzemce nawet wsadzony do namiotu po wyjściu ma ADHD

Posted

[quote name='izabela.szczepaniak']Ciotki poratujcie informacją po ile bilety wstępu dla orosłych i emerytów ?????[/QUOTE]
Sobota wstęp wolny

Niedziela Normalny 12 zł ulgowy 6 zł

Posted

Poszukuję pilnie transportu do Bytomia z Wałbrzycha i okolic, może być Strzegom, Świebodzice.. Dołożę się do paliwa, mój nr tel 784419141 proszę o kontakt!

Posted

Czy tylko ja nie wiem o której rozpoczyna się sędziowanie w ringach?????? :/ czy to już jakiś niepisany zwyczaj, że o 10?? o której?? :/