rudakacha Posted July 10, 2012 Posted July 10, 2012 Nie pojmuję, jak taki psiak nie ma jeszcze swojego człowieka??? Nikomu nic nie ujmując, ale dom znajdują takie bidy, że nikt by nie pomyślał. Że co, że zwykły sierściuch? Każdy z nich jest NIEzwykły. Qrde, szkoda no! Quote
Ty$ka Posted July 10, 2012 Author Posted July 10, 2012 Fakt, ciężko uwierzyć w to, że nikt Mundka nie chce :( Ale taka jest prawda :( Quote
DORA1020 Posted July 11, 2012 Posted July 11, 2012 Nie wiem juz co robic...gdzie go oglaszac,a czy on ma wydarzenie? Moze wyslalabym do Vivy,moze cos wymysla...nie wiem...czeka i czeka...i zero reakcji,moze tez dlatego,ze ucieka,bo zadzwonil kiedys pan,warunki super 20ha do ganiania,ale pan nie chcial psiaka,ktory ucieka.Dla niego to miexszkanie w bloku,takie byly problemy z Zahirkiem i Zabka:( Quote
Ty$ka Posted July 12, 2012 Author Posted July 12, 2012 A może zrobić mu krótszy, ale bardziej konkretny opis? Jak myślisz Dora? Albo poprosić kogoś o zrobienie plakatu? Quote
DORA1020 Posted July 12, 2012 Posted July 12, 2012 [quote name='Ty$ka']A może zrobić mu krótszy, ale bardziej konkretny opis? Jak myślisz Dora? Albo poprosić kogoś o zrobienie plakatu?[/QUOTE] Mozna by zrobic krotszy opis,o Mundku jest co pisac,psiak wiele przeszedl i czas dla niego stanal w miejscu:( Quote
Ty$ka Posted August 24, 2012 Author Posted August 24, 2012 Mundek ma szansę na dom! [B]Potrzebny transport z Zamościa do Poznania![/B] Quote
rudakacha Posted August 24, 2012 Posted August 24, 2012 O Boże! Byłoby pięknie! Ja z Gdańska i dlatego będę trzymać kciuki! Po WPA czuję się trochę jak jego ciotka...;) Quote
DORA1020 Posted August 25, 2012 Posted August 25, 2012 Potrzebny transport do Poznania,lub w srode do Warszawy Quote
DORA1020 Posted August 26, 2012 Posted August 26, 2012 Napisalam na transportowym,ze szukam transportu [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/231182-Potrzebny-transport-Lublin-Poznan-lub-Lublin-Warszawa-w-srode!!!?p=19572859#post19572859[/URL] za zwrot kosztow to by pewnie znalazl sie transport,ale Mundek nie ma nic na koncie,a wprost przeciwnie,dlugo jeszcze bede splacac dlugi za jego pobyt w DT Quote
Ty$ka Posted August 27, 2012 Author Posted August 27, 2012 Mam transport z Zamościa/Lublina, ale za zwrot kosztów... Mogę się jedynie dorzucić 20zł... Quote
diana79 Posted August 27, 2012 Posted August 27, 2012 a przyszli właściciele nie mogą się dorzucić do transportu? Quote
DORA1020 Posted August 28, 2012 Posted August 28, 2012 [quote name='Ty$ka']Mam transport z Zamościa/Lublina, ale za zwrot kosztów... Mogę się jedynie dorzucić 20zł...[/QUOTE] E...za zwrot kosztow nie wchodzi w gre,Mundzio nie ma kasy. Ale jesli mozesz dorzucic 20zl to sie ciesze,bo byc moze w nastepnym tygodniu zawiezie go do Poznania/pociagiem/ p.Kasia z Lublina/w tej chwili nie moze,bo nie ma jej w Lublinie/ za zwrot kosztow za bilet w obie strony,wiec trzeba zbierac na bilet. Quote
handzia Posted August 28, 2012 Posted August 28, 2012 Dziewczyny, mój tato jedzie do Warszawy w piątek, jutro będę z nim rozmawiać, czy wziął by Mundka ze sobą. Mundek musiałby być w kontenerze, bo mój tata, owszem lubi psy, ale nie chciałabym, żeby go rozpraszał w trakcie podróży. Tylko czy dziewczyna mogłaby przyjechać w piątek do Warszawy po niego? Jeśli nie, to trzeba by było znaleźć nocleg u jakiejś warszawskiej cioteczki. Dobrze by było, żeby odebrała Mundka z Piaseczna, tam dokładnie jedzie mój tatko ;) Quote
handzia Posted August 29, 2012 Posted August 29, 2012 No niestety nic z tego nie wyjdzie, strasznie mi przykro...Nie wiedziałam, że będzie miał cały bagażnik zajęty, przewozi przy okazji jakieś meble i inne dziwne rzeczy, więc nie będzie miejsca...:-( Quote
DORA1020 Posted August 29, 2012 Posted August 29, 2012 Nic tylko trzeba czekac na p.Kasie,ktora zawiezie go we wtorek lub srode z Lublina do Poznania. I potrzebna bedzie kasa na bilet dla niej z Lublina do Poznania i z powrotem. Innej opcji w tej chwili nie ma.A moze ktos ma jakis pomysl? Quote
handzia Posted August 29, 2012 Posted August 29, 2012 Mundek najprawdopodobniej pojedzie w sobotę rano do Warszawy, mamy już samochód i kierowcę. Stamtąd odbierze go pani Paulina, nowa właścicielka :) Trzymajcie kciuki, żeby się wszystko udało :) Jeżeki ktoś zechce dorzucić się do benzyny, to będziemy bardzo wdzięczne :) Quote
rudakacha Posted August 30, 2012 Posted August 30, 2012 No dobrze, jako jego osobista ciotka dokładam się do transportu;) Poproszę o nr konta. Quote
handzia Posted August 30, 2012 Posted August 30, 2012 [quote name='rudakacha']No dobrze, jako jego osobista ciotka dokładam się do transportu;) Poproszę o nr konta.[/QUOTE] Już wysyłam, przekażę dalej cioteczce, która pożycza nam samochód :) Quote
rudakacha Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 Właśnie zrobiłam przelew na oktany dla Mundka;). Szczęśliwej podróży! Quote
DORA1020 Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 No i pojechal:) do lepszego zycia:) przed wyjazdem trzeba bylo go zaszczepic.Koszt szczepienia 20zl Gyby ktos mogl pomoc w splacie tego dlugu za szczepienie,bo za Dt Mundka jeszcze gluuugo bede splacac. Mundek nie mial zadnych deklaracji,musialam pozyczyc na jego szczepienie,bo bez szczepienia nie moglby jechac pociagiem. Quote
Ty$ka Posted September 1, 2012 Author Posted September 1, 2012 W takim razie ja opłacę szczepienia. Podaj mi na PW konto ;) Quote
diana79 Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 wspaniale :) szerokiej drogi Mundku :) Quote
DORA1020 Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 [quote name='Ty$ka']W takim razie ja opłacę szczepienia. Podaj mi na PW konto ;)[/QUOTE] Bardzo dziekuje:) Juz wysylam. Quote
Recommended Posts