rudakacha Posted June 16, 2014 Posted June 16, 2014 Czy wolontariusz się odezwał? Wiadomo coś o Mundku? Pzdr. Quote
Ty$ka Posted June 16, 2014 Author Posted June 16, 2014 Nie podoba mi się ta cisza wszędzie :shake: Quote
rudakacha Posted June 17, 2014 Posted June 17, 2014 Najbardziej wkurzające jest to, że tyle pracy dziewczyn z dogo idzie na marne! Najpierw wyciąganie psa z bezdomności czy ze schronu, szukanie dt lub ds, deklaracje, badania... A potem ślad po psie się urywa... Frustrujące! I jeszcze nieodpowiedzialni ludzie, którzy biorą psa... Quote
DORA1020 Posted June 17, 2014 Posted June 17, 2014 [quote name='rudakacha']Najbardziej wkurzające jest to, że tyle pracy dziewczyn z dogo idzie na marne! Najpierw wyciąganie psa z bezdomności czy ze schronu, szukanie dt lub ds, deklaracje, badania... A potem ślad po psie się urywa... Frustrujące! I jeszcze nieodpowiedzialni ludzie, którzy biorą psa...[/QUOTE] Napewno tam zadzwonie,pozostalo mi tylko dokuczanie im,ale tyle razy tam dzwonilam....no trudno...zadzwonie jeszcze raz. A jak tu juz jestem to zapraszam na kolejny bazarek dla szczebrzeszynskich bezdomniakow [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/253694-Ciuszkowo-dla-bezdomnych-ze-Szczebrzeszyna-do-25-06[/URL] Quote
Recommended Posts