Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 378
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Chyba ten pan nie ma nic do ukrycia,wiec dlaczego nie mialby podac adresu i numeru tel
u Ciebie byl ktos na wizycie przedadopcyjnej i u tego pana tez musi byc wizyta
czy on zna historie Mundka....ulica,schroniska,adopcja na lancuch,dom tymczasowy,kolejna adopcja

Posted

Paulina, daj ten kontakt Dorze. Ważna jest wizyta przed i poadopcyjna DS. A przy adopcjach podpisanie umowy to podstawa! My musimy wiedzieć, co się dzieje z Mundkiem, bo jesteśmy za niego odpowiedzialni.

Posted

Dzwonilam,niewyraznie slyszalam ta pania,mowila cos o ogloszeniach,ze ze juz trzecia osoba dzwoni w spr. Mundka,nie wiem o co chodzi i kto dzwonil,bo tak jak pisze slabo pania slyszalam
umowe podpisze,jak maz pani wyzdrowieje,ma mi dac znac,wiec czekam/cos ok. 2 tyg/
prosze przypomnijcie mi o tym:modla:

Posted

Też jestem ciekawa co u Mundka....

A tymczasem sobie pozwolę na OT :(

[CENTER][COLOR=#ff0000][SIZE=3][B]Uwaga! Zaginął kot![/B][/SIZE][/COLOR]

[IMG]http://images40.fotosik.pl/1647/cd361c074c695609med.jpg[/IMG]
[/CENTER]

Dn. 25 stycznia 2013r w Tomaszowie Lubelskim zaginął 2letni biało-rudy kocur o bursztynowych oczach. Jego znakami rozpoznawczymi jest rudy pręgowany ogon, Biała strzałka na pysku i rude, rudy grzbiet (prawy bok jest prawie cały biały, zaś lewy obsypany rudymi znaczeniami) oraz spokojny, trochę koślawy chód (ma uszkodzoną miednicę). Kot jest masywnej, dobrze zbudowanej postury, należy do dużych kotów. Wobec ludzi bywa nieufny, zaś do kotów tej samej płci – agresywny. Każdy, kto zobaczy podobnego kota, proszony jest o bezzwłoczny kontakt. Kot jest w trakcie leczenia powypadkowego.
[B]Kontakt[/B]: 782 221 876

[IMG]http://images40.fotosik.pl/1647/bdb6aac176630671med.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='diana79']nic nie rozumiem? jak ktoś mógł z ogłoszeń dzwonić już 3 raz do nowych opiekunów Mundka?
tam byl podany numer do Pauliny,
jak Mundek się zachowuje wszystko ok?[/QUOTE]

nikt nie dzwonil z ogloszen,tylko ktos dzwonil i pytal jak Mundek ma sie u nich
pani powiedziala,ze pies nie jest rzecza,wiedza przez co przeszedl i nie skrzywdza go
maz ma podpisac umowe,ale jest chory,nie wiem dlaczego pani nie moze tego zrobic,no nic poczekam 2 tygodnie

Posted

[quote name='Ty$ka']Też jestem ciekawa co u Mundka....

A tymczasem sobie pozwolę na OT :(

[CENTER][COLOR=#ff0000][SIZE=3][B]Uwaga! Zaginął kot![/B][/SIZE][/COLOR]

[IMG]http://images40.fotosik.pl/1647/cd361c074c695609med.jpg[/IMG]
[/CENTER]

Dn. 25 stycznia 2013r w Tomaszowie Lubelskim zaginął 2letni biało-rudy kocur o bursztynowych oczach. Jego znakami rozpoznawczymi jest rudy pręgowany ogon, Biała strzałka na pysku i rude, rudy grzbiet (prawy bok jest prawie cały biały, zaś lewy obsypany rudymi znaczeniami) oraz spokojny, trochę koślawy chód (ma uszkodzoną miednicę). Kot jest masywnej, dobrze zbudowanej postury, należy do dużych kotów. Wobec ludzi bywa nieufny, zaś do kotów tej samej płci – agresywny. Każdy, kto zobaczy podobnego kota, proszony jest o bezzwłoczny kontakt. Kot jest w trakcie leczenia powypadkowego.
[B]Kontakt[/B]: 782 221 876

[IMG]http://images40.fotosik.pl/1647/bdb6aac176630671med.jpg[/IMG][/QUOTE]
Kot odnaleziony :) :) :)

Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze z Mundkiem i podpiszą umowę.

Posted

[quote name='paulinamundek']Rozmawialam z z ta Pania. Wszystko jest jak najlepiej, bawi się z Małą caly czas ....... jestesmy caly czas w kontakcie[/QUOTE]

A Mundek gdzie mieszka teraz? W Poznaniu czy poza Poznaniem? W bloku czy domku?

• 3 weeks later...
  • 1 month later...