Bodziulka Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 annag napisał(a):nie mogę zmienić bo "syneczek " reżysera jest mix goldena a to o nim ma 12 lat - oczywiście Borek a nie reżyser film o własnym psie :cool3: prawie jak nepoyzm ;) a kiedy film będzie można zobaczyć? niestety, znam jednego goldena i mieszka w Krakowie Quote
annag Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 "Stary człowiek i pies " w reż. Witolda Leszczyńskiego będzie w kinach za 1/2 roku a na pewno na festiwalu w Gdyni.Ja tam pełnię funkcję II reżysera i współpracę scenariuszową. Spłaczecie się cioteczki bo " smutno i życiowo" Tylko teraz mam problem W Łodzi w schronisku jest Andzia ,ma pyszczek jak Bo9rek ,ale nie chcę robić suni nadziei - najlepiej żeby potem ktoś ją zaadoptował .. A może gwiazdę filmowa prędzej ktoś potem weźmie ? Radzcie cioteczki co robić Quote
Bodziulka Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 Puściłam wici w dziale retriverów ;) http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=76107 gdyby to był bokser, to osobiście bym się zajęła castingami :evil_lol: w sumie to zawsze chciałam zobaczyć, jak to wszystko po kolei powstaje Quote
Reno2001 Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 annag napisał(a):"Stary człowiek i pies " w reż. Witolda Leszczyńskiego będzie w kinach za 1/2 roku a na pewno na festiwalu w Gdyni.Ja tam pełnię funkcję II reżysera i współpracę scenariuszową. Spłaczecie się cioteczki bo " smutno i życiowo" Tylko teraz mam problem W Łodzi w schronisku jest Andzia ,ma pyszczek jak Bo9rek ,ale nie chcę robić suni nadziei - najlepiej żeby potem ktoś ją zaadoptował .. A może gwiazdę filmowa prędzej ktoś potem weźmie ? Radzcie cioteczki co robić Aniu, porozmawiam z dziewczynami na temat Andzi to może uda sie ja tak wypromowa,ć by potem ( po nakreceniu filmu) szybko znalazła dom. To duża szansa dla dziewczynki. Quote
Bodziulka Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 Aniu, wysłałam Ci na pw namiary na Panią z Łodzi, która ma goldenkę chętną do gry ;) Quote
Marka Posted July 26, 2007 Author Posted July 26, 2007 Wieki tu nie zaglądałam - ogólny brak czasu, internet prawie nie działający :cool3: - no i to, że mam pewność, że Kosmusiowi jest u jego Pańci jak w NIEBIE - więc nie muszę się o nic martwić ;) :loveu: No ale w końcu zajrzałam i ostatnie zdjęcia mnie po prostu rozkleiły - jakie cudeńko się zrobiło z tego słodkiego psiaczka - Aniu, Ty masz w domu po prostu najpiękniejszą żywą maskoteczkę świata! :loveu: :loveu: :loveu: I do tego czytam, że charakterek nic a nic mu się nie zepsuł (bo on w schronisku był takim cichym aniołkiem, ale zwykle po jakimś czasie od adopcji, no, nie mówię, że zaraz różki rosną, ale skrzydełka często odpadają i psiaczek z aniołka zmienia się w zwykłego pieska - mieszankę psich zalet i wad ;) :evil_lol:) - a Kosmuś jak widać jest pieskiem pięknym z zewnątrz i od wewnątrz też :loveu:. PS. Kudełków jeśli nie chcesz - nie obcinaj, tym bardziej, że lato wcale nie takie gorące ostatnio :razz:, a poza tym - ja mam sukę collie, która w tym roku nie raczyła jeszcze pozbyć się zimowego podszerstka, nie mówiąc już o tym, że w ogóle jest przecież kudłata maksymalnie - i jakoś te upały znosi (ponoć to futro izoluje ją wręcz od nadmiernego gorąca) - więc myślę, że i Kosmusiowi można futerko zostawić :p Quote
aniac50 Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Aniu !!!!Pozdrawiam Cię cieplutko i trzymam kciuki za Kosmę !!!!! Quote
annag Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 Z Kosmusiem już lepiej to się zmniejszjednak to po uderzeniu ale nowa sensacja dzisiaj wzięlam ze schroniska ANDZIĘ Kosmo nawet zadowolony ona na niego powarkuje Andzia będzie grała w filmie !! ma u mnie tymczas DO WZIĘCIA od 7 września !! GWIAZDA FILMOWA DO ADOPCJI !! SŁODKA PRZYMILNA GOLDENKOWATA SUNIA !! kTO WIE JAK SIę UłOZY. rEżYSER SIę W NIEJ ZAKOCHAL ,ALE JEGO DUPECZEK MA LAT 16 I CIężKO PRZEżYWA OBECNOśC SUNI .. jA JEJ SZUKAC TEż BęDę DOMECZKU ALE OGłOSMY NIE WIEM JAK SIę WąTKI ZAKLADA. A MOżE JAK kOSMUS SIE ZGODZI ..... W każdym razie do schroniska nie wróci obiecuję ,,,, Quote
Reno2001 Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 annag napisał(a):Z Kosmusiem już lepiej to się zmniejszjednak to po uderzeniu ale nowa sensacja dzisiaj wzięlam ze schroniska ANDZIĘ Kosmo nawet zadowolony ona na niego powarkuje Andzia będzie grała w filmie !! ma u mnie tymczas DO WZIĘCIA od 7 września !! GWIAZDA FILMOWA DO ADOPCJI !! SŁODKA PRZYMILNA GOLDENKOWATA SUNIA !! kTO WIE JAK SIę UłOZY. rEżYSER SIę W NIEJ ZAKOCHAL ,ALE JEGO DUPECZEK MA LAT 16 I CIężKO PRZEżYWA OBECNOśC SUNI .. jA JEJ SZUKAC TEż BęDę DOMECZKU ALE OGłOSMY NIE WIEM JAK SIę WąTKI ZAKLADA. A MOżE JAK kOSMUS SIE ZGODZI ..... W każdym razie do schroniska nie wróci obiecuję ,,,, Aniu, jakby co to porób zdjęcia suni (pewnie ich będzie miała milion :evil_lol: ) i wątek założymy bezproblemowo. ja jednak trzymam kciuki, abu sunia znalazła domek w Twoim najbliższym otoczeniu...;) . Quote
Bodziulka Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 :cool3: no koniecznie zapodaj foteczki gwiazdy filmowej :evil_lol: Quote
Reno2001 Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 A może Kosmo zechce mieć siostrzyczkę :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ??? Moja Dotty takową sobie zażyczyła. I ma ;) !!! Quote
annag Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 Pożyjemy zobaczymy ja w przy swoim trybie pracy nie wiem czy dwa psiaki chociaż Kosmus sie przy niej rozruszał Już nie jest taki paniczyk Słoneczka Cioteczki .. Zdjęcie Andzi jest na stronie Szansa dla Goldenów i na stronie Łódzkiego Schroniska - Andzia nr 263A Oczywiście ja będę jej robić też i pomożecie mi wstawić? panna waży 17 kg ma wszystkie szczepienia , odrobaczona Oczywiście śpią ze mną Andzia z prawej Kosmuś z lewej .. Czasami Andzia kładzie na Kosmusiu główkę - bo taka puszysta mięciutka podusia..on pozwala .. A wczoraj na spacerku Andzia zaczęła się tarzać w trawce z uśmiechniętym pycholkiem .Kosmus patrzył a jak panna wstała i się otrzepała to mój paniczyk .. poszedł w to miejsce i zrobił to samo !! A nigdy tego nie robił !! Cioteczki teraz będę na zdjęciach na wsi do 19 nie będzie mnie na kompie .. dam na prywa moją komórkę Ewciu ..dobrze ? Najbliższe wiadomości niedziela nocka .. Bo cały dzień na planie całujemy Andzia Kosmus i ja Quote
Reno2001 Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 Czekam na priwa...i na wieści. Wiesz, Andzia ma na stronie swoje zdjęcia, ale... ...te ze schroniska nigdy nie robią dobrego wrażenia. A gwiazda :B-fly:musi miec najlepsze. No, ja też mam taki tryb życia, że nigdy nie posądzałabym siebie o dwa psy. A jednak. Nie powiem - czasami muszę zaangażować kogos do opieki, ale stwierdzam, że jeden pies sam w domu nudzi się niepomiernie bardziej niż dwa razem.. Moje dzis siedziały prawie 7h - i tylko jedno siusiu pod drzwiami wejściowymi, ale Masza ma 4 mies. i pełne prawo do takiego wypadku. A poza tym NIC. Cisza i spokoj. Bo są we dwie!!! Ale ja do niczego nie namawiam :megagrin: :megagrin: :megagrin: :sg168: ! Quote
annag Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 Jasne do niczego nie namawiasz, ja miałam i 3 ale wtedy żyła moja Mama ... ojej zobaczymy . Dogadują sie z KOsmuniem tyko ona taki temperament a on lelum polelum wrażliwe.. jak go dziś trzepnęła łapka to aż sie biedak zatoczył i zwiał na tapczan.. oczywiście obcięłam jej pazury -piekło i szatani szpony !!! I mi trochę żal maluszka .. razem lezą na tapczanie ja wiem nie nudzą sie .. wiem wiem wiem ...dajcie mi dojrzeć..... Quote
annag Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 Acha i zjada mu jedzenie a jak daję osobno w jednym pokoju jednemu a w drugim drugiemu to mała wciągnie nosem a ten zamyślony elegancki nad mich,ą i ... ciekaw co ona dostała .. głuptasek jedynaczek.... i jak sie chce popiescic to ona go odpycha a on wtedy sie wycofuje .. ona taka pieszczocha slodka . .. ojej juz nic nie wiem.. Quote
Sabina02 Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 No to czekamy na fotki Twoich pociech Aniu! :loveu: Quote
annag Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 To są naaprawde pociechy KOSMO już jest rok u mnie !! 2 marca - rocznica !!!! Cudeńka moje kochane ,delikatnis ,sloneczko dzielne. Nawet jak ta dyskopatia sie ujawniła to taki byl dzielny ..Handziaa go calowala i pocieszala .. myślę teraz nad bioptronem dla niego - podobno to dobre na te sprawy jak myslicie? Teraz jest wesolutki i zdrowiutki - to znaczy nic go nie boli i stan zapalny zlikwidowany ale dyskopatia kregu szyjnego i ledzwiowego jest ( jakis łobuz mu musiał kiedys kijem uszkodzić to moje maleństwo. .. Handzia po sterylce rozkwitła jeszcze zachowuje sie jak szczenię .. chyba już jej cois dokuczalo bo macica byla w nieciekawym stanie, a teraz mordka sie smieje caly czas.. Bardzo sie mkochają z Kosmusiem ja też kocham te maleństwa pa pa Quote
annag Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 Film sie montuje za dwa tygodnie dostane wersje dopisania listy dialogowej i sadze ,ze na wakacje bedzie gotowy. Handzi ujecia wyszły ok . Ala ,ktora zdobylam z Twojej poreki też cudo ..grala jak Pola Negri!!! całusy Quote
annag Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 Asieńko dla Ciebie i TWOICH bliskich a szczególnie dla CÓrci duzo słodkich buziaków od nas Quote
annag Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 Znaleziono młodego amstaffa (ok. roku ) przyjaznego ,pręgowanego z charakterystycznie umaszczonym noskiem w kształcie czarnego krzyżyka . Znaleziono go w miejscowości Górki koło Mszczonowa . Psiak został odprowadzony do schroniska w Korabiewicach Quote
annag Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 DOADOPCJI SLODKA KOCICZKA 2 MIESIĘCZNA pO WYPADKU SAMOCHODOWYM . ZŁAMANA LAPKA W GIPSIE .TERAZ JEST U DOBRYCH LUDZI ,KTÓRZY JA PIELEGNUJA ,ALE NIE MOGA ZATRZYMAĆ - ALERGIA DZIECKA . MALA JEST SLODKA ,PRZYMILNA MIMO SZOKU.. DAJCIE JEJ DOM Quote
Recommended Posts