małaczarnawredna Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 (edited) Wczoraj w Puszczykowie koło Poznania znaleziono Huskiego. Prawdopodobnie jest to suczka. Jest przyjazna, ułożona (reaguje na większość komend typu siad, daj łapę) i co tu dużo pisać śliczna! Na szyi widoczny ślad po obroży, tak więc albo komuś uciekła albo została porzucona. Z uzyskanych od sąsiadów informacji wynika, że od kilku dni błąkała się w Puszczykowie, niestety dotychczas nikt nie zareagował, a straż miejska mimo zgłoszenia nie pojawiła się na miejscu. Suczka w tej chwili ma opiekę u mojej przyjaciółki i jej rodziny, jednak z racji zestresowanego kota musi przebywać w ogrodzie, na zewnątrz. Póki co dostaje tam miejsce do spania i jedzenie, ale ta sytuacja nie może trwać w nieskończoność. Jutro ponownie mają skontaktować się ze strażą miejską, żeby sprawdzić, czy nie jest przypadkiem zachipowana. Oprócz tego ogłoszenie o niej będzie można znaleźć na stronie sforahusky.pl i na facebooku. Proszę o pomoc w rozesłaniu wątku, piesek jest bardzo miziasty i kochany, nie chciałabym, żeby trzeba było odwozić go do schroniska :-( Za chwilę postaram się wrzucić zdjęcia, jak przypomnę sobie, jak to się robiło :roll: Link do galerii w Picasie: https://picasaweb.google.com/KatarzynaKonczak/Husky Edited January 9, 2012 by małaczarnawredna Quote
małaczarnawredna Posted January 9, 2012 Author Posted January 9, 2012 Nie wiem dlaczego, ale nie mogę dodać zdjęć - podejrzewam, że ma to coś wspólnego z moim niezbyt dobrym łączem i tym, że strona forum strasznie zamula mi komputer. Póki co podrzucam zatem link do galerii w Picasie: https://picasaweb.google.com/KatarzynaKonczak/Husky Quote
KateBono Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 Daj znać Carominie - cioteczka jest od haszczaków Quote
Hala Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 śliczna sunieczka i chyba nie pierwszej młodosci już. Quote
małaczarnawredna Posted January 9, 2012 Author Posted January 9, 2012 KateBono, dziękuję za radę :) Quote
Recommended Posts