Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='tobciu']Cześć,

cioteczka piescofajnyjest kupiła pakiet Dolarowi, zatem przeleciałam cały wątek, by sprawdzić gdzie i kiedy był ogłaszany, by określić gdzie najlepiej ogłosić go teraz.

[B][COLOR=#0000ff]24/04[/COLOR] : [COLOR=#ff0000]Mazowieckie[/COLOR] (pakiet 50, od tobciu, robione przez AgnieszkaO)
[COLOR=#0000ff]16/05 [/COLOR]: [COLOR=#ff0000]Wielkopolska[/COLOR] (pakiet 30, od Akrum)
[COLOR=#0000ff]23/05[/COLOR] : [COLOR=#ff0000]Lubuskie[/COLOR] (pakiet 30, od tobciu, robiony przez tatankas)
[COLOR=#0000ff]12/06 [/COLOR]: [COLOR=#ff0000]Zachodnio-pomorskie [/COLOR](pakiet 50, od tobciu, robione przez AgnieszkaO)
[COLOR=#0000ff]26/07[/COLOR] : [COLOR=#ff0000]Kujawsko-pomorskie[/COLOR] (pakiet 50, od tobciu, robiony przez AgnieszkaO)
[COLOR=#0000ff]26/07[/COLOR] : [COLOR=#ff0000]Warmińsko-mazurskie[/COLOR] (pakiet 50, od zioberek87, robiony przez AgnieszakO)
[COLOR=#0000ff]26/07[/COLOR] : [COLOR=#ff0000]Wielkopolska[/COLOR] (pakiet 50, od agaga21, robiony przez AgnieszkaO)
[COLOR=#0000ff]26/07[/COLOR] : [COLOR=#ff0000]Łódzkie [/COLOR](pakiet 34, od Akrum)
[COLOR=#0000ff]14/09[/COLOR] : [COLOR=#ff0000]Kujawsko-pomorskie[/COLOR] (pakiet 30, od tobciu, robiony przez tatankas)
[COLOR=#0000ff]14/09[/COLOR] : [COLOR=#ff0000]Pomorskie [/COLOR](pakiet 30, od zioberek87, robiony przez tatankas)
[COLOR=#0000ff]20/09[/COLOR] : [COLOR=#ff0000]Warmińsko-mazurskie [/COLOR](pakiet 30, od agaga21, robiony przez tatankas)

[COLOR=#0000ff]../10[/COLOR] :[COLOR=#ff0000] Mazowieckie ?? [/COLOR](pakiet 30, od piescofajnyjest, robiony przez Anja2201)
[/B][B][COLOR=#0000ff]../10[/COLOR] :[COLOR=#ff0000] Dolnośląskie [/COLOR](pakiet 30, od piescofajnyjest, robiony przez Anja2201)[/B]

Może wpisać te info w pierwszym czy drugim poście ? Przyda się na zaś.

Piescofajnyjest - podeślij mi, bardzo proszę Twego maila, prześlę Tobie tekst i zdjęcia do ogłoszeń, który mogłabyś przesłać do Anja2201. :)[/QUOTE]

to chyba najlepiej ogłoszony pies na dogo:crazyeye: bardzo dziękuję, że tak dbacie by mia ł tyle ogłoszeń.
dziś dzwoniła pani ale niestety ma małą sunię a gosia mówi, że dolcio nie lubi żadnych zwierząt. nawet suniek :( w niedzielę dzwoniła inna pani ale wysłałam ankietę i nie odpisała już...dzwonił dzisiaj pan z gdańska, myslał że pies w gdańsku(w ogłoszeniu jest jak byk, że pod ciechocinkiem!), za daleko. wkurza mnie, że dzwonią ludzie, którzy jedynie po zdjęciach psa wybierają. większość mówi że dzwoni w sprawie amstaffa. na pytanie "którego?" nie potrafią odpowiedzieć. nie wiedzą jak pies ma na imię, ile ma lat, gdzie się znajduje itp...
"wie pani, ten co tak biega na zdjęciui..." no ręce opadają! ale odzew na ogłoszenia jest. czekamy na odpowiednią osobę. w końcu przecież się trafi...a tymczasem chita podliczyła dolcia i niestety pies ma dużego minusa :( wiele deklaracji się wykruszyło (chita, trzeba dodać wpłaty donvitowa, bo wpłaca zwykle 200zł na bb ale 100zł z tego jest na dolcia)

Posted

Ja się nie ogarnę z trzecim bazarem. :( Może w grudniu.. Ale ciężko.
Na stepnickie psy robię i Toz Police ostatnio i pod koniec października znowu. fizycznie 3 bazar nie obrobię.
Ale mogłabym z parę fantów znaleźć, gdyby, ktoś znalazł czas i chęć zając się bazarkiem.

Na minusie jest : - 1405 zł
To z wrześniowym i październikowym hotelowaniem już jest ?

Posted

[quote name='tobciu']

Na minusie jest : - 1405 zł
To z wrześniowym i październikowym hotelowaniem już jest ?[/QUOTE]

nie,nie, przepraszam ale na raty aktualizowalam, na minusie jest 700, przy okazji wyszlo ze sama zalegam z ostatnim miesiacem wiec robie rano przelew:) a na dniach spisze kto zalega ze stalymi i wezme sie za pw

Posted

[quote name='tobciu']
Ale mogłabym z parę fantów znaleźć, gdyby, ktoś znalazł czas i chęć zając się bazarkiem.

[/QUOTE]
kurcze, ja nie dam rady. nie wyrabiam się czasowo i tak sporo domowych spraw mi zalega...kto ma trochę czasu? by mógł zrobić bazarek?
[quote name='chita']nie,nie, przepraszam ale na raty aktualizowalam, na minusie jest 700, przy okazji wyszlo ze sama zalegam z ostatnim miesiacem wiec robie rano przelew:) a na dniach spisze kto zalega ze stalymi i wezme sie za pw[/QUOTE]

karolina, ja nie wiem jak ci dziękować, że mi tak pomagasz:loveu::loveu:! te rozliczenia to dla mnie najgorsza robota a już kolejne muszę robić!

Posted

[quote name='chita']nie,nie, przepraszam ale na raty aktualizowalam, na minusie jest 700, przy okazji wyszlo ze sama zalegam z ostatnim miesiacem wiec robie rano przelew:) a na dniach spisze kto zalega ze stalymi i wezme sie za pw[/QUOTE]

Ufff... to połowę mniej. Na FB dopiszę post, że Dolar jest zadłużony i mimo ogłoszeń nikt go nie wypatrzył.

Posted

[quote name='Kocurek']Cioteczki ,a czy robilyscie juz wrzesniowe rozliczenie?bo troszke sie pogubilammm:)[/QUOTE]

jeszcze nie, jakoś nie mogę się zebrać ale obiecuję ze najpóźniej do niedzieli będzie.

Posted

ciotki i wujkowie może faktycznie, jak jes w mazowieckim to nie ogłaszajmy go np na dolnośląskie bo ludziom się nie chce jechać taki kawał po psa... wiem że to chore ale niestety tak jest, dajmy go lepiej do gazety w okolicy itd

Posted

dzis odswiezalam ogloszenia Dumce i natknelam sie przypakiem na Dolcia, to faktycznie najlepiej ogloszony pies dzieki Wam:loveu:

ja mam juz rozliczenie na kartkach, spisze reszte wieczorem, minus jest jeszcze mniejszy a to dlatego ze niektorzy (tak jak ja:oops:) wplacali kase z tytulem ogolnie na psiaki BB i musze te wplaty wychwycic i porownac z deklaracjami;) co i tak nie zmienia faktu ze pare osob sie wykruszylo.

Posted

[quote name='zioberek87']ciotki i wujkowie może faktycznie, jak jes w mazowieckim to nie ogłaszajmy go np na dolnośląskie bo ludziom się nie chce jechać taki kawał po psa... wiem że to chore ale niestety tak jest, dajmy go lepiej do gazety w okolicy itd[/QUOTE]

no ale jak z okolicznych województw nie było zainteresowania - to warto spróbować w dalszych.
Jeśli ktoś będzie go chciał naprawdę - to przyjedzie. Jeśli nie będzie - to i z terenu mazowieckiego będzie mu za daleko.
Spróbować warto.
Teraz będzie ogłaszany na mazowieckie ponownie. I dla spróbowania - na dalsze, dolnośląskie.

Posted

[quote name='tobciu']no ale jak z okolicznych województw nie było zainteresowania - to warto spróbować w dalszych.
Jeśli ktoś będzie go chciał naprawdę - to przyjedzie. Jeśli nie będzie - to i z terenu mazowieckiego będzie mu za daleko.
Spróbować warto.
Teraz będzie ogłaszany na mazowieckie ponownie. I dla spróbowania - na dalsze, dolnośląskie.[/QUOTE]

no ok spróbowac można, a co myślałaś o gazecie?

Posted

Jak ktoś chce jechać z drugiego końca Polski to już o czymś świadczy. Ja bym się nie ograniczał. Nasze psy/ Gajowce/ są w Niemczech,Austrii, sześć w Szwecji.:). Nie wspomnę o praktycznie całej Polsce.Kiedyś babeczka chciała bym jej ONkę do USA wysłał lotem/ płaciła potem suni za hotel aż do znalezienia domu/ . Pies piękny. Musi znaleźć Dom.:)

Posted

[quote name='zioberek87']no ok spróbowac można, a co myślałaś o gazecie?[/QUOTE]

Pewnie, że można by. Trzeba by sie zorientować co za gazety lokalne są wokól Ciechocinka.
Może nawet zacząć od Ciechocinka, Torunia, zapytać Furciaczek co za gazety u Niej się czytuje.
Trzeba próbować.
Ja dziś wyjeżdzam na długo wyczekiwany urlop, będę z powrotem w czwartek.

Posted

[B]zbiorcze rozliczenie od 1 wrzesnia do 11 października[/B]

wpłaty:
20zł Bira
200zł Karolina D.(Milka)
40zł Telimena(za IX i X Dolar)
200zł Donvitow
20,50zł Kocurek (Dolar)
30zł zaza (Lenox)
10zł mama Ivo_ (Simens)
10zł tobciu (Dolar)
10zł Bora (Dolar)
73zł Dagmara86 (z bazarku [B]na operację Lenoxa[/B])
15zł moca35 (Dolar)
110zł agaga21(bazarek [B]na operację Lenoxa[/B])
10zł tobciu (Dolar)
200zł Donvitow
15zł moca35 (Dolar)
20zł Bira
20zł Kocurek (Dolar)

[B]wydatki:[/B]
-370zł zwrot za operację lenoxa
-600zł za hotel Simensa, Milki, Lenoxa
-400zł za hotel Dolara
-110zł zwrot za operację Lenoxa
[B]
dziękuję za wszystkie wpłaty na dolara a zapominalskim przypominam, że się deklarowali...[/B]
karolina uzupełni rozliczenie na 1 stronie za kilka dni jak wróci do siebie.

Posted (edited)

zaglądam do chłopaka idę napisać apel na fb, że chłopak po uszy w długach.. :( Buuu..

Jak ktoś jest na FB, a u Dolara na wydarzeniu nie był to zapraszam : [URL]http://www.facebook.com/events/238935902884490/[/URL]

Edited by tobciu
Posted

[quote name='piescofajnyjest']Tobciu...Anja ma problemy z laptopem i nie wiadomo, kiedy zrobi moje ogloszenia......
zamowilam Dolciowi juz na innym bazarku;)[/QUOTE]

a faktycznie, czytałam Zapomialam ze Dolar jeszcze w kolejce.. Aj, kiszka... ale to może zostawić Jej na potem do zrobienia ? Tylko trzeba by pamiętać. A nie wiadomo jak Ona z czasem się wyrobi. To będziesz chciała by oddała Tobie pieniądze ?

Posted

[quote name='piescofajnyjest']nie.....bo Miron potrzebuje kasy!
zamowilam juz Dolciowi gdzie indziej.........:)[/QUOTE]

Okey. :-) Mi kiedys AgnieszkaO robila, ale teraz juz nie robi, bo czasu brak... I ciezko tak z ogloszeniami.