tobciu Posted September 15, 2012 Posted September 15, 2012 [quote name='tatankas']Już dopisane ;)Pakiet od tobciu już zrobiony ;)Później zrobię kolejny :)[/QUOTE] Dziękuję :loveu: A notabene... na ile Dolar wiekowo jest oceniany ? Quote
piescofajnyjest Posted September 15, 2012 Posted September 15, 2012 nie robie przelewow zagranicznych...po tym, jak przelewalam 10 zl, a bank mi 50zl prowizji pobral....:( nie stac mnie na to po prostu:( Quote
tobciu Posted September 15, 2012 Posted September 15, 2012 [quote name='piescofajnyjest']nie robie przelewow zagranicznych...po tym, jak przelewalam 10 zl, a bank mi 50zl prowizji pobral....:( nie stac mnie na to po prostu:([/QUOTE] Hej, no tak, to się okazało, że to nie paypal a swift do przelewów zagranicznych. Ja w paypalu nigdy nie płaciłam, to nie weim cjak to wygląda, co tam jest wymagane. :) Rzecz jasna, że bez sensu wysyłać przelew na zagraniczny, bo prowizja zeżre tyle kasy, że hej :) [B][COLOR=#0000ff]Piescofajnyjest - jeśli nadal chcesz przesłać na ogłoszenia Dolara 5 zł to najlepiej do skarbniczki :-)[/COLOR][/B] [COLOR=#ff0000]Skarbniczko [B]chita [/B]czy zgadzasz się przelac 5 zl od piescofajnyjest na konto wskazane przez tatankas (na boksera Kinga) za pakiecik ?[/COLOR] Quote
piescofajnyjest Posted September 15, 2012 Posted September 15, 2012 oj tak by bylo najlepiej:))) kochana Chita.....moze sie zgodzi???? Quote
agaga21 Posted September 15, 2012 Posted September 15, 2012 kurcze, wydaje mi się że ok 4 lat ma dolar ale głowy nie dam...trzeba by poszukać starego tekstu. [quote name='tobciu']Hej, no tak, to się okazało, że to nie paypal a swift do przelewów zagranicznych. Ja w paypalu nigdy nie płaciłam, to nie weim cjak to wygląda, co tam jest wymagane. :) Rzecz jasna, że bez sensu wysyłać przelew na zagraniczny, bo prowizja zeżre tyle kasy, że hej :) [B][COLOR=#0000ff]Piescofajnyjest - jeśli nadal chcesz przesłać na ogłoszenia Dolara 5 zł to najlepiej do skarbniczki :-)[/COLOR][/B] [COLOR=#ff0000]Skarbniczko [B]chita [/B]czy zgadzasz się przelac 5 zl od piescofajnyjest na konto wskazane przez tatankas (na boksera Kinga) za pakiecik ?[/COLOR][/QUOTE] chita jest skarbniczką, w sensie, że tu podlicza dolara na wątku(no właśnie, ciekawa jestem jak jego sytuacja wygląda...trzeba będzie podliczyć) ale to na moje konto są wpłaty. zróbmy tak, by nie było bałaganu(bo na pewno zapomnę o tym przy rozliczeniu) ja ze swoich pieniędzy zapłacę za te ogłoszenia :) proszę o dane do wpłaty. Quote
tobciu Posted September 15, 2012 Posted September 15, 2012 [quote name='agaga21']kurcze, wydaje mi się że ok 4 lat ma dolar ale głowy nie dam...trzeba by poszukać starego tekstu. chita jest skarbniczką, w sensie, że tu podlicza dolara na wątku(no właśnie, ciekawa jestem jak jego sytuacja wygląda...trzeba będzie podliczyć) ale to na moje konto są wpłaty. zróbmy tak, by nie było bałaganu(bo na pewno zapomnę o tym przy rozliczeniu) ja ze swoich pieniędzy zapłacę za te ogłoszenia :) proszę o dane do wpłaty.[/QUOTE] Wyślę Tobie na maila. Quote
piescofajnyjest Posted September 15, 2012 Posted September 15, 2012 czyli totalnie namieszalam :((( Quote
tobciu Posted September 15, 2012 Posted September 15, 2012 [quote name='piescofajnyjest']czyli totalnie namieszalam :((([/QUOTE] Bo mieszkasz ciotka tak daleko :) Spokojnie, ważne, że ogłoszenia będzie miał :) Quote
agaga21 Posted September 15, 2012 Posted September 15, 2012 [quote name='piescofajnyjest']czyli totalnie namieszalam :((([/QUOTE] nie przejmuj się. nic się nie stało :) Quote
zioberek87 Posted September 17, 2012 Posted September 17, 2012 super ogłoszenia ekstra zdjęcia:) teraz tylko trzymać kciuki:) zaraz zrobię przelew Quote
piescofajnyjest Posted September 17, 2012 Posted September 17, 2012 zagladam niesmialo......:oops: Quote
tobciu Posted September 17, 2012 Posted September 17, 2012 [quote name='piescofajnyjest']zagladam niesmialo......:oops:[/QUOTE] trzeba dać szansę ogłoszeniom. Gdzieś jest jego dom. Quote
piescofajnyjest Posted September 17, 2012 Posted September 17, 2012 oj trzeba:) moze, jak bede nastepnym razem wplacala za hotelik, to nadplace za te ogloszenia??? co???? bo mnie to spac nie daje....;) Quote
tobciu Posted September 18, 2012 Posted September 18, 2012 [quote name='piescofajnyjest']oj trzeba:) moze, jak bede nastepnym razem wplacala za hotelik, to nadplace za te ogloszenia??? co???? bo mnie to spac nie daje....;)[/QUOTE] :) Bardzo dobry pomysł :) To w październiku też bym na pakiet dołożyła - i miałby dwa. Quote
zioberek87 Posted September 18, 2012 Posted September 18, 2012 pewnie ciotki damy radę:)a może w gazecie byśmy go ogłosili?? Quote
tobciu Posted September 18, 2012 Posted September 18, 2012 [quote name='zioberek87']pewnie ciotki damy radę:)a może w gazecie byśmy go ogłosili??[/QUOTE] A które najlepiej ? Bo ja się nie znam. A żeby ogłosić w Moim Psie to trzeba jakieś szczególne warunki spełnić ? Quote
piescofajnyjest Posted September 18, 2012 Posted September 18, 2012 chyba nie......ale trzeba miec gruby portfel;) Quote
tatankas Posted September 18, 2012 Posted September 18, 2012 To ja mam robić trzeci pakiet dla niego teraz???Jak tak to dajcie znać który tekst i na jakie województwo tym razem ;) Quote
tobciu Posted September 18, 2012 Posted September 18, 2012 [quote name='tatankas']To ja mam robić trzeci pakiet dla niego teraz???Jak tak to dajcie znać który tekst i na jakie województwo tym razem ;)[/QUOTE] [B]agaga21, cioteczko, płaciłaś za ten pakiet piescofajnyjest na konto co podesłałam Tobie mailem ? Na które województwo chcesz ogłoszenia ? :) Z dopiskiem, że okolo 4 lata :)[/B] Quote
zioberek87 Posted September 19, 2012 Posted September 19, 2012 cioteczka musiałaby się wypowiedzieć jakie u niej gazety najlepiej idą. to trochę kosztuje to fakt ale warto spróbować! Quote
furciaczek Posted September 20, 2012 Posted September 20, 2012 To ja moze go do lokalnej gazety Torunskiej wysle co? Quote
agaga21 Posted September 20, 2012 Posted September 20, 2012 [quote name='tobciu'][B]agaga21, cioteczko, płaciłaś za ten pakiet piescofajnyjest na konto co podesłałam Tobie mailem ? Na które województwo chcesz ogłoszenia ? :) Z dopiskiem, że okolo 4 lata :)[/B][/QUOTE]o rany, zaraz wpłacę, całkiem mi wypadło [quote name='furciaczek']To ja moze go do lokalnej gazety Torunskiej wysle co?[/QUOTE]bardzo dobry pomysł. jeśli byś mogła, byłoby super Quote
tatankas Posted September 20, 2012 Posted September 20, 2012 [quote name='agaga21']o rany, zaraz wpłacę, całkiem mi wypadło [/QUOTE] Pal licho z płaceniem-nie ucieknie.Podajcie mi lepiej województwo i nowy temat i tekst,bo nie mam jak ogłaszać;) Quote
chita Posted September 20, 2012 Author Posted September 20, 2012 kurde troche mnie nie bylo, przepraszam ale juz jestem i nadrabiam, robie wlasnie rozliczenie dolara ale wkleje pewnie wieczorem wszystko bo mam dzis duzo pracy, Quote
tobciu Posted September 20, 2012 Posted September 20, 2012 (edited) [quote name='tatankas']Pal licho z płaceniem-nie ucieknie.Podajcie mi lepiej województwo i nowy temat i tekst,bo nie mam jak ogłaszać;)[/QUOTE] Całkiem nowy od tamtych ? Pomodzę coś i wyślę wieczorem. [COLOR=#0000ff][B]PROPONUJĘ WARMIŃSKO-MAZURSKIE, bo tam nie miał jeszcze (przynajmniej wśród tych, gdzie ja łapki maczałam :) )[/B][/COLOR] A mam pomysł - czy w pierwszym wątku można by dopisać na jakie województwa miał robione ogłoszenia i mniej więcej w jakich terminach? Tak wiem, trzeba by cały wątek przelecieć. Ale przy nowych ogłoszeniach to by było ułatwienie. Wiadomo by było gdzie i kiedy był ogłaszany ostatnio. Co Wy na to ? edit się zmobilizowałam i iprzeedytowałam już. Tatankas wysyłam Ci maila, agaga-21 dodaję Cię do wiadomości :) Edited September 20, 2012 by tobciu Quote
Recommended Posts