piescofajnyjest Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 no wlasnie??? jak sie malutka czuje??? Quote
sajlana Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 Klaudia obecnie została bez komputera i ma problem z dostaniem się na Dogo.Do czasu jak nie załatwi nowego to będzie raczej sporadycznie na dogo. Quote
Klaudus__ Posted January 25, 2012 Author Posted January 25, 2012 [I]Przepraszam,że dopiero teraz tu jestem,ale z neta korzystam tylko grzecznościowo...[/I] [I]Niestety...[/I] [I]Sunia jest już u Pani Magdy.[/I] [I]Jest Nią zachwycona.[/I] [I]Niestety nie można było zrobić sterylki, ponieważ mała dostała cieczkę...[/I] [I]Wczoraj miała poznać domowników - pewnie niebawem będę miała świeże wieści.[/I] [I]Podobno bardzo grzeczna w samochodzie i pięknie chodzi na smyczy.[/I] [I]Po Jej strachu nie ma już śladu... :) Teraz tzreba sunie ogłaszać.[/I] [I]Acha - ma około roku :)[/I] Quote
Justyna Lipicka Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 jak młodziutka dziewczyna, pewnie dlatego taka wystraszona w schronie była... Quote
diana79 Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 cytuję z FB: [B][URL="http://www.facebook.com/profile.php?id=1341142963"]Magdalena Okoń[/URL] [/B] [B] Witam.... sunia jest kochana ale mega wylękniona... strach ją paralizuje raz chciała mi nawiać na terenie zamkniętym to złapanie jej zajęło mi godzine i przy kontakcie i próbie zapięcia smyczy kąsała kiedy jest w domu cały czas unika kontaktu na spacerze różnie czasmi idzie czasami się cofa a jak jedzie auto kuli się przy ziemi ogólnie dużo pracy nas czeka moja opinia.... sunia przebywała tylko z psami, kontakt z człowiekiem sporadyczny, a jeśli już to mało przyjemny aha wyniki badań krwi bardzo dobre za 3-4 tyg sterylka[/B] [B]akceptuje dzieci i inne psy, bardzo lubi spacerować z dzieckiem, ślicznie pilnuje się wózka, tak jakby czuła się pewnie i otaczała dziecko opieką[/B] [B]mam w domu 1kg kundelke i 45kg onka a Diana polubiła ich oboje[/B] [B]zachowuje czystość w domu, wszystkie potrzeby na polu[/B] [B]z każdą godziną i dniem jest coraz lepiej.... ona nie jest już wycofana tylko lęka się nowości[/B] Quote
ewa36 Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 Dziękujemy za wspaniałą opiekę nad niunią i dobre wieści ! Quote
piescofajnyjest Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 bardzo dziekujemy!!!! och, wydaje mi sie, ze bedzie dobrze!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Piesiak Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 Dobre to wieści!Psinka potrzebuje czasu, aby przestać się bać. Jak będzie to możliwe to może jakieś zdjęcia Pani Magda wrzuci:) Pozdrawiam ciepło troskliwą opiekunkę i sunię. Quote
piescofajnyjest Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 no wlasnie....fotki by sie przydaly:))) Quote
tobciu Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 Bazarek NADAJ MI IMIĘ, już nie jestem smutnym SMUTKIEM. Do 07.02.12 [COLOR=black][B]Jeśli chcesz zostac Matką Chrzestną / Ojcem Chrzestnym tego wspaniałego psiaka - zapraszamy ![/B] [/COLOR] [URL="http://www.dogomania.pl/threads/222087-Bazarek-NADAJ-MI-IMIĘ-już-nie-jestem-smutnym-SMUTKIEM.-Do-07.02.12"][B][COLOR=blue]http://www.dogomania.pl/threads/222087-Bazarek-NADAJ-MI-IMIĘ-już-nie-jestem-smutnym-SMUTKIEM.-Do-07.02.12[/COLOR][/B][/URL] [IMG]http://desmond.imageshack.us/Himg834/scaled.php?server=834&filename=smutekdt13.jpg&res=medium[/IMG] Quote
Piesiak Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 Co u suńki? Może jakieś zdjęcia są dostępne? Quote
Klaudus__ Posted February 20, 2012 Author Posted February 20, 2012 [quote name='Piesiak']Co u suńki? Może jakieś zdjęcia są dostępne?[/QUOTE] [I]Zdjęć nie mam - ale jestem w stałym kontakcie z Panią Magdą. Ale jak będę z Panią Magdą rozmawiała to poproszę o jakieś foteczki :) Poza tym u suni super. Podobno to już nie ten pies... Miała cieczkę - więc sterylki jeszcze nie było. Zapewne w najbliższym czasie się ona odbędzie. [/I] Quote
asiuniab Posted July 30, 2012 Posted July 30, 2012 [quote name='piescofajnyjest']jakies wiesci o Suni????[/QUOTE] czy sunia zostaje w tym domku, czy trzeba Jej czegoś szukać? Quote
Recommended Posts