Apbt_sól Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 moje marzonko by nie doczekała...... tu tzreba doppuy prztrzepać przynajmniej kilka razy w miesiacu w ewidencje wejsc i konkretnie przeleciec od a do z sanepidem , pip i wszystkim co tam jeszcze na nich mozna nasłac... Quote
justynavege Posted February 9, 2007 Author Posted February 9, 2007 przeraża fakt ze schrony typu umieralnia majasie dobrze a ludzi ektorzy dzialaja z milosci do zwiezrat borykaja sie z koszmarnymi problemami Apbt_sól wie o czym mowie......... Quote
Polyanna Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Dziewczyny, ale to zawsze było wiadomo, że jak ktoś ma miękkie serce to musi mieć twardą d.pę:( Niestety zauważam, że wraz z doświadczanym i obserwowanym cierpieniem ludzie twardnieją i stają się nieczuli...To samo mam u siebie, że ielkroć naoglądam się Ligoty i tym podobnych, to później mam jakby mniejszą wrażliwość na inne wątki...ehhhh:oops: Quote
justynavege Posted February 10, 2007 Author Posted February 10, 2007 kochani zajrzyjcie [URL="http://miasta.gazeta.pl/wroclaw/1,35751,3909449.html"][B][SIZE=4][COLOR=red]http://miasta.gazeta.pl/wroclaw/1,35751,3909449.html[/COLOR][/SIZE][/B][/URL] Quote
malagos Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 Już słyszałam, ze mają przejrzeć wszystkie schroniska i przytuliska.... No ciekawe, ciekawe.....chciałabym móc zobaczyć protokol pokontrolny w z Dzierżoniowa, Wałbrzycha i podobnych....:diabloti: Quote
Apbt_sól Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 Ja trzymam kciuki by była to odrebna jednostka!!! Quote
Ada-jeje Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 tez tak mysle ze kontrole sa potrzebne z zewnatrz a nie miejscowe bo te tylko udaja ze cos robia.zreszta to nie ma znaczenia jaki temat jest do poruszenia umia sie wszedzie dogadac. to straszne czy kiedykolwiek doczekamy sie zmian w naszym kraju od ludzi ktorzy to zyja za pieniadze podatnikow ale nic dla nich nie robia tylko mysla w jaki sposob wyciagnac jak najwiecej dla siebie.aco do dyrektorow takich schronisk to poprostu patrzylam na to z wlasnego punktu ze wiecej radosci jest z dawania anizeli z brania. wszyskim nam zycze duzo wytrwalosci i sil do walki ze zlem. Quote
justynavege Posted February 11, 2007 Author Posted February 11, 2007 a moze ktoś nadrzedny Powiatowemu powinein byc zawiadomiony........... Quote
Polyanna Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Dzwoniąc wczoraj do UM zapytałam czy słyszeli już o kontrolach z polecenia wojewody dolnosląskiego, ale pani nic nie wiedziała jednocześnie przyznając rację i słuszność takich kontroli. Co do dokumentów, o które prosiłam to nadal cisza, bo to ponoć pierwszy raz kiedy obywatel prosi o ich przygotowanie, więc narazie pismo leży u pani naczelnik... Quote
Polyanna Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Dziewczyny działające w wałbrzyskim schronie pilnie proszę o kontakt na PW z podaniem telefonów do Was. Sprawa jest pilna i dotyczy powyższej kontroli. Plizzzz odezwijcie się do mnie. Quote
agnieszka30 Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 i tutaj też mamy kontrol... i też wiedzieli pierwsi. Quote
Polyanna Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 A kiedy ta kontrol, już coś wiadomo??? Abpt Sól wiesz coś? Quote
Apbt_sól Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 z moich wiadomosci miało byc poniedzieek -wtorek , w nastepnym tygodniu ale juz sie plany zminiły bo czekają na pania z urzedu a co za tym idzie schron juz pewnie o kontroli wie. data kontroli przsuwana co telefon. Quote
justynavege Posted February 14, 2007 Author Posted February 14, 2007 sluchajcie kontrole po uprzedzeniu wiadomo jak to moze wypaść.. czy jest molziwosc zrobienia kontroli bez uprzedzania schronu? pytam bo nie wiem :oops: Quote
Apbt_sól Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Tylko tak jak dziewczyny z krakowa zrobiły ot wyciagneły legitki po zabraniu Brisia.. ale u nas nie ma nikogo takiego... Quote
justynavege Posted February 14, 2007 Author Posted February 14, 2007 fakt .....:shake: potrzebnybylby inspektor Toz czy jak to sie nazywa Quote
Apbt_sól Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 judtyna nie widze co napisałaś , widze posttytlko jako ostatnia odpowiedz.. :( Quote
justynavege Posted February 14, 2007 Author Posted February 14, 2007 no to pewbie dogo znow nie dziala jak powinno :shake: Quote
Apbt_sól Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 dopiero zobczyłam..;( Własnie inspertor/.... (gadżet)....... taki co wszedzie wejdzie wszystko obniucha... Quote
basiagk Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Wreszcie znalazłam Wałbrzych. Na amstaffowym forum był taki wątek ale zamarł. Często myślałam co tam się dzieje. Wreszcie wiem. Niestety się zmartwiłam, że tak kiepsko. Gdybym mogła jakoś pomóc to dajcie znac a wątek na pewno będę śledzic. Quote
Polyanna Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Słuchajcie, ja wiem że TOZ to dla większości marna organizacja, ale jeśli jedyną drogą do zdobycia uprawnień do przeprowadzania kontroli jest TOZ, to może czas najwyższy zastanowić się nad otwrciem w Wałbrzychu tzw. Koła TOZ-u lub Okręgu??? A jeśłi nie TOZ to może Straz dla Zwierząt? Quote
agnieszka30 Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 30 chętnych i jest okręg...................... Quote
Polyanna Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Wiem wiem, że to dużo, ale na Koło potrzeba tylko 10... Chyba że możemy wstapić do wrocławkiego Okręgu Straży dla Zwierząt??? Quote
Apbt_sól Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 ja powiem tak z wrocławiem złe doswiadczenia. Niewiem jak to jest z czlonkowstwem ale chyba musi byc siedziba.. jakos ie moglam tego znalzeźć .....a wogle jam do doopy dzis... Quote
Polyanna Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 No siedzibę by się znalazło jakąś honorową, może UM by nas wspomógł:cool3: tym samym się rehabilitując??? Musimy coś zrobić żeby nie szczuli Was patrolami policji i Straży Miejskiej. A złe doświadczenia masz i z TOZ-em i ze Strażą dla Zwierząt z Wrocławia? Czy tylko z jedna z tych organizacji? Quote
Recommended Posts