benkowa Posted March 30, 2012 Posted March 30, 2012 Piekne zdjęcia wyglada na nich szczęśliwie :) Dobrze ze zaczeła jeśc sucha karme , kupki beda lepsze . ad . probiotyków mowet zawsze kaze po antybiotyku dac to co jest w domu maze byc lakcid , trilac itp.a dla psów specjalne to Fatrogermina P ( firma Fatro) grosze saszetka kosztuje ) Kochane jesteście dziewczyny ze sie nia tak dobrze opiekujecie :) miała szczęście :) Quote
arabiansaneta Posted March 30, 2012 Author Posted March 30, 2012 Na tych ostatnich zdjęciach najlepiej wygląda jej pyszczek. Quote
arabiansaneta Posted March 31, 2012 Author Posted March 31, 2012 I nareszcie się udało pochwycić jej spojrzenie! "Przytulane" zdjęcia są super! Quote
arabiansaneta Posted April 1, 2012 Author Posted April 1, 2012 Ania ma problemy rodzinne, więc chwilowo może nie mieć głowy do informacji Quote
wiosenka Posted April 1, 2012 Posted April 1, 2012 Zaczekamy. Jak coś będziesz wiedzieć, to Ty możesz pisać ;). Quote
jostel5 Posted April 1, 2012 Posted April 1, 2012 (edited) Lećcie na świetny bazarek ,m.in. dla naszego staruszka Fifka :[URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/225498-Wyprzedaż-ZŁOTA-po-cenie-SREBRA!ŁAP-OKAZJE!!!-Only-today!?p=18932017#post18932017"]http://www.dogomania.pl/forum/threads/225498-Wyprzedaż-ZŁOTA-po-cenie-SREBRA!ŁAP-OKAZJE!!!-Only-today!?p=18932017#post18932017[/URL] A u Niusi nieźle! :) Jest teraz u Ani.Chyba tęskni za swoimi studentkami... Edited April 1, 2012 by jostel5 Quote
arabiansaneta Posted April 1, 2012 Author Posted April 1, 2012 Za to ma kolegę i dwie koleżanki! Quote
cavani Posted April 1, 2012 Posted April 1, 2012 Niusia jest już u mnie. W piątek nie mogłam odebrać maleńkiej o umówionej godzinie od jej opiekunek, więc przez kilka godzin czekała na mnie u mojej koleżanki. Plus jest taki, że sunia przez kilka godzin była tam z kotem i możemy teraz każdemu mówić, że Niusia na 100% z kotem mieszkać może - zero próby upolowania czy jakichkolwiek złych zamiarów. Mała trochę narozrabiała, bo dla syna koleżanki wygryzła dziury w skarpetkach. Jednak mądra Dorotka stwierdziła, że to wina syna i teraz ma nauczkę, że nie zostawia się skarpetek na środku pokoju :lol:. U mnie początkowo nie jadła, ale myślę, że to wynik stresu - w końcu znowu zmienił jej się świat. Jednak od wczorajszej kolacji nie ma już z tym najmniejszych problemów - kiedy zaczynam wkładać żarełko do miseczek, aż przytupuje łapkami ze zniecierpliwienia. Je z apetytem. Nie wymiotuje i normalnie się załatwia. Relacje z moim stadem są poprawne. Początkowo trzymała dystans, oddalała się, kiedy któryś psiak podchodził się bliżej zapoznać. Dzisiaj już sama zaczepiała je do zabawy. Może więc spokojnie mieszkać z innymi pieskami. Bardzo ładnie komunikuje się z innymi zwierzakami i odczytuje ich sygnały. Niestety sprawdziły się moje obawy, co do jej skłonności do ucieczek. Po kilku spacerach, kiedy już poznała teren i moje stado, zaczęła mi robić regularny przegląd ogrodzenia. Wyraźnie szuka miejsc, którymi mogłaby się wydostać. Bardzo ją interesuje świat poza terenem posesji. Tam, gdzie ogrodzenie jest niższe, próbuje wspinać się łapkami. Na szczęście przychodzi na każde zawołanie. Niestety jednak to chyba taki typ psa - wędrowniczka. Gdybym spuściła ją z oka na dłuższą chwilę, znalazłaby sposób żeby pójść zwiedzać świat na własną łapę. W domu jest taka grzeczna, że po prostu brak mi słów :loveu:. Aniołeczek przekochany. Kiedy coś robię leży sobie grzecznie i tylko wodzi za mną czarnymi ślepkami. Kiedy się do niej odezwę - tym swoim śmiesznym posuwistym ruchem mknie po pieszczoty i buziaczki. Kiedy wychodzę - czeka grzecznie. Podobnie jak u dziewczynek pięknie zachowuje czystość - zero wpadek. Quote
arabiansaneta Posted April 1, 2012 Author Posted April 1, 2012 Pewnie lepiej dla niej (i dla jej przyszłych opiekunów) będzie, jeśli DS znajdzie w bloku. Quote
wiosenka Posted April 1, 2012 Posted April 1, 2012 To prawda, bo zawsze ryzyko, że jak zacznie się nudzić to ucieknie na poszukiwanie przygód ;). Quote
arabiansaneta Posted April 2, 2012 Author Posted April 2, 2012 Może gdy minie szał przedświąteczny, ludzie zaczną myśleć o adopcji psów? Quote
benkowa Posted April 2, 2012 Posted April 2, 2012 Ciesze się że problemy zdrowotne Niusi się skończyły . Ale z ta chęcia do ucieczek to nie donrze .W DS powinna chodzic na smyczy bo inaczej da noge Quote
arabiansaneta Posted April 3, 2012 Author Posted April 3, 2012 Może z wiekiem spoważnieje, ale lepiej, żeby nie miała okazji do samodzielnej penetracji terenu. Quote
arabiansaneta Posted April 13, 2012 Author Posted April 13, 2012 Wracamy do tematu po przerwie technicznej Quote
arabiansaneta Posted April 14, 2012 Author Posted April 14, 2012 Ale trzeba, żeby ją było widać Quote
wiosenka Posted April 14, 2012 Posted April 14, 2012 Podniosę, zupełnie się nie odnajduje po tym zniknięciu :). Quote
arabiansaneta Posted April 15, 2012 Author Posted April 15, 2012 Dziś chyba Niusia wraca do dziewczyn Quote
mb1406 Posted April 15, 2012 Posted April 15, 2012 Tak tak Niusia już jest u nas :) super wygląda , mięciutka , puszysta , wyczesana, p. Ania dobrze o nią dbała :) Quote
Recommended Posts