Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ooo, pyszne lody! Dziękuję! Skoro o lodach mowa - dziś mama na Dzień Dziecka stanęła na wysokości zadania - zrobiła swoim dzieciom przepyszny deser lodowy - lody bakaliowe z bita śmietaną i mnóstwem przepysznych owoców! Było naprawdę pycha!

Spacer udany, udany, choć straaaasznie gorąco jest.

A mogę zapytać - gdzie dokładnie w okolicach Pozniania mieszkasz i dlaczego sercem w Kielcach? ;)

Posted

Martinee napisał(a):
ale ci zazdroszcze lody musiały byc mega dobre mogłaś zrobić nam zdjęcia

a ten upał jest nie do wytrzymania- masakra

ja mieszkam tak ok 50 km od Poznania a sercem w Kielcach bo mam tam dziadków do których kocham jezdzić. Kielce są piękne

Lody były tak pyszne, że nie mogłam wytrzymać i zanim pomyślałam, żeby zrobić zdjęcie lodów już nie było. :evil_lol:

Posted

Bonsai napisał(a):
Ooo, pyszne lody! Dziękuję! Skoro o lodach mowa - dziś mama na Dzień Dziecka stanęła na wysokości zadania - zrobiła swoim dzieciom przepyszny deser lodowy - lody bakaliowe z bita śmietaną i mnóstwem przepysznych owoców! Było naprawdę pycha!

Spacer udany, udany, choć straaaasznie gorąco jest.

A mogę zapytać - gdzie dokładnie w okolicach Pozniania mieszkasz i dlaczego sercem w Kielcach? ;)

ja mieszkam tak ok 50 km od Poznania a sercem w Kielcach bo mam tam dziadków do których kocham jezdzić. Kielce są piękne

Posted

Martinee napisał(a):

co tak mało kto się przyłączy do chatu ??

Posted

Bonsai napisał(a):
Lody były tak pyszne, że nie mogłam wytrzymać i zanim pomyślałam, żeby zrobić zdjęcie lodów już nie było. :evil_lol:

szkodaa :(. Kupujesz mojego psa ?? taka gazete ?

Posted

Czary tu się dzieją. :crazyeye: Posty przesuwają sie jak głupie. :angryy::angryy::angryy:

A jak Pieg trafił do schroniska - miał wtedy pół roku, już wtedy widocznie bardzo bał się petard i burzy. Został znaleziony na ulicy, w okresie noworocznym. Łasił się do jakiś dzieci, które odporowadziły go na pobliski komisariat Policji i stamtąd został zawieziony do schroniska. Nikt się po niego nie zgłosił (na szczęście :diabloti:).

Posted

Ładny źrebaczek! To Twój?
Całkiem podoba mi się też ostatnie zdjęcie, ale chyba ładniej by było gdyby nie bylo centralnego kadru - ot, taka konstruktywna krytyka. ;)