basia bonnie Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 http://fotozrzut.pl/zdjecia/b9c1a33417.jpg śliczne to zdjęcie!!:) Quote
Anka_ZG Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 hej:) http://fotozrzut.pl/zdjecia/b9c1a33417.jpg świetne zdjecie Fioneczki:D ładne ujęcie;) Quote
Helga&Ares Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 http://images26.fotosik.pl/223/3a8e8e6bd0d96689.jpg fifilina moja :* Quote
Bonsai Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 http://images34.fotosik.pl/272/741b761bac3407e2.jpg trochę niezbyt czytsa ta woda. :eviltong: Ale masz fajne psiaki. :loveu: Musisz mieć wesoło z taką sforą. :) Quote
Martinee Posted June 1, 2008 Author Posted June 1, 2008 ona jest czysta tylko glina powoduje ,że jak ktos wejdzie to sie taka brudna wydaje :) Quote
Bonsai Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 Ooo, pyszne lody! Dziękuję! Skoro o lodach mowa - dziś mama na Dzień Dziecka stanęła na wysokości zadania - zrobiła swoim dzieciom przepyszny deser lodowy - lody bakaliowe z bita śmietaną i mnóstwem przepysznych owoców! Było naprawdę pycha! Spacer udany, udany, choć straaaasznie gorąco jest. A mogę zapytać - gdzie dokładnie w okolicach Pozniania mieszkasz i dlaczego sercem w Kielcach? ;) Quote
Martinee Posted June 1, 2008 Author Posted June 1, 2008 u mnie z nowymi fotami cięzko ale moge cię poczęstować lodami hihihih mam nadzieje ,że będą smakować a jak tam spacer udany ?? Quote
Martinee Posted June 1, 2008 Author Posted June 1, 2008 Bonsai a opowiedzieli ci w schronisku jak to się stało ,że twoja psinka tam się znalazła ? Quote
Bonsai Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 Martinee napisał(a):ale ci zazdroszcze lody musiały byc mega dobre mogłaś zrobić nam zdjęcia a ten upał jest nie do wytrzymania- masakra ja mieszkam tak ok 50 km od Poznania a sercem w Kielcach bo mam tam dziadków do których kocham jezdzić. Kielce są piękne Lody były tak pyszne, że nie mogłam wytrzymać i zanim pomyślałam, żeby zrobić zdjęcie lodów już nie było. :evil_lol: Quote
Martinee Posted June 1, 2008 Author Posted June 1, 2008 Bonsai napisał(a):Ooo, pyszne lody! Dziękuję! Skoro o lodach mowa - dziś mama na Dzień Dziecka stanęła na wysokości zadania - zrobiła swoim dzieciom przepyszny deser lodowy - lody bakaliowe z bita śmietaną i mnóstwem przepysznych owoców! Było naprawdę pycha! Spacer udany, udany, choć straaaasznie gorąco jest. A mogę zapytać - gdzie dokładnie w okolicach Pozniania mieszkasz i dlaczego sercem w Kielcach? ;) ale ci zazdroszcze lody musiały byc mega dobre mogłaś zrobić nam zdjęcia a ten upał jest nie do wytrzymania- masakra ja mieszkam tak ok 50 km od Poznania a sercem w Kielcach bo mam tam dziadków do których kocham jezdzić. Kielce są piękne Quote
Martinee Posted June 1, 2008 Author Posted June 1, 2008 Martinee napisał(a):ale ci zazdroszcze lody musiały byc mega dobre mogłaś zrobić nam zdjęcia a ten upał jest nie do wytrzymania- masakra ja mieszkam tak ok 50 km od Poznania a sercem w Kielcach bo mam tam dziadków do których kocham jezdzić. Kielce są piękne co tak mało kto się przyłączy do chatu ?? Quote
Martinee Posted June 1, 2008 Author Posted June 1, 2008 Bonsai napisał(a):Lody były tak pyszne, że nie mogłam wytrzymać i zanim pomyślałam, żeby zrobić zdjęcie lodów już nie było. :evil_lol: szkodaa :(. Kupujesz mojego psa ?? taka gazete ? Quote
Bonsai Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 Czary tu się dzieją. :crazyeye: Posty przesuwają sie jak głupie. :angryy::angryy::angryy: A jak Pieg trafił do schroniska - miał wtedy pół roku, już wtedy widocznie bardzo bał się petard i burzy. Został znaleziony na ulicy, w okresie noworocznym. Łasił się do jakiś dzieci, które odporowadziły go na pobliski komisariat Policji i stamtąd został zawieziony do schroniska. Nikt się po niego nie zgłosił (na szczęście :diabloti:). Quote
Martinee Posted June 1, 2008 Author Posted June 1, 2008 hihihi noo można powiedzieć ,że jest to pewnego rodzaju szczęśćie . Ludzie są okropni Fionke ktos w rowie zostawił :( KIEDY NOWE ZDJĘCia Quote
Bonsai Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 [quote name='Martinee'] KIEDY NOWE ZDJĘCia Toż to Twoja galeria, czekamy na Twoje fotki. :eviltong: Quote
Bonsai Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 Ładny źrebaczek! To Twój? Całkiem podoba mi się też ostatnie zdjęcie, ale chyba ładniej by było gdyby nie bylo centralnego kadru - ot, taka konstruktywna krytyka. ;) Quote
Recommended Posts