gosia2313 Posted December 27, 2011 Author Posted December 27, 2011 Fotki świetne :) Ja zrobiłam póki co małej 2 ogłoszenia. Quote
kimiji Posted December 27, 2011 Posted December 27, 2011 W razie czego Jumper ma allegro, zaraz będę je edytować i dodam informację o tym, że miał wypadek:( EDIT: Na razie edytowałam tak: [URL="http://allegro.pl/show_item.php?item=2006592360"][B]http://allegro.pl/show_item.php?item=2006592360[/B][/URL] jakby trzebabyło jeszcze coś dopisać, to piszcie do mnie :) Quote
MartynaP Posted December 27, 2011 Posted December 27, 2011 kurcze jaka ona malutka :) ale bym ja chciała zabrac ze schronu :( Quote
Crys Posted December 27, 2011 Posted December 27, 2011 [quote name='kimiji']W razie czego Jumper ma allegro, zaraz będę je edytować i dodam informację o tym, że miał wypadek:( EDIT: Na razie edytowałam tak: [URL="http://allegro.pl/show_item.php?item=2006592360"][B]http://allegro.pl/show_item.php?item=2006592360[/B][/URL] jakby trzebabyło jeszcze coś dopisać, to piszcie do mnie :)[/QUOTE] Jumper ma złamane dwie łapki. I nie wiem czy podanie numeru opiekunki Jumpera jest zbyt dobre skoro nawet nie wie co się z psem dzieje. Może lepiej podać numer mój i naszej Pani weterynarz, w końcu przebywa u nas. Quote
kimiji Posted December 27, 2011 Posted December 27, 2011 Numer jest akurat od soboz4, bo opiekunka Jumpera była niepełnoletnia... Zaraz zmienię, tylko jaki dać kontakt? Quote
filomen Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 [quote name='MartynaP']kurcze jaka ona malutka :) ale bym ja chciała zabrac ze schronu :([/QUOTE] Martyna a moze na tymczas ją weźmiesz, będzie jej potrzebny DT po operacji Quote
Crys Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 [quote name='kimiji']Numer jest akurat od soboz4, bo opiekunka Jumpera była niepełnoletnia... Zaraz zmienię, tylko jaki dać kontakt?[/QUOTE] Kontakty są w pierwszym poście ale wysłałam Ci na pm :) Quote
Crys Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 [quote name='Emma53']Wysłałam kasę dla dwóch bidulek.[/QUOTE] Dziękujemy :) Quote
MartynaP Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 [quote name='filomen']Martyna a moze na tymczas ją weźmiesz, będzie jej potrzebny DT po operacji[/QUOTE] czy ona teraz wymaga czestych wizyt u weta ? u mnie kiepsko z transportem jak cos wiec wole sie zapytac czy tylko ta operacja ja czeka? Quote
Guest AnetaR Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 A gdzież to się dziewczyna udała? :p Quote
gosia2313 Posted December 28, 2011 Author Posted December 28, 2011 A do mnie dzwoniła Pani z Chorzowa chętna nawet przed zabiegiem adoptować Hejli, jutro ma jeszcze dzwonić. Jakby coś to podam numer Moniki. Quote
gosia2313 Posted December 28, 2011 Author Posted December 28, 2011 Banerek od [B]fochu[/B] - ktoś się poczęstuje? ;) (podlinkowany) [URL="http://www.dogomania.pl/threads/219915-Po%C5%82amany-JUMPER-i-Yorczka-HEJLI-b%C5%82agaj%C4%85-o-POMOC-Zbieramy-na-operacje-%21%21%21"][IMG]http://img828.imageshack.us/img828/9194/psyl.jpg[/IMG][/URL] Quote
soboz4 Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 Jeden z psiaków to nasz Jumper, adoptowany przez pracownika schroniska, podobno zwiał mu gdy był z nim w pracy Z tego co usłyszałam był szukany dość długo Quote
Crys Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 [quote name='soboz4']Jeden z psiaków to nasz Jumper, adoptowany przez pracownika schroniska, podobno zwiał mu gdy był z nim w pracy Z tego co usłyszałam był szukany dość długo[/QUOTE] Nagle jest adoptowany ?? U nas siedzi od tygodnia, nikt się nie zapytał czy jest może u nas, nie było ogłoszenia że zaginął. Został cudem uratowany i jakoś nikt się z pracowników do niego nie przyznał. Quote
soboz4 Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 nie wiem, przez tydzień nie było wolontariatu i nie miałam żadnej informacji, dziś otrzymałam, że został adoptowany przez pracownika i zwiał Dlaczego nie zgłosiliście do schroniska w Katowicach??? Z tego co mi powiedziano szukano Jumpera Quote
filomen Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 [quote name='soboz4']nie wiem, przez tydzień nie było wolontariatu i nie miałam żadnej informacji, dziś otrzymałam, że został adoptowany przez pracownika i zwiał Dlaczego nie zgłosiliście do schroniska w Katowicach??? Z tego co mi powiedziano szukano Jumpera[/QUOTE] osobiście rozmawiałam z panią kierownik schroniska i powiedziała mi, że to pies z ich schroniska i że nie ma dla niego domu tymczasowego po ewentualnej operacji. Zaproponowała abyśmy psa oddali, że zostanie zooperowany na koszt schroniska. Ponieważ jednak nie było dla niego DT powiedziałam, że w takim razie zoperujemy go na własny koszt i trafi do naszego DT. Pani kierownik się ucieszyła, że takie rozwiązanie będzie dla niego najlepsze. skąd nagle pomysł ze miał DS, przecież by mi powiedziała ze to czyjś pies a nie, że schroniskowy. Quote
soboz4 Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 no cóż, nie mam wpływu na podawane informacje, ja dostałam taką jak napisałam, wraz podaniem imienia i nazwiska pracownika, który adoptował Jumpera Quote
filomen Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 jesli Jumper ma faktycznie właściciela to po operacji i rekonwalescencji, jak dojdzie do siebie, wróci do niego. Nie mamy zamiaru nikomu zabierać psa, przypomnę, że żyje dzięki dr Hyli , bo zabrała go z ulicy i udzieliła pomocy, kiedy potrącił go samochód. Pies nadal jest w ciężkim stanie. Quote
gosia2313 Posted December 29, 2011 Author Posted December 29, 2011 A wiadomo już coś kiedy będzie operacja? Czy ciągle ma złe wyniki? Quote
annika Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 [quote name='filomen']jesli Jumper ma faktycznie właściciela to po operacji i rekonwalescencji, jak dojdzie do siebie, wróci do niego. Nie mamy zamiaru nikomu zabierać psa, przypomnę, że żyje dzięki dr Hyli , bo zabrała go z ulicy i udzieliła pomocy, kiedy potrącił go samochód. Pies nadal jest w ciężkim stanie.[/QUOTE] ... a właściciel zainteresował się psiakiem skoro juz wiadomo gdzie jest? Quote
Crys Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 [quote name='gosia2313']A wiadomo już coś kiedy będzie operacja? Czy ciągle ma złe wyniki?[/QUOTE] Jumper jutro rano jedzie na operację, później jedzie do mnie. Quote
Recommended Posts