Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Jagoodka']Hihi, jeżeli będziesz chciała coś poprawić to nie ma sprawy - ja cały sprzęt fryzjersi biorę na wystawę, więc będę mogła Tobie ( a raczej Magii ) coś niecos poprawić, przystrzyc, itp... :)[/quote]

W takim razie - na którym jesteście ringu?? Interesuje mnie niedziela, ale niczego nie obiecuje. Kurka, fajnie by tak poznać wszystkich naraz z Dogomani!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ok.
My jesteśmy ring 23 jakby co, numerek 2327.

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Goldek']W takim razie - na którym jesteście ringu?? Interesuje mnie niedziela, ale niczego nie obiecuje. Kurka, fajnie by tak poznać wszystkich naraz z Dogomani!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ok.
My jesteśmy ring 23 jakby co, numerek 2327.[/quote]
Ja jestem na 6 ze springer spanielami i też na 23 z goldenką :)

Posted

[quote name='Jagoodka']Ja jestem na 6 ze springer spanielami i też na 23 z goldenką :)[/quote]

Jak ma na imię?? (nazwa i przydomek) Kurka, to się wszystko komplikuje.
A pogoda jest dziwna - najpierw ciepło, potem nagle ulewa (przed pół godziną)
i już słońce.

Posted

[quote name='Aisa_'] Wiem, że wygrała Akita Amerykańska, a kto zajął trzecie miejsce?
Siberian Husky?[/quote]Nie husky, ale...dokładnie nie pamiętam który :oops:wiem, że nie husky...jeśli nikt mi nie zasłonił komórki przy robieniu zdjęcia to powiem :lol:

Posted

[quote name='Goldek']Jak ma na imię?? (nazwa i przydomek) Kurka, to się wszystko komplikuje.
A pogoda jest dziwna - najpierw ciepło, potem nagle ulewa (przed pół godziną)
i już słońce.[/quote]
Suńka, z którą będę to PERI z Zagłębia ( w klasie otwartej )

Posted

Do justyś95:
Ja się spotkałam tylko z Wizą, więc reszty nie znam

Do reszty i Jagoodki:
Fajnie.Nie będzie trzeba się szukać po ringach!:):):):):):):):):):):)

Pogoda bardzo ładna, a ja jestem ciekawa wyników BIS'A.ALE BĘDZE FAJNIE!
Emocje mnie zżerają, ale cóż... ŻYĆ NIE UMIERAĆ!!! :multi::multi::multi::multi:

Posted

My mamy doskonałą, drugą lokatę w weteranach. Cieszę się szczególnie z tego, że zobaczyliśmy się z hodowczynią Ajeczki, i bardzo się jej ona podobała. Będzie też na jej stronie jako przykład starej ale jarej :diabloti:
A u tego sędziego doskonała to też wiele. Biorąc pod uwagę wiek Ajeczki i jej problemy z łapami i ciężką dysplazją to w ogóle cud!!

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images24.fotosik.pl/5/8d00516dc801a25c.jpg[/IMG][/URL]

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images30.fotosik.pl/5/a51300cc37bfd716.jpg[/IMG][/URL]

Posted

[quote name='efra-husky']BIS Puppy - pierwsza była Akita Amerykańska a trzeci był piesek siberian husky - PAWNY de Ciuki ;) Na pewno :)[/quote]:splat:pomyliło mi się z innym...

Posted

[quote name='Goldek']Pogoda dopisze, na pewno!!! Bo jak nie dopisze, to...:angryy::angryy::angryy: :angryy::angryy::angryy: będzie miała ze mną doczynienia!!! !!![/quote]
Dziś było dobrze, więc jutro....;)

[SIZE=1]PS;Dobra...ja się nie odzywam już, bo znów sobie coś pomylę :oops:[/SIZE]

Posted

Na BIS grupę VII wygrał seter irlandzki, ojciec naszej suni AMERICAN DOLLAR z Arislandu my tez jestesmy zadowoleni CWC w kl championow i res. Cacib dla naszej panny w dość silnej stawce jak na irlandy:-)

A pogoda jak zwykle w Krakowie dopisała, lekki wiaterek sprawial iż upał nie doskwierał i dało się wytrzymać, deszcz przyszedł juz po wystawie ale zapowiada się że jutro też bedzie słonecznie:-)

Gratulacje dla wszystkich pozostałych psiaków które dzielnie walczyły:-)

Posted

[quote name='YaBear-CubCammy']z tego co pamietam to [B]akita byl III[/B], sznaucer mini- II,a pierwszy shih tzu...
jakos tak:P[/quote]

Dzięki za juniory. A ten akitowy junior to japończyk czy amerykanin?
Pzdr

Posted

"Urody ujmuje mu tylko zbyt wesoło noszony ogon" ;)
Wróciliśmy z brązowym medalem :)

Jak wchodziłam na wystawe to bylam zachwycona wielkością ringów. Jednak jak znalazłam ring seterów, schowany w jakimś kącie za budynkiem... To sie zalamalam :/ Polowa ringu jamników.
Gdyby nie te ringi to nie miałabym większych zastrzezen ;) Warto bylo jechac.

Na ring 2 wleciał zając :P Miał pecha... Wybrał sobie ring wyżłów... Przeleciał przed wszystkimi i trzeba bylo kazdego psiaka odwolywac ;) Genialna akcja i warto bylo zobaczyc miny psów :P