Goldek Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 [quote name='Jagoodka']Hihi, jeżeli będziesz chciała coś poprawić to nie ma sprawy - ja cały sprzęt fryzjersi biorę na wystawę, więc będę mogła Tobie ( a raczej Magii ) coś niecos poprawić, przystrzyc, itp... :)[/quote] W takim razie - na którym jesteście ringu?? Interesuje mnie niedziela, ale niczego nie obiecuje. Kurka, fajnie by tak poznać wszystkich naraz z Dogomani!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ok. My jesteśmy ring 23 jakby co, numerek 2327. Quote
Jagoodka Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 [quote name='Goldek']W takim razie - na którym jesteście ringu?? Interesuje mnie niedziela, ale niczego nie obiecuje. Kurka, fajnie by tak poznać wszystkich naraz z Dogomani!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ok. My jesteśmy ring 23 jakby co, numerek 2327.[/quote] Ja jestem na 6 ze springer spanielami i też na 23 z goldenką :) Quote
Goldek Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 [quote name='Jagoodka']Ja jestem na 6 ze springer spanielami i też na 23 z goldenką :)[/quote] Jak ma na imię?? (nazwa i przydomek) Kurka, to się wszystko komplikuje. A pogoda jest dziwna - najpierw ciepło, potem nagle ulewa (przed pół godziną) i już słońce. Quote
Bewarka Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 [quote name='Aisa_'] Wiem, że wygrała Akita Amerykańska, a kto zajął trzecie miejsce? Siberian Husky?[/quote]Nie husky, ale...dokładnie nie pamiętam który :oops:wiem, że nie husky...jeśli nikt mi nie zasłonił komórki przy robieniu zdjęcia to powiem :lol: Quote
Jagoodka Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 [quote name='Goldek']Jak ma na imię?? (nazwa i przydomek) Kurka, to się wszystko komplikuje. A pogoda jest dziwna - najpierw ciepło, potem nagle ulewa (przed pół godziną) i już słońce.[/quote] Suńka, z którą będę to PERI z Zagłębia ( w klasie otwartej ) Quote
Bewarka Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 Ej...ja nikogo z DGM nie spotkałam a na pewno bylście :cool3: Quote
Goldek Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 Do justyś95: Ja się spotkałam tylko z Wizą, więc reszty nie znam Do reszty i Jagoodki: Fajnie.Nie będzie trzeba się szukać po ringach!:):):):):):):):):):):) Pogoda bardzo ładna, a ja jestem ciekawa wyników BIS'A.ALE BĘDZE FAJNIE! Emocje mnie zżerają, ale cóż... ŻYĆ NIE UMIERAĆ!!! :multi::multi::multi::multi: Quote
aleb Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 A my jutro się pojawimy :) Mam nadzieję, że pogoda dopisze... Quote
goldenka245 Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 [quote name='aleb']A my jutro się pojawimy :) Mam nadzieję, że pogoda dopisze...[/quote] Też mam taką nadzieję,,, mój tata mówił, że ma być ładnie...:cool3: Quote
efra-husky Posted June 23, 2007 Author Posted June 23, 2007 BIS Puppy - pierwsza była Akita Amerykańska a trzeci był piesek siberian husky - PAWNY de Ciuki ;) Na pewno :) Quote
Bura Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 My mamy doskonałą, drugą lokatę w weteranach. Cieszę się szczególnie z tego, że zobaczyliśmy się z hodowczynią Ajeczki, i bardzo się jej ona podobała. Będzie też na jej stronie jako przykład starej ale jarej :diabloti: A u tego sędziego doskonała to też wiele. Biorąc pod uwagę wiek Ajeczki i jej problemy z łapami i ciężką dysplazją to w ogóle cud!! [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images24.fotosik.pl/5/8d00516dc801a25c.jpg[/IMG][/URL] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images30.fotosik.pl/5/a51300cc37bfd716.jpg[/IMG][/URL] Quote
Bewarka Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 [quote name='efra-husky']BIS Puppy - pierwsza była Akita Amerykańska a trzeci był piesek siberian husky - PAWNY de Ciuki ;) Na pewno :)[/quote]:splat:pomyliło mi się z innym... Quote
Goldek Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 Pogoda dopisze, na pewno!!! Bo jak nie dopisze, to...:angryy::angryy::angryy: :angryy::angryy::angryy: będzie miała ze mną doczynienia!!! !!! Quote
Bewarka Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 [quote name='Goldek']Pogoda dopisze, na pewno!!! Bo jak nie dopisze, to...:angryy::angryy::angryy: :angryy::angryy::angryy: będzie miała ze mną doczynienia!!! !!![/quote] Dziś było dobrze, więc jutro....;) [SIZE=1]PS;Dobra...ja się nie odzywam już, bo znów sobie coś pomylę :oops:[/SIZE] Quote
AlaNowak Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 z tego co pamietam to akita byl III, sznaucer mini- II,a pierwszy shih tzu... jakos tak:P Quote
Tecia Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 Na BIS grupę VII wygrał seter irlandzki, ojciec naszej suni AMERICAN DOLLAR z Arislandu my tez jestesmy zadowoleni CWC w kl championow i res. Cacib dla naszej panny w dość silnej stawce jak na irlandy:-) A pogoda jak zwykle w Krakowie dopisała, lekki wiaterek sprawial iż upał nie doskwierał i dało się wytrzymać, deszcz przyszedł juz po wystawie ale zapowiada się że jutro też bedzie słonecznie:-) Gratulacje dla wszystkich pozostałych psiaków które dzielnie walczyły:-) Quote
bety Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 [quote name='YaBear-CubCammy']z tego co pamietam to [B]akita byl III[/B], sznaucer mini- II,a pierwszy shih tzu... jakos tak:P[/quote] Dzięki za juniory. A ten akitowy junior to japończyk czy amerykanin? Pzdr Quote
bety Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 [quote name='YaBear-CubCammy']Americano:P[/quote] OK - dzięki. Pzdr Quote
narisowa Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 no a my mamy pierwsze w historii naszych występów srebro, przegralliśmy z powodu mało obfitej szaty. ma ktoś czarne treski pożyczyć na warszawę? Quote
Jagoodka Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 [B]YaBear-CubCammy [/B]a jak Tobie poszło z Felką na JH?? Jutro tez bedziesz?? Quote
AlaNowak Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 Zgadnij:P NO jasne, że będę, koluj mi już jakiegoś doga na JH:P [SIZE=1]*Wygrałyśmy grupę:)[/SIZE] Quote
Talagia Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 "Urody ujmuje mu tylko zbyt wesoło noszony ogon" ;) Wróciliśmy z brązowym medalem :) Jak wchodziłam na wystawe to bylam zachwycona wielkością ringów. Jednak jak znalazłam ring seterów, schowany w jakimś kącie za budynkiem... To sie zalamalam :/ Polowa ringu jamników. Gdyby nie te ringi to nie miałabym większych zastrzezen ;) Warto bylo jechac. Na ring 2 wleciał zając :P Miał pecha... Wybrał sobie ring wyżłów... Przeleciał przed wszystkimi i trzeba bylo kazdego psiaka odwolywac ;) Genialna akcja i warto bylo zobaczyc miny psów :P Quote
Recommended Posts