JotHa Posted August 24, 2004 Posted August 24, 2004 A co do podawania ręki to chylę głowy – prawdę mówiąc do tej pory nie zauważyłam takiego gestu u nikogo innego. Pozdr, Eliza Eeee... nie jest chyba az tak zle ;) Nie tylko Marzena jedyna podaje ! :D Ale wiecie, bylo mi glupio, jak kiedys podajac komus reke.... tylko spojrzal :x Quote
MarzenaTkacz Posted August 26, 2004 Posted August 26, 2004 Asiu, Dlaczego Ty tak brzydko o mnie piszesz - MARZENA - :evil: :evil: :evil: czy Ty widziałaś kiedyś, żebym ja npisała Aśka albo Joanna ? - stawiam Ci kawę jeśli znajdziesz taki post !!! :o :o :o Marzena Quote
JotHa Posted August 27, 2004 Posted August 27, 2004 :oops: :-? To, gdzie i kiedy pijemy te kawe ? :D I zeby nie bylo, to chyba ja stawiam :wink: Odpiszesz na maila ? Bo nie wiem, co z tymi hodowlanymi Dina. Pozdrawiam z ranca. Quote
Iras Posted August 27, 2004 Posted August 27, 2004 Cześć marzena , pozdrawiam jotha (sory ale rzadko kiedy używam dużych liter) jotha, mam pytanko, czemu nie odpowiadasz na to co co spytałam na topiku o filach? zaspokój moją ciekawośc i odpowiedz, Quote
JotHa Posted August 29, 2004 Posted August 29, 2004 Iras, to pytanie (w flach), juz zadal Rocki i dostal odpowiedz ;). Poszukaj strone wczesniej. A w ogole, to Dogomania cos mnie nie powiadamia o mowych maialch w sledzonym temacie :evil: Quote
NNikka Posted October 12, 2004 Posted October 12, 2004 Czy ktoś mi moze powiedzieć ile kosztuje obecnie szczeniak mastino neapolitano? I jakie są najlepsze hodowle? Quote
NNikka Posted July 20, 2005 Posted July 20, 2005 Wogóle zapomniałam, że o to pytałam... coś cięzko na tych moloskach o odpowiedzi... ciężko... Quote
Recommended Posts