Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 63
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziękujemy wszystkim! :D
A jeszcze zobaczymy w czym się sprawdzimy, co nam się spodoba ;) Ale wstępnie to agi głównie, frisbee no i coraz bardziej przekonuję się do obiedence :)
Trochę za bardzo przesadza w kontaktach z Lusią, Lusia średnio sobie z nią radzi, więc trzeba trochę chamować Grace w tej materii, tak to już jest w miarę dobrze, dziewczyny się może nie ubóstwiają ale coraz bardziej się do siebie zbliżają. A Lusia absolutnie nie jest zazdrosna, gorzej z Grace... ;)

Posted

Ale Grace narazie nie zrobi krzywdy Lusi. raczej mogłoby być odwrotnie, bo jednak szczeniak się nie obroni. ;)
Pewnie jak mała już będzie większa to będzie inaczej. Jednak pies dorosły woli kumpli, albo kumpele w swoim wieku. Chociaż niektórym psom jest obojętnie. :)
Kiedy będą nowe zdjęcia? :D

Posted

Yaaay!
To jest ta piękna panna którą pokazywałam znajomym! :P (zdjęcia widziałam na stronie Hodowli True Story)
Noż! Będę tutaj stałym bywalcem moje drogie!I proszę będę mogła na bierząco patrzeć na Grace! <3

Posted

Krzywdy nie robi, ale chodzi o to, że Lusia jest już starszym psem, a Grace ją męczy i nie daję odpocząć, a L. zwyczajnie nie ma siły, żeby jej powiedzieć co o tym myśli, a nie chcę też żeby Lusia się męczyła :P

• 4 weeks later...
  • 2 months later...
  • 2 weeks later...
  • 1 year later...
Posted

Nie wrzucałam tu nic tak dawno, że aż wstyd :roll: :oops:

Grace okazała się być b. fajnym psem to sportu, a dzięki mojej pracy i fajnym psem do życia na codzień

W wieku nieco ponad 1,5 roku waży 12 kg i ma 46 cm w kłębie.

No to parę zdjęć:

Autorstwa Zuzi Paluch

Autorstwa Julii Zaborowskiej

Posted

Od 8 miesiąca ćwiczę z nią obi, mamy za sobą udany start w zerówkach (1 miejsce :) ) i 1 start w jedynkach (2 / 3 miejsce)

Parę filmików z obi:

[video=youtube;CJoDAzEyEvw]http://www.youtube.com/watch?v=CJoDAzEyEvw&list=PLtFOKMxqXokwlWoZhXWRD_Qj xIEcDUCFo[/video]

[video=youtube;z-bbB1R41Y4]http://www.youtube.com/watch?v=z-bbB1R41Y4&list=PLtFOKMxqXokwlWoZhXWRD_QjxIEcDUCFo& index=2[/video]