Iggy Pop Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 Cześć, wygląda na to, że sezon zaczyna się wcześniej niż to sobie zaplanowałem z moim Argulskim. Ale w sumie trasa nie jest długa. http://www.dogtrekking.com.pl/index.php?lang=polish Kto się wybiera? Quote
ulvhedinn Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 Jeśli tylko Kraksa się podleczy z zapalenia pęcherza, to oczywiście będziemy :) Quote
Fazi Posted December 27, 2011 Posted December 27, 2011 Ja również będę obecny ;) Już się nie mogę doczekać! Na pierwszym zimowym Dogtrekkingu było super. Myślę że tym razem będzie tak samo a może nawet jeszcze lepiej. Siedlec zalicza się do Pucharu więc mobilizacja podwójna ;) Quote
Fazi Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 Parę dni temu na stronie w aktualnościach został podany program imprezy: Piątek: - godz. 19.00 - 21.00 - zgłoszenia, potwierdzanie zgłoszeń, pierwsza odprawa weterynaryjna Sobota:- godz. 8.00 - 9.00 - praca biura: zgłoszenia, potwierdzanie zgłoszeń, odprawa weterynaryjna - godz. 9.50 - odprawa techniczna - godz. 10.00 - START - godz. 17.00 dekoracja (w zależności od czasów powrotu z trasy) - godz. 19.00 – wieczór integracyjny, jeżeli warunki pozwolą ognisko. Do zobaczenia w Siedlcu ;) Quote
Iggy Pop Posted January 30, 2012 Author Posted January 30, 2012 Niestety mnie nie było, ale słyszałem, że pogoda rewelacyjna, super warunki i organizacja. Ma ktoś z uczestników linki do zdjęć lub zechce podzielić się wrażeniami? :-) Quote
yoshiyuki Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 My byliśmy z Toudim :) To był nasze pierwsze zawody w życiu i jestem bardzo zadowolona :) Zrobiłam błędy osoby niedoświadczonej, mianowicie niosłam na plecach trzy kilowy plecak z aparatem, jedzeniem, herbatą i bluzą. Oczywiście przez całą trasę z niczego nie skorzystałam ;) Pogoda fakt była bardzo udana, trasa ładna. W większość szła po szlakach, tylko jeden odcinek był ścieżką w polu ;) Ja miałam łatwo ponieważ ścieżki już były wydeptane więc wiedziałam jak ten odcinek pokonać ;) Miejscami źle się szło, tzn. nie wygodnie, jak to po śniegu. I był odcinek w lesie po którym kilka dni wcześniej musiał przejechać jakiś traktor, rozwalając całą ścieżkę, która zamarzła, więc było twardawo i nierówno. Atmosfera podobała mi się bardzo :) Nie mogę się doczekać kolejnych zawodów :) zdjęcia z zawodów są na facebooku -> http://www.facebook.com/pages/dogtrekkingcompl/139961059372858?ref=ts&sk=wall Quote
jovana Posted April 15, 2012 Posted April 15, 2012 Koszęcin, Koszęcin, i po Koszęcinie ;-), teraz Złoty Stok. Mam nadzieję że się znów spotkamy :-) Quote
Iggy Pop Posted April 16, 2012 Author Posted April 16, 2012 Jak było w Koszęcinie? Podobno ledwo, ale jednak pogoda się utrzymała nie nie lało :-) Quote
Recommended Posts