gagatekk Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 http://www.dogomania.pl/threads/219847-Dla-NADZIEI-AMSTAFFA-nowe-czapki-do-konca-roku-2011?p=18248805#post18248805 bazarek dla naszych psiaków bardzo proszę o pomoc w podnoszeniu i reklamowaniu :) Quote
kamilqax95x Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 KOLEJNA EDYCJA ;-) "JESTEM GWIAZDĄ YOUTUBE'A vol.2 : )" NA NADZIEJĘ AMSTAFFA TTB SZCZECIN :smile: ZAPRASZAM PO FILMIK, który może być fajna pamiątką :cool3: do 31 stycznia! http://www.dogomania.pl/threads/2215...7#post18445887 Quote
ageralion Posted January 25, 2012 Author Posted January 25, 2012 A ja mam wielka prosbe, szukam juz drugi tydzien wizyty PA dla naszego Solo, rodowodowego 7latka, ale niestety nikt nie chce sie podjac :( Facet brzmi bardzo sensownie, nie wzbudzil we mnie zadnych podejrzenm, wiec szkoda stracic fajny dom. Pan mieszka w Połajewie, to miejscowosc niedaleko Obornik/Poznania, czeka cierpilwie juz drugi tydzien, tak samo wlasciciel Solo, ale coraz trudniej mi sie tumaczyc dlaczego to tak dlugo trwa :( Pomozcie!! Quote
chita Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 na watku Dumki z obornik jest cicia1977, moze ona by pomogla? Quote
agaga21 Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 a pani magda z tozu? ona na astach nie bardzo się zna ale tak ogólnie to myślę że dałaby radę :) w razie czego podam jej numer tel na pw Quote
ageralion Posted January 25, 2012 Author Posted January 25, 2012 agaga21 napisał(a):a pani magda z tozu? ona na astach nie bardzo się zna ale tak ogólnie to myślę że dałaby radę :) w razie czego podam jej numer tel na pw Dzieki :) To czekam na namiary :) Quote
margo001 Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 ageralion wysłałam PW w sprawie wizyty PA ;) Quote
ageralion Posted January 26, 2012 Author Posted January 26, 2012 margo001 napisał(a):ageralion wysłałam PW w sprawie wizyty PA ;) Dzieki, ide odpowiadac :) Quote
ageralion Posted February 28, 2012 Author Posted February 28, 2012 No i wizyta byla, wyszlo super, Pan mial przyjechac ale zlamal reke. Pozniej szukal auta, bo pociagiem ze zlamana nie przyjedzie po psa. Na koniec dowiedzialam sie, ze rezugnuje z Solo, bo u w sobote przywioza dodomu suczke z allegro ze Szczecina. Szukam wiec dalej domu dla Solo :( Martwi mnie to, ze wlasciciel juz ma wszystko pozalatwiane, byl nastawiony ze Solo znalazl fajny dom i nagle taka wiadomosc. Od prawie 3mc zapewniam, ze szukam domu, ale nie wiem jak sie skonczy cala historia :( Moje przeczucie mowi mi, ze nowy dom Solo musi sie spieszyc... Quote
ania z poznania Posted February 28, 2012 Posted February 28, 2012 http://www.dogomania.pl/threads/222479-BAZAREK-OG%C5%81OSZENIOWY!-Do-29.02.2012-r.-do-godz.-21-00?p=18733334#post18733334 post 144 To bazarek ogłoszeniowy Akrum, Marta, wstawisz tekst i zdjęcia Solo? Quote
ageralion Posted February 28, 2012 Author Posted February 28, 2012 [quote name='ania z poznania']http://www.dogomania.pl/threads/222479-BAZAREK-OG%C5%81OSZENIOWY!-Do-29.02.2012-r.-do-godz.-21-00?p=18733334#post18733334 post 144 To bazarek ogłoszeniowy Akrum, Marta, wstawisz tekst i zdjęcia Solo? Aniu jestes kochana :calus: pedze wstawiac :) Quote
ageralion Posted February 28, 2012 Author Posted February 28, 2012 WLasnie, powstal wczoraj nowy piekny tekst dla Solo :) Witaj człowieku, jestem Solo, a oto moja historia: Przyszedłem na świat 4.01.2004r., byłem malusi i wyglądałem jak niebieska kluseczka. Jak otworzyły mi się oczka zobaczyłem swoje cudne łapki i malusie bielusie skarpeteczki, a jak na chłopaka przystało, mam nawet krawat. Zostałem zabrany do Pana doktora, gdzie dostałem zastrzyki, byłem dzielny i nie bolały mnie wcale. Dostałem książeczkę zdrowia ...i rodowód .. tak rodowód, bo ja jestem z Hodowli Black Power. Przyszedł czas że zostałem zabrany od mojego rodzeństwa. Na początku nie wiedziałem gdzie i dlaczego mnie zabrali ale jak się okazało poszedłem do mojego Domu. Mój Pan nauczył mnie jak się bawić uwielbiam bieganie za kijkami i ich gryzienie. I tak przez te wszystkie lata byłem dla swojego Pana wspaniałym kompanem do zabaw i spacerów. Niestety są czasami pewne problemy, że człowiek musi oddać psa i szuka pomocy i tak właśnie zrobił mój Pan. Nie wywiózł mnie do lasu i nie przywiązał do drzewa, nie uśpił, ani nie oddał do schroniska, wiem że mnie bardzo kocha, dlatego postanowił poszukać pomocy w Nadziei Amstaffa, gdzie bardzo miłe Panie które szukają mi domu. Czuję, że właśnie teraz go znajdę, bo jestem psem bardzo oddanym i w 100% przyjacielski. Ale nie nadaje się do domu gdzie są inne zwierzęta, nie będę się dzielić miską i piesztotami. Chcę być psem, który będzie kochany, a w zamian dam buziaczki i radość, której nie zaznał jeszcze nikt. Mam nadzieję że poruszyłem Twoje serce i zabierzesz mnie do siebie. Jeśli chcesz mnie pokochać i zabrać zadzwoń do Marty 517680264 lub Ania 508226762. Nie mogę doczekać się telefonu z informacją, że zabierasz mnie do mojego nowego, ostatniego już domu. Quote
ageralion Posted March 12, 2012 Author Posted March 12, 2012 Solo w sobote pojechal do nowego domku w Grudziadzu :) To znajomi kkasiiiar, tora obiecala mi miec kruszynka na oku, wiec jestem spokojna :) Solo do konca kwietnia zostanie odjajczony... Agata, Kaska, wielkie podziekowania dla Was za pomoc :calus: Quote
Recommended Posts