Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[B]My też mamy komunię w tym roku :D[/B]

[B]Powiem więcej DWIE komunie w tym samym dniu są w rodzince:cool3: [/B]
[B]Oj będzie się działo, już normalnie nie mogę się doczekać:p :evil_lol: [/B]

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='bonita'][B]My też mamy komunię w tym roku :D[/B]

[B]Oj będzie się działo, już normalnie nie mogę się doczekać:p :evil_lol: [/B][/quote][B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:już mi Was zal.......ja mam za rok u siostrzenicy ...na szczęście to bez zobowiązań w uczestniczeniu w owych obrzędach ..../ w Opolu dzieci idą dopiero w 3 klasie/......chyba zatrudnię się u siostry jako pomoc kuchenna ;)[/I][/B]

Posted

[quote name='bonita'][B]My też mamy komunię w tym roku :D[/B]

[B]Oj będzie się działo, już normalnie nie mogę się doczekać:p :evil_lol: [/B][/quote]

[B]to mozemy sobie podac łapki i współczuc:p ...bo poki co jest jeszcze marzec...obawiam sie kwietnia i maja...komunia jak komunia..ale potem biały tydzien....i cały miesiac majopwego...nie wiem jak ja dam rade...:razz: [/B]
[B]chyba sie rozdwoje..wychodze z pracy kolo 16 30 i docieram do domu kolo 17 .40 a msza jest zapewne na 17....extra co...[/B]
[B]na chwile obecna jak Scarlet z przemineło z wiatrem nie mysle o tym...jutro pomysle...[/B]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:już mi Was zal.......ja mam za rok u siostrzenicy ...na szczęście to bez zobowiązań w uczestniczeniu w owych obrzędach ..../ w Opolu dzieci idą dopiero w 3 klasie/......chyba zatrudnię się u siostry jako pomoc kuchenna ;)[/I][/B][/quote]

[B]ooo i to jest zdecydownaie lepiej...dzieciaszki troszke wiecej rozumieja a nie ....to co teraz i najwazniejsze sa prezenty..a poza tym wymeczenie materiału...[/B]
[B]to siostra ma fajnie....:p [/B]
[B]ja mam dwoch braci rodzonych - blizniaków.......wiec nic z tego....[/B]

Posted

[quote name='Agunia-Pańciunia)'][B]to mozemy sobie podac łapki i współczuc:p ...bo poki co jest jeszcze marzec...obawiam sie kwietnia i maja...komunia jak komunia..ale potem biały tydzien....i cały miesiac majopwego...nie wiem jak ja dam rade...:razz: [/B]
[B]chyba sie rozdwoje..wychodze z pracy kolo 16 30 i docieram do domu kolo 17 .40 a msza jest zapewne na 17....extra co...[/B]
[B]na chwile obecna jak Scarlet z przemineło z wiatrem nie mysle o tym...jutro pomysle...[/B][/quote]

[B]Aguniu, ja mam jeszcze lepiej niż TY:loveu: , moja druga córcia ma komunię za rok, więc ledwo sobie z jedną poradzę trzeba będzie przygotowywać się do kolejnej:multi: :p [/B]

Posted

[quote name='bonita'][B]Aguniu, ja mam jeszcze lepiej niż TY:loveu: , moja druga córcia ma komunię za rok, więc ledwo sobie z jedną poradzę trzeba będzie przygotowywać się do kolejnej:multi: :p [/B][/quote]

[B]o rany...to sie ustawiłas.....[/B]
[B]ale z drugiej strony to juz bedziesz po praktyce i pojdzie jak po masle....:loveu: [/B]

Posted

[quote name='Pysia']Ja do komunii Karola chciałam mieć dwoje dzieci ;) Po komunii - tylko jedno :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote]

[B]oooo znaczy sie traumatyczne to byłoprzezycie???[/B]
[B]ale az tak...[/B]
[B]Pysiu kochana komunia to nie wszystko...jeszcze jest szkola i wymagania od dzieciakow ponad miare..oczywiscie zalezy to od nauczyciela...;) .[/B]
[B]Maxio jest w klasie gdzie pani mało rowno z nimi pracuje- otoz np na obecny weekend zadala tylko 4 strony zadan z matematyki i 5 zdan do napisania z polskiego...i nie zapominaj ciagle o tym ze z religii trzeba sie juz na blaszke wyuczac spowiedzi......:oops: [/B]

[B]ach kobiety jak dotrwam przy zdrowych zmysłach do czerwca to bedzie cud...[/B]
[B]wiem ze nie ja pierwsza i nie ostatnia samotna matka goniaca w pietke:evil_lol: ale mimo to jest czasami malo smiesznie...przynajmniej dla mnie:lol: [/B]

Posted

[quote name='Agunia-Pańciunia)'][B]Czesc Pika , czesc....prawie moja sasiadko....ok...juz trzeci raz to zaproponuje....niesmiało..moze jak sie zrobi troszke cieplej i milej to moze jakis wspolny spacerek z futrzakami???:p [/B]
[B]chociaz Ty tez masz sucz...to moze byc cienko..ale warto spróbowac.....:loveu: [/B]
[B]a i przeciez bedziesz miec niemowlaka od poniedziałku w domu:diabloti: ..[/B]
[B]i mam wrazenie ze ten niemowlak juz lada dzien bedzie wiekszy od mojej niunieczki.....:-( [/B][/quote]

cześc

przeciez Ci juz mowilam, ze mozemy iśc. Mojego sucza się zakagańcuje, tylko doziowi lap ne powiąże :shake: :evil_lol:

w ogóle jak sie cieplej zrobi to się moze jakiś wiekszy psi spacer zorganizuje ;)

Posted

[quote name='PIKA']cześc

przeciez Ci juz mowilam, ze mozemy iśc. Mojego sucza się zakagańcuje, tylko doziowi lap ne powiąże :shake: :evil_lol:

w ogóle jak sie cieplej zrobi to się moze jakiś wiekszy psi spacer zorganizuje ;)[/quote]

[B]o i to jest pomysl.....[/B]
[B]ja chetnie.....[/B]
[B]To Ty sie ogarnij mloda mamo z oseskiem ...i potem pogadamy....:diabloti: [/B]

Posted

[quote name='Agunia-Pańciunia)'][B]oooo znaczy sie traumatyczne to byłoprzezycie???[/B]
[B]ale az tak...[/B]
[B]Pysiu kochana komunia to nie wszystko...jeszcze jest szkola i wymagania od dzieciakow ponad miare..oczywiscie zalezy to od nauczyciela...;) .[/B]
[B]Maxio jest w klasie gdzie pani mało rowno z nimi pracuje- otoz np na obecny weekend zadala tylko 4 strony zadan z matematyki i 5 zdan do napisania z polskiego...i nie zapominaj ciagle o tym ze z religii trzeba sie juz na blaszke wyuczac spowiedzi......:oops: [/B]

[B]ach kobiety jak dotrwam przy zdrowych zmysłach do czerwca to bedzie cud...[/B]
[B]wiem ze nie ja pierwsza i nie ostatnia samotna matka goniaca w pietke:evil_lol: ale mimo to jest czasami malo smiesznie...przynajmniej dla mnie:lol: [/B][/quote]
Pamiętam o wszystkim i to mnie przekonuje ze 1 to dobra liczba :diabloti:

Posted

[quote name='Pysia']Pamiętam o wszystkim i to mnie przekonuje ze 1 to dobra liczba :diabloti:[/quote][B][I]:multi::multi::multi:tak układ+1 jest naj naj;)[/I][/B]

Posted

[quote name='Pysia']Ja do komunii Karola chciałam mieć dwoje dzieci ;) Po komunii - tylko jedno :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote]

:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: [B]Nie strasz mnie Pysiu:evil_lol: [/B]

Posted

:lol: [quote name='PIKA']Waszka?? :crazyeye::oops:

:evil_lol::evil_lol:[/quote]

[B]no co???[/B]
[B]przeciez to mlode dziewcze...wyposzczone....:razz: [/B]
[B]pewnie za chwile napisze ze jej tez sie piersi powiekszyły jak co niekótrym tutaj (ze tez moje tak nie chca-cholera):diabloti: [/B]
[B]i pazyjom...uwidzim.......:lol: [/B]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][I][B]:multi::multi::multi:wpadłam sie pokazać bo nie mogłam wysłać SMSa ...nie mam twojego numeru:mad:[/B][/I][/quote]

[B]to ja przeciez juz posłałam gołebia :crazyeye: i mowilas ze doleciał cały i zdrów...to o co sie rozchodzi????:lol: [/B]

[B]ale narozrabiałysmy z tymi smsami...hihhihii[/B]

Posted

[quote name='bonita']:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: [B]Nie strasz mnie Pysiu:evil_lol: [/B][/quote]

[B]ona nie straszy:diabloti: ...ona ma to juz wszysko opomiarowane i zaplanowane:razz: i ....zadnych odsteps od planu jak sadze nie przeiwduje....hihihihi:evil_lol: [/B]

Posted

[quote name='Pysia']Pamiętam o wszystkim i to mnie przekonuje ze 1 to dobra liczba :diabloti:[/quote]

[B]no cos Ty...to tak jak w przypadku pieskow jeden to słaba liczba...dwa tu juz lepiej ...drugie dziecko szybciej sie rozwija, rosnie, dojrzewa....hihiiiiiii:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: (chyba)[/B]

Posted

[quote name='bonita']:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: [B]Nie strasz mnie Pysiu:evil_lol: [/B][/quote]
Ja nie straszę tylko prawię samą prawde :diabloti:

[quote name='malawaszka']uuuuuu komunia :shock: współczuję :shake: ja to chyba wynajmę kogoś do dymania do kościoła z moim dzieckiem jak już je kiedyś będę miałą :evil_lol:[/quote]
Weszka....Jestem w lekkim szoku.....:evil_lol:

[quote name='Agunia-Pańciunia)']:lol:

[B]no co???[/B]
[B]przeciez to mlode dziewcze...wyposzczone....:razz: [/B]
[B]pewnie za chwile napisze ze jej tez sie piersi powiekszyły jak co niekótrym tutaj (ze tez moje tak nie chca-cholera):diabloti: [/B]
[B]i pazyjom...uwidzim.......:lol: [/B][/quote]
Odczep się :eviltong: TZ też powiedział że sa większe :crazyeye:

[quote name='Agunia-Pańciunia)'][B]ona nie straszy:diabloti: ...ona ma to juz wszysko opomiarowane i zaplanowane:razz: i ....zadnych odsteps od planu jak sadze nie przeiwduje....hihihihi:evil_lol: [/B][/quote]
Niby ja :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Plany :crazyeye: Buahahahahahahahahaha

[quote name='Agunia-Pańciunia)'][B]no cos Ty...to tak jak w przypadku pieskow jeden to słaba liczba...dwa tu juz lepiej ...drugie dziecko szybciej sie rozwija, rosnie, dojrzewa....hihiiiiiii:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: (chyba)[/B][/quote]
Ja jednak inaczej :p Zamiast dzieci wolę psy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Psom nie wyprawia się komunii :diabloti:

Posted

[quote name='HankaRupczewska']Przyszłam powiedzieć dzień dobry :loveu:
Muszę zapracować na odzyskanie dobrego imienia :diabloti:

Jak się czujecie, kwiatuszki ??? :loveu:[/quote]

[B]dzien dobry Haniu......[/B]

[B]u nas..na wsi w Warszawie to pieknie słoneczko swieci...normalnie chyba wiosna duzymikrokami sie zbliza.....:evil_lol: .[/B]

[B]ooo prosze i co weekendowa porcja nauki...niunia słucha...Maxio czyta....z tym ze niunia pcha sie w obiektyw.....i tak sie konczy jak widac ponizej[/B]
[IMG]http://www.imagic.pl/files//2018/odkurzanie/dzieciakimoje2.jpg[/IMG]

Posted

[COLOR=Navy][I][B]Dziendoberek;-) .a tutaj widze strasza heheeh ......
U nas tez pieknie słoneczko swieci wiec trzeba kompa odstawic i na spacerek isc ....w koncu ......
Buziaczki
[/B][/I][/COLOR]