Kati Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Śliczny bannerek już jest nawet z odnośnikiem, to teraz kolej na nowe foteczki. :) Quote
bonita Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 [B][I]O macie banerek, superowski :D[/I][/B] Quote
Agunia-Pańciunia) Posted February 2, 2007 Author Posted February 2, 2007 [quote name='puchu'][URL="http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=38107"][IMG]http://www.dogomania.pl/forum/signaturepics/sigpic16821_1.gif[/IMG][/URL] już z odnośnikiem - wystarczy skopiować :)[/quote] [B]Dziekuje bardzo za pomoc....prawda ze sliczny[/B]:diabloti: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted February 2, 2007 Author Posted February 2, 2007 [quote name='bonita'][B][I]O macie banerek, superowski :D[/I][/B][/quote] [quote name='Kati']Śliczny bannerek już jest nawet z odnośnikiem, to teraz kolej na nowe foteczki. :)[/quote] [quote name='Kamcia_14'][B][I]Piękny bannerek :loveu:. Ja nie wiedziałam że dbsst ma takie zdolności :razz:. [/I][/B][/quote] [B]Ach kochane kobitki...sliczny banerek i widzicie jakie Dominika ma ukryte talenty:loveu: .:loveu: ...niesamowite....:loveu: [/B] [B]a co do nowych foteczek ...beda...tylko troszku pózniej..:diabloti:[/B] Quote
bonita Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']teraz działa???[/quote] [B][I]Działa :D, zaraz mnie tu sprowadziło[/I][/B]:evil_lol: [B][I]Czekamy na fotki:cool3: [/I][/B] Quote
PIKA Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Ojej jaki Ty masz ladny banerek :evil_lol: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted February 2, 2007 Author Posted February 2, 2007 [quote name='PIKA']Ojej jaki Ty masz ladny banerek :evil_lol:[/quote] [B]dumna jestem i blada.....i to dzieki Dominice:diabloti: [/B] Quote
Alicja Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 [I][B]:multi::multi::multi:baner z odnośnikiem ....ale jazda;)[/B][/I] Quote
Agunia-Pańciunia) Posted February 2, 2007 Author Posted February 2, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][I][B]:multi::multi::multi:baner z odnośnikiem ....ale jazda;)[/B][/I][/quote] [B]to prawda...az niewiarygodne[/B]:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)'][B]to prawda...az niewiarygodne[/B]:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/quote][B][I]:pchyba muszę poprosić moją sistersję o nowy banerek ;)[/I][/B] Quote
Guest Kamcia_14 Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 [B][I]Ojej widzę że tylko w tej galeri nikt się nie kocha :evil_lol:. [/I][/B] Quote
bonita Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 [B][I]Kocham Cię misiu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :evil_lol: [/I][/B] Quote
bonita Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 [B][I]Kocham Cię misiu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :evil_lol: [/I][/B] Quote
Agunia-Pańciunia) Posted February 6, 2007 Author Posted February 6, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][B][I]:pchyba muszę poprosić moją sistersję o nowy banerek ;)[/I][/B][/quote] [B]Alicjo ,[/B] [B]koniecznie..ta Twoja sister..normalnie zdolna bestia...a ze jak sama pisala uwielbia jak wazelina az kapie..to uwaga;) ...jest niesamowicie zdolna, subtelna, delikatna, po prostu oszalamiajaco blyskotliwa, inteligentna,madra, urocza.....i wiele wiele zalet posiada...a jej najwieksza zaleta jest [COLOR=red]brak wad:diabloti: :diabloti: :diabloti: [/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff0000][SIZE=1][COLOR=magenta]Dominiko, to było o to...podobało Ci sie?????[/COLOR][/SIZE]:razz: [/COLOR][/B] Quote
Agunia-Pańciunia) Posted February 6, 2007 Author Posted February 6, 2007 [quote name='Kamcia_14'][B][I]Ojej widzę że tylko w tej galeri nikt się nie kocha :evil_lol:. [/I][/B][/quote] [quote name='bonita'][B][I]Kocham Cię misiu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :evil_lol: [/I][/B][/quote] [quote name='bonita'][B][I]Kocham Cię misiu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :evil_lol: [/I][/B][/quote] [B]Ja tez Was bardzo Kocham Was Misie:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: oczywiscie nieustająco i na wciąż....[/B] [B]Wszyscy sie tu mocno kochaja tylko, tak sie złożyło ze wszyscy wyjechali do babci z okazji ferii...ja z mlodym i sunia :p ...[/B] [B]a ze u babci nie ma internetu stat tez taka tu byla cisza przez pare dni i nocy...[/B] [B]Sunia swietnie znosi podróze pociagiem, wrecz powiem , ze uwielbia o ile sadza sie ja na wprost okna.... no to wtedy..jak wszystko ma pod kontrola a najwazniejsze krajobrazy za oknem ..to wtedy jest pelnia szczescia...[/B] [B]i oto juz powrócilismy w wyprawy ...i jestesmy dostepni i obecni....[/B] Quote
zuzolandia Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 [IMG]http://www.imagic.pl/files//1342/Maxio/wileka%20orkiestra.jpg[/IMG] ......wyglada jak mały briardzik ;-) [IMG]http://www.imagic.pl/files//1342/Maxio/spanie9.jpg[/IMG] .i tutaj takze ehehh;-) Witamy milutko ;-) natknełam sie na Wasza galeryjke u Tenka ;-) i postanowiłam zajrzec bo wszystko co futrzaste jest mi niezwykle bliskie ;-) ,sama mam briardzika wiec nic wiecej tłumaczyc nie musze eheh;-) Slicznosci slicznosci macie ;-) Pozdrawiamy milutko ;-) Quote
Marta i Wika Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 Jaka wspaniała galeria i piękne psisko! Kocham softy :loveu: Dla mnie to jedna z ras naj, naj, naj... :-) Czy Ty nie byłaś przypadkiem na światówce, razem z Kasią Stańczak...? Quote
zuzolandia Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 [IMG]http://www.imagic.pl/files//1342/Kanapa/artyzm.jpg[/IMG] .usmiech briarda ;-) Quote
Maga100 Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 [B]a gdzie zdjęcia z podróży i wizyty? :cool1: [/B] Quote
Agunia-Pańciunia) Posted February 6, 2007 Author Posted February 6, 2007 :loveu: [quote name='Marta i Wika']Jaka wspaniała galeria i piękne psisko! Kocham softy :loveu: Dla mnie to jedna z ras naj, naj, naj... :-) Czy Ty nie byłaś przypadkiem na światówce, razem z Kasią Stańczak...?[/quote] [B]oooo to widze ze ..znajoma dusza...:-o :loveu: [/B] [B]oczywiscie, ze bylam...z Kasia i Renia...:loveu: i Ewcia...plus czarne terriery. Ale dziewczyny były ze swoja gromatka softów a ja tylko z moja slicznotka....:loveu: [/B] [B]a moze sie jeszcze poznałysmy??........[/B] [B]dziękuje...psisko faktycznie piekne...skromna jestem[/B]:diabloti: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted February 6, 2007 Author Posted February 6, 2007 [quote name='Maga100'][B]a gdzie zdjęcia z podróży i wizyty? :cool1: [/B][/quote] [B]no i tutaj ..niestety musze sie przyznac do tego ze ...nie mialam aparatu...popsul sie i nie ma fotów:diabloti: [/B] [B]beda za to w poniedziałek inne foteczki..jeszcze z okresu przed sniegiem z lasku Bielańskiego... jak dzieciaczki moje wariowały i pies z turbo doładowaniem smigał po piachu....ale musze zeskanowac[/B] :roll: Quote
bonita Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 [B][I]O rany:crazyeye: aż dwa razy napisałam że Cię kocham, musisz być prze-szczęśliwa:loveu: :evil_lol: [/I][/B] [B][I]To ONI mieszali w moim poście:evil_lol: ( miało być 3-razy;) )[/I][/B] [B][I]Pozdrowionka[/I][/B] Quote
Agunia-Pańciunia) Posted February 6, 2007 Author Posted February 6, 2007 [quote name='zuzolandia'][IMG]http://www.imagic.pl/files//1342/Kanapa/artyzm.jpg[/IMG] .usmiech briarda ;-)[/quote] [B]no własnie:lol: ...ludziska je czesto myla.... bo bardzo podobne futrzaczki sa...[/B] [B]a to mordunie sie pchało w obiektyw..bo przeciez trzeba sprawdzic co ta pańcia z tym dziwnym urzadzeniem w raczkach kombinuje....[/B]:mad: Quote
Recommended Posts